Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Жгут кровоостанавливающий Турникет АВ-Фарма ПИТОН-3 тренировочный Голубой (PITON-TREN)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Данііл К***

Теорія теорією а практика найкраще за все

Достоинства:
    Гарний для навчання всією родиною базовим навичкам надання медичної допомоги, міцний
  • Костянтин М***

В цілому гарний. Трішки короткуватий ремінець на воротку. Але з урахуванням знижки норм.

Достоинства:
    Міцний, недорогий, приємний на вигляд
    Недостатки:
    Короткуватий ремінець на воротку
  • Володимир Г***

Гарний тренувальний матеріал.

Достоинства:
    Для тих хто забув є інструкція.
    Недостатки:
    Та немає, для тренування саме те.
  • Лариса П***

Добрий день!
      Дякуємо за оцінку. Бережіть себе та своїх близьких.

• Антон П***

Турнікет чудовий, відповфдає опису

Достоинства:
    Ціна/якість
    • Представник бренду

Добрий день ! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Бережіть себе! Нехай не знадобиться!

• Олександр К***
    Продавец: Rozetka

Не надумайте це сміття купувати для зупинки крові

• Катерина Л***
    Продавец: Rozetka

Йшов вже 4ий рік війни, як українці -українцям продавали пальоні китайські турнікети. Як вам не соромно продавати таке сміття?

Кажу як бойовий медик, з досвідом 3и роки.
    Це китайське сміття не працює.
    В мене є купа таких турнікетів бажаючим вишлю безкоштовно. Затестите самі.

В мене їх купа, бо навіть не всі волонтери знають, що ці турнікети нікого не врятують.
    Не економте на собі. Купіть нормальних САТ турнікетів 4 шт, на перевірених сайтах.

Достоинства:
    Погані продавці. Жлоби. Які наповнюють турнікет який не спрацює. Порветься саме тоді, коли він буде потрібен. Вже 100500 разів були проведені тести китайських турнікетів. ВОНИ НЕ ПРАЦЮЮТЬ.
    Недостатки:
    - ви пишете "нехай не знадобиться". Ну да... Бо він не спрацює.

Бажаю ввм (продавцям), щоб вам накладали ваш турнікет. Подивимось як він вам врятує кінцівку.

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Александр К***
    Продавец: Rozetka

Працюю з цими джгутами з 2015 року, а саме джгути ПІТОН-3 тренувальні. Вони витримують багаторазове накладання без руйнувань конструкції. Наявність цього джгута у моєму підсумку врятувала життя побратиму. Всім, навіть для домашнього використання, рекомендую придбати такий турнікет, щоб вся сім'я відпрацювала навики накладання турнікета, та у разі необхідності використання бойового джгута, людина вже мала б певні знання та навички.

• Представник бренду

Дякую, що обрали наш товар! Нехай не знадобиться!