- Галина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
довгіій час пользуюсь і рекомендую вам
- Достоинства:
- супер
- Недостатки:
- нема
Представник постачальникаГалина,
Дуже вдячні за вибір та відгук! Бажаємо приємного користування продукцією Axent.- Галина Р***
дякую друзі
Представник постачальникаДобрий день, Галина.
Дякуємо за Ваш відгук.
Бажаємо приємного користування товарами ТМ Axent!
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість.
Представник постачальникаДмитрий,
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все сподобалось.
Представник постачальникаДмитрий,
- Максим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
в офісі користувався таким ж і замовив тут таикй самий додому, все супер, протикаю і ноут і телевізор, все просто прекрасно, чисто, без розводів, рекомендую лише купити досить якісну тряпочку для протирання.
Представник постачальникаМаксим,
- Калита В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
чудовий спрей) не перший раз купую) раджу
- Достоинства:
- ціна по акціям якість зручність
- Недостатки:
- на цей товар не має
Представник постачальникаВадим,
Дякуємо за зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас. Бажаємо приємного користування!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Строк придатності – то ще половина біди. У мене DataFlash, якому строк збіг ще років п'ять назад, чистить пречудово. А от Axent – ні, залищає розводи, і доводиться повторювати процедуру по 2-3 рази. Десь на рівні з нашим Patron. Ще один мінус – розпилювач банально заїдає. Не так щоб велика проблема, але бісить. Наступного разу візьму DataFlash.
Представник постачальникаОлександр,
Дякуємо за відгук.
Дуже шкода, що наш продукт не доставив вам позитивних вражень та сподіваємося, що в майбутньому він зможе задовольнити ваші очікування.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
доволен
Представник постачальникаАлександр,
Дякуємо за вибір ТМ Axent .
Бажаємо приємного користування.
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повёлся на акцию., и зря. Оказалось срок годности подходит к концу. Дату производства указано 03/05/21, думал 3 года срок хранения, оказалось 2 (надписи мелкими буквами, в последствии вычитал о 2х годах срока годности). Знал бы что суть акции именно такого плана не заказывал бы, а поискал или не с истекающим сроком годности или что то другое. Да, разводы незначительные (белесый налёт) оставляет, 3-4 раза разными спец.тряпками приходиться проходить. Ну такое, посредственное средство.
- Достоинства:
- 250 мл., подходит для пластика,
- Недостатки:
- Суть акционной цены в истекающем сроке годности.
- КириллОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товару до истечения срока чуть больше 4-х месяцев.
- Достоинства:
- Доставлен
- Недостатки:
- Продают почти мертвый товар