- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто чудові серветки, не залишають взагалі розводів чи ворсинок, але я одна порада, після розпаковування бажано герметично заклеїти харчовою плівкою, щоб вони не висохли, а загалом чудові серветки для догляду за моніторами будь-яких типів, рекомендую
- Достоинства:
- Кращі ц своєму роді, поки не знайшов альтернатив
- Недостатки:
- Герметичність упаковки, але це зовсім незначний недолік порівняно з їх ефективністю
Представник постачальникаЯрослав,
Дуже вдячні за вибір та відгук! Бажаємо приємного користування продукцією Axent.
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прошу не продавати такий товар! Повне ……0
- Достоинства:
- Не має жодної
- Недостатки:
- Просто гроші на вітер
Представник постачальникаДобрий день, Сергій.
Ми вдячні за Ваш відгук та зауваження щодо очисних серветок Axent. Ми завжди прагнемо до поліпшення наших продуктів, і Ваші коментарі дуже важливі для нас.
Будемо вдячні, якщо вкажете детальніше, чим саме Вас не влаштувла продукція ТМ Axent, щоб ми могли передати скаргу виробнику.
Бажаємо Вам вдалих покупок та гарного настрою!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відкрив запаковану пачку, а серветки ледве вологі. Не дивно що вони швидко висихають. Витирати щось ним теж не зручно, вологи майже немає
Представник постачальникаДобрий день.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобались, бо вони засухі.
- Недостатки:
- Сухі
Представник постачальникаДобрий день! Потрібно щільно закривати кришку, щоб попередити висихання. Витирати тільки вимкнений екран, щоб уникнути розводів.Бажаємо приємного користування.
- Наталя Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую. Сервитки наче добре просякнуті рідиною, але вони подвійні і на двох шарах різна лінія відриву, тому щоб відірвати, треба забагато витягнути, а потім назад втрамбовувати, інакше кришечка не закриється.
Після протирання екрану залишаються великі розводи і потрібно обов'язково насухо витирати.
Гроші на вітер.- Достоинства:
- Не знайшла.
- Недостатки:
- Описала вище.
Представник постачальникаНаталя,
Дякуємо за Ваш відгук.
Проблеми з відривами, які Ви описуєте - ми отримуємо вперше.
Рекомендуємо протирати екран у вимкнутому стані і дочекатися повного висихання.
Дуже шкода, що наш продукт не доставив Вам позитивних вражень та сподіваємося, що в майбутньому він зможе задовольнити Ваші очікування.
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасні серветки, дуже ефективні, екран ноуту засяяв) Дякую. Дуже дешево для такої кількості і якості.
Представник постачальникаЕкатерина,
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Axent.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
НІкого не слухайте)), це найкращі серветки для екранів з тих, що зустрічав. Вони справді якісно видаляють бруд не залишаючи розводів і слідів.
Так, справді, після відкриття пачки вони завологі, але це зроблено, щоб вони не висихали у пачці дуже швидко. Поки протираєш - серветка підсихає і потім доводиш нею до ідеалу. На макбуці еір тільки ними можу протерти екран до ідеально чорного стану, та й на інших також.
Звісно, що серветки не можуть після відкриття рік слугувати. Ще залежить від того, де пачка стоїти, можна на підвіконня на сонце поставити, то й за кілька тижнів висохнуть. Я взагалі не використовую "витягування", щоб менше сохли, просто відкриваю кришку і дістаю. Коротше, рекомендую їх.- Достоинства:
- Найкращі для екранів
Представник постачальникаРоман,
Дякуємо за зворотній зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас. Бажаємо приємного користування!
- Ксенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Серветки сподобалися, гарно відтерли й застарілі плями на моніторі. АЛЕ року не пройшло, як вони висохли. Залишилося ще більше половини, але толку від них уже немає.
- Достоинства:
- Гарно відтирають.
- Недостатки:
- Швидко висохли.
Представник постачальникаКсенія,
Дякуємо за відгук.
Термін придатності серветок в герметичному пакуванні (без знімання фольги) 24 місяці з дати виготовлення, термін придатності після відкриття - орієнтовно 3,5 місяці (з розрахунку використання 1 серветки щоденно).
- Головенько Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую. Неможливо просунути в отвір,рвуться,не досить вологі
Представник постачальникаЮлия,
Дякуємо за відгук.
Дуже шкода що наша продукція не підійшла для Ваших потреб.
Рекомендуємо дотримуватися таких правил при використання:
- серветки в отвір потрібно просовувати кінчиком з середини рулона (тоді вони правильно відриваються по лінії);
- щільно закривати кришку, щоб попередити висихання;
- витирати тільки вимкнений екран, щоб уникнути розводів.
Бажаємо приємного користування.
- Костянтин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Що можу сказати, серветки дуже класні,зі своїм завданням справляються. АЛЕ, серветки водянисті, я чекав хвилини 3 мінімум,щоб почати протирати монітор комп'ютера. Можна і більше почекати,тоді буде майже ідеально. Дякую Розетка за швидку доставку)))
- Достоинства:
- Видаляє бруд, пил сліди пальців
- Недостатки:
- Щоб протерти екран,потрібно почекати
Представник постачальникаКостянтин,
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Axent.
- людмила ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Банка велика, проте всередині маленький рулончик. На фото видно.
Доставили швидко.
Представник постачальникаЛюдмила,
Розмір банки більший, для зручного використання, т.к. під час витягання серветок рулон повинен розкручуватися.
Кількість самих серветок - 100 штук.
Дякуємо за відгук!
- Давід П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий і дешевий варіант.
- Достоинства:
- Достатня вологість, швидке і безрозводне висихання на екрані.
- Недостатки:
- На мою думку - треба було б зробити їх трошки шороховатішими, але, загалом - чудово.