Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Эмолиент-трансформер для тела Babe Laboratorios Бальзам-масло 100 мл (8436571631725)

Оценка пользователей 4.19/5
  • Інна Я***

Якщо чесно, то чекала більшого ефекту. Він справді при нанесенні інвертується в олійку з дуже приємним запахом. Але на цьому магія закінчується(((. Має виключно поверхневу дію, трохи пом'якшує шкіру але сухі атопічні бляшки абсолютно не усуває((

Достоинства:
    Приємна консистенція, запах
    Недостатки:
    Не працює на атопічній шкірі
  • Інна

Це вауу продукт.Спасіння для сухої атопічної шкіри.

Достоинства:
    Зволоженна м'яка шкіра. Приємний аромат. Хватає на довго .
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Роза Д***

Є емолієнти покраще за нього

Недостатки:
    Несоответствие цена-качество
  • Оксана

Аромат приємний, не різкий. Так, як і в описі перетворюється в легеньке масло що добре зволожує суху шкіру і надовго. Не дуже жирний, липкості не було
    Дуже сподобався, бо не рідкий як масло

Достоинства:
    Аромат, зволожує гарно, не липкий, ціна по знижці)
    Недостатки:
    Не помітила
  • Лариса А***

Приємний крем,якій при нанесенні перетвориться на олійку. Класний запах. Гарно впитується

Достоинства:
    Маленька витрата
  • Тетяна М***

Жахливий. Не просто не зволожив шкіру, а я вся почала чесатися, шкіра сильно перисохла навіть на руках і пальцях, довелося декілька днів щільно змазувати шкіру весь день.

Достоинства:
    Нейтральний запах, зручна упаковка
    Недостатки:
    Викликав зуд і сухість.
      Представник бренду

Тетяна, добрий день! Дякуємо за вибір ВАВЕ та за Ваш відгук! Просимо звернутися до нас за номером телефону гарячої лінії, вказаної на стікері товару, або через соціальні мережі (Інстаграм, Фейсбук) для виявлення причини такої реакції Вашої шкіри на засіб та підбори догляду відповідно до потреб шкіри.

• Елена Ч***

Не сподобався , занадто жирний, після нього з'явились червоні плями.

Достоинства:
    Недостатки:
    Жахливий продукт. Жирний. Довго лікували червоні плями після цього бальзаму-олії
      Представник бренду

Олена, добрий день! Дякуємо за вибір ВАВЕ та за Ваш відгук! Просимо звернутися до нас за номером телефону гарячої лінії, вказаної на стікері товару, або через соціальні мережі (Інстаграм, Фейсбук) для виявлення причини такої реакції Вашої шкіри на засіб та підбори догляду відповідно до потреб шкіри.

• Анастасія

Гарна ціна і гарний засіб. Дуже добре зволожує, текстура просто шикарна, вбирається швидко і немає тої противної липкості.

Достоинства:
    1)Шкіра наче шовк після даного засобу у дитини. 2)Немає липкості після нього. 3) Текстура (спочатку як крем, розтер і перетворюється в олійку) просто любов
    Недостатки:
    Запах гарний, не навʼязливий але так як дитині використовую, то трошки менше б віддушки цієї.
  • Натали П***

Дуже сподобався.

• Светлана Б***

Отличный крем, после эпиляции и при сухой атопичной коже

• Елена С***

Отличный

Достоинства:
    Цена
  • Наталья П***

Нiжний крем,сподобався

Достоинства:
    Все ок
  • Ірина

Чудовий продукт ,гарний запах ,дуже швидко в питує

Достоинства:
    Дуже гарно в питує і приємний запах
  • Людмила Р***

Чудовий засіб,дитина з атопік нам підійшов цей засіб

• Аліна К***

Це не дитячий засіб

• Руслан А***

Взял чтобы попробовать в маленьком объеме, в целом продукт неплохой, запах довольно приятный даже после того как с себя смываешь это масло он ещё какое-то время держится на коже, немного увлажняет саму кожу что тоже хорошо, по консистенции больше все таки похоже на крем чем на масло, даже после контакта с водой не сказать что становится очень жидким, но в целом неплохо

Достоинства:
    Хороший продукт, для атопиков и людей с сухой кожей отлично подойдёт
    Недостатки:
    Их нет
  • Дарья Г***

Чудово зволожує, по консистенції як крем. Перетворюється на олійку на тілі. Треба дочекатись поки всотується. Шкіра м’яка. Запах досить нейтральний, але приємний, дуже легкий, не нав’язливий.

Достоинства:
    Зволожує, приємний аромат
    Недостатки:
    Не одразу всотується