Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Крем Avene Сикальфат+ восстанавливающий защитный 40 мл (3282770204667)

Оценка пользователей 4.24/5
  • Olia B***

крем на всі випадки життя, нам порадив дерматолог оскільки в дитини гіпертрфічний кератоз, справляється чудово, але і використовую при будь яких подразненнях, ранках, навіть при попрілостях під памперс.
    собі для обличчя, якщо є почервоніння або висипання допомагає швидко все загоїти)

Достоинства:
    текстура, дієвість
  • Котолуп Н***

Прекрасний крем. Вперше придбала для малечі і користуємось багато років. Універсальний , підходить всій сім'ї, при будь-яких подряпинах, укусах, подразненні... Паличка-виручалочка!

Достоинства:
    Універсальний
  • Алёна В***

Чудово підійшов для сухої шкіри обличчя! Використовую як нічний крем.

Достоинства:
    Легко вбирається, економічний, майже без запаху. Усуває стягнення та почервоніння
    Недостатки:
    Не бачу
  • Марина С***

Швидка доставка. Якість

• Юлія Ю***

Вже 3 тюбик цього крему, відмінно бореться з лущенням, ідеально підходить на зиму, для сухої шкіри саме те!

Достоинства:
    Працює відмінно
    Недостатки:
    Не виявила
  • Галина К***

Крем-спасение для сухой кожи когда холодно и/или ветрено и т.д., пользуюсь всю зиму и кожа не обветривается на улице и не пересушивается от отопления в квартире, кожа идеальная, защищенная, напитанная!

Достоинства:
    Реально спасает чувствительную, сухую, склонную к раздражению кожу
    Недостатки:
    Недостатков нет, если кажется что крем плотный и жирный, подержите его пару мин в руках и потом лёгкой прижимайте к лицу - впитается как вода в песок
  • Ирина Л***

Замечательный крем.брала по рекомендации дерматолога.убрал все воспаления у ребенка

Достоинства:
    Помог
  • Кристина И***

Доставка быстрая.
    Крем действительно хороший, брала его по акции:))
    Нам врач его прописал при атопическом дерматите. Через два дня использования ушло покраснение у малыша и он очень хорошо увлажняет и питает кожу!

• Анатолий Ч***

У меня тоже есть такой крем очень хорошо действует на кожу при раздражениях убирает покраснения, подходит для чувствительной кожи.

Достоинства:
    Без ароматизаторов
  • Дарья Р***

Достойное средство, подсушивает ранки, рекомендую

• Инна
    Продавец: Rozetka

Для тех, у кого кожа подвергается раздажениям, - это лучшее средство по уходу. Я им пользуюсь с удовольствием, он мне помогает. Крем хорошо ложится, легко впитывается и быстро снимает раздражения. Он восстанавливает структуру кожи, хорошо увлажняет её. Мне нравится, что крем с антибактериальным эффектом. После его применения кожа оздоравливается

• Марина С***

Завжди беру цей крем, користуюсь і після пілінгу обличчя, і коли опіки, і при алергії на шкірі. На обличчі він дуже жирний, але за його лікувальні якостями я згодна це перетерпіти.

• Олена С***

Крем чудовий на основі цинку

• Ирина П***
    Продавец: Rozetka

Брала на подарок,очень понравился.Нежно ложится на кожу,впитывается хорошо,нет аллергии а это очень важно.Себе брала неоднократно,советую!

Достоинства:
    Хорошая цена на розетке
    Недостатки:
    Нужен больше тюбик
  • Дарина Г***

Суперовий крем, використовую під час лікування акне, неймовірно рятує, реально відновлює шкіру

Достоинства:
    Легкий і в той же час «поживний», знімає почервоніння, свербіж, економний
    Недостатки:
    Поки що не помітила
  • Ірина

Крем розшаровується- спочатку витікає рідина, а потім густий білий крем, не думаю що так має бути. Хотілось би отримати відповідь від виробника на дану ситуацію

• Наталия Ш***

В мене також так ситуація. Це норма? Не розумію, багато води виникло, я его і взбовтала. Може треба в холодильнику залишати? Може це специфіка крему!?

• Анна С***

Це нормальна ситуація. Бо сам крем чутливий до навколишньої температури. Я його просто струшувала і все. Від нього ефект переважає цей недолік для моєї шкіри

• Руслана М***

Можливо крем і хороший, але мені прийшов бракований. Текстура рідка, а не кремова як було зазначено. Можливо були порушені правила зберігання. Хотілось би , щоб Розетка якось вирішила це питання!!

• Женя Б***

ви зверталися до чат боту телеграмм розетки?

• Алла С***

Та сама ситуація, крем прийшов неналежної якості - розшарувався, після розпакування виливається окремо вода

Достоинства:
    поки не виявлено
    Недостатки:
    неналежної якості, виливається окремо вода
    • Марина

А термiни норм?

• Алла С***

Термін придатності до 05/2023

• Полина З***

Крем пришел бракованный или испорченый
    Отдельно вода отдельно крем
    Это так нужно? Мазать эту жижу на лицо сомнительно

Достоинства:
    Недостатки:
    Жидкая непонятная субстанция
  • Наталия Т***

Крем прийшов перемерзший, з нього просто витекла вода

• Анна К***

У меня та же проблема!Даты нормальные,но вместо крема вода!

• Анастасия С***

это так надо!!!что бы из него текла вода!!! я много лет пользуюсь даным кремом , это так надо !!!