Отзывы покупателей о Многофункциональный магнитный держатель Funsnap SCS-NH001 на шею для смартфона
- Євген В***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech
Брав цю штуку, щоб знімати процес ремонту в гаражі від першої особи. Магніт тримає телефон мертво, навіть мій важкий кірпіч не відвалюється. На шиї сидить нормально, руки повністю вільні. За ці гроші взагалі кайф.
- Кіра П***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech
Купила шоб знімати відоси двома руками. Магніт тримає телефон намертво, навіть через чохол. На шиї сидить нормально, не давить. Для рілсів просто мастхев!
- Продавец WOWtech
Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук. Будемо очікувати на нові замовлення.
- Артур П***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech
Взяв шоб знімати розборку двіжка в гаражі. Магніт лютий, мій важкий смарт не злітає навіть коли сильно нахиляюсь. На шиї трохи муляє якщо прям дуже довго носити, але загалом штука топ. Руки вільні і ракурс кайф!
- Продавец WOWtech
Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук. Будемо очікувтати на нові замовлення.
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech
Брав для зйомки відосів від першої особи на рибалці. Магніт дуже потужний, мій важкий смарт тримає мертво, не боюсь що впаде у воду. На шиї сидить норм, не тисне. Руки повністю вільні, що і було потрібно. Дуже задоволений!
- Продавец WOWtech
Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук. Будемо очікувтаи на нові замовлення.
- Юрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech
Брав цей тримач для зйомки розпаковок, щоб обидві руки були вільні. Магніт дуже потужний, телефон тримає намертво і не злітає навіть при різких рухах. На шиї висить комфортно, пластик не давить. Реально корисна річ за свої гроші, повністю задоволений!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: WOWtech
класний тримач, магніт тримає добре, для надійності є ще додаткові зажими по боках магніту. для смартвонів які не мають систему MagSafe, є металеве кільце в комплекті яке кладеться під чохол, але чохол має бути звичайний силіконовий, щоб дія магніту була найкраща або просто придбати MagSafe-чохол. також в комлекті є кріплення на груди, що також є додатковим плюсом. в тому ж самому Телесін кріпленняна груди є тільки в моделі 002, яка є дорожчою порівняно з цим тримачем. Як на мене цей тримач в рази кращий як по комлектації так і по надійності тримання смартфона ніж розрекламований Телесін. Покупкою повністю задоволений
- Продавец WOWtech
Вітаємо, Ігоре. Щиро вдячні за розгорнутий відгук. Будль ласка, звертайтесь ще. В асортименті WOWtech багато техніки, що дивує!