Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Дермасептическое бактерицидное мыло Babe Laboratorios для тела и рук 1 л (8436571630766)

Код :  198345919
Оценка пользователей 4.17/5
  • марія д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Найкраще мило для рук. Не сушить шкіру. Дуже приємний аромат.

Достоинства:
    Не сушить шкіру
  • Карина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Имеет запах клея пва, не решилась пользоваться

Представник бренду

Карина, добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що продукт не відповідає Вашим очікуванням. Хочемо зазначити, що мило має легкий, нейтральний аромат. Сподіваємось, зберегти Вашу лояльність до бренду.

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Взяли це мило для тіла, бо бачила що представники бренду рекомендують ним мити пахви і потім використовувати антиперспірант від цього ж бренду. Ця схема працює. Також чоловік ним миє спину, то зменшились висипання. Очищує шкіру, але не пересушує.

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Рекомендую всім батькам у який діти мають суху шкіру, це мило бомба. Після виконання мила тіло зволоженне і ніжне. Використовуємо всією сім'єю.
    Дуже швидка доставка

Достоинства:
    Шкіра ніжна
  • Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Приємно вражена: мило дійсно чудово підходить для чутливої сухої шкіри. Мені мило підійшло ідеально для всього тіла, що буває не так часто)) Не пересушує і гарно очищує. Рекомендую тим, хто схильний до алергії.

Достоинства:
    Зручний флакон-дозатор. Пару маленьких порцій достатньо для всього тіла. Легко наноситься на тіло і легко змивається. Після душу з цим милом немає ніяких місцевих почервонінь. Запах нейтральний (і це плюс для алергіка)
    Недостатки:
    На мою думку, немає. Шкодую, що взяла маленький флакон))
  • Евгения
    Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Подскажите, кто-то пожалуйста. Оставила посылку с этим мылом в машине, в багажнике, на пару ночей, когда было на улице -7 ночью, ну а днём -5. Если мыло заморозилось или приморозилось, утратило ли оно свои антибактериальные свойства или нет? Заранее благодарю!

• Яна С***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Для сухой кожи, склонной к аллергии-это просто лучшее мыло. Мыло не имеет резкого запаха, хорошо увлажняет и успокаивает кожу. В меру жидкое. И его надо не очень много, чтобы хорошо вымыть руки, поэтому мне хватает надолго. Для меня цена оправдана.

Достоинства:
    Цена-качество
      Представитель поставщика

Ради таких результатов мы работаем каждый день!
      Благодарим Вас за Ваш отзыв!

• olya.tsarytsenko

Нравится

Достоинства:
    Упаковка, консистенция мыла.
    Недостатки:
    Хотелось бы поинтереснее запах))
    • Міла К***

Мило без віддушок спеціально для чутливої шкіри. Штучні віддушки можуть спровокувати алергічні реакції.

• Карина
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Мыло довольно таки хорошее, аллергии не вызвало, мне очень трудно подобрать мыло, т.к кожа рук очень сухая и постоянно трескается от всякого мыла, этим довольна,за всё время использования ни разу ни одной ранки не было.

Достоинства:
    Не вызвало аллергии
    Недостатки:
    Нету
      Представитель поставщика

Благодарим Вас за Ваш отзыв!
      Для нас большая радость знать, что наша продукция отвечает на потребности кожи наших клиентов!