Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Мультифункциональный крем BABE Laboratorios Healthy Aging для очень зрелой кожи 60+ 50 мл (8436571630810)

Оценка пользователей 4.54/5
  • Наталия В***

Дуже задоволена, добре живить шкіру. Для зими добре а для літа заважкий...

Достоинства:
    Приємний запах
  • Анастасия Я***
    Продавец: Rozetka

Хороший крем. Питание и упругость кожи обеспечена. Не оставляет жирных следов, кожа мягкая и приятная. Отлично подойдёт для комбинированной кожи. Цена по акции отличная. Претензий к крему нет

Достоинства:
    Качество, приятная кожа
    Недостатки:
    Можно найти аналог по лучше
  • Наталья
    Продавец: Rozetka

Крем очень комфортный, очень удобно что он универсальный и можно использовать, как на день, так и на ночь, хорошее увлажнение и лифтинг, приятная текстура, рекомендую!

• Марія

Якщо використовувати за призначенням, но ніяких проблем. Працює! Для дуже зрілої, дуже сухої шкіри. Влітку тільки на ніч. Дуже приємно пахне.

• Людмила Д***

Для 60 гарний крем.ПІДЖИВЛЮЄ шкіру,не зкочується.

• Оксана С***

Купляла на подарунок мамі - вона в захваті. На зиму - супер! Чудово зволожує, не залишає жирної плівки.

Достоинства:
    Аромат, зволоження, не залишає плівки
  • Інна Б***
    Продавец: Rozetka

Крем дійсно зволожує, та допомагає розгладити зморшки. Після місяця використання вже видно перні результати. Звичайно харчування та догляд за шкірою обличчя ніхто не відміняв.

• Вікторія В***
    Продавец: Rozetka

лека текстура та приємний аромат
    крем швидко впитується, не залишає жирного блиску, шкіра післямяка та шовковиста

Достоинства:
    легка текстура
    Недостатки:
    немає їх
  • Анастасия Я***
    Продавец: Rozetka

Хороший крем, приятный запах, после использования кожа мягкая и приятная, заметно улучшается тон кожи и цвет. После первого применения лицо увлажнено , без жирного блеска. Крем советую, но цена не для всех. Как по мне дороговато, но крем стоит своих денег . Лицо супер

Достоинства:
    Отличный крем, который сделает идеальный тон твоей коже
    Недостатки:
    Цена
  • Тетяна Б***

Очень довольна что нашла этот крем!!! Покупала по отзывам в интернере,и утром и вечером наношу,крем лёгкий,хорошо впитывается,не навязчивый запах,буду брать его еще!!! Мне 60 )))

Достоинства:
    Прекрасно питает и увлажняет
    Недостатки:
    Не нашла
  • Олександра С***

Крем непоганий, але для денного використання занадто жирний. На ніч - чудово.

Недостатки:
    Занадто жирний для нанесення вдень
  • Ірина С***

Дуже добрий в користуванні

Достоинства:
    Добре впітує
  • Любов О*** Любов Олизько

Крем сподобався, замовляю уже вдруге. Користуюся на ніч, добре зволожує мою суху шкіру.

Достоинства:
    Працює як антивіковий
    Недостатки:
    Не помітила
  • Лариса

Крем чудовий, лице після нього має свіжий вигляд

Достоинства:
    Приємний при використанні
  • Валентина Б***

Крем для сухой и очень сухой кожи. На нормальной и склонной к жирности коже оставляет масляную пленку, которая даже салфетками не убирается. Использую для рук.

Достоинства:
    не аллергенный
    Недостатки:
    Плохо впитывается
  • Людмила В***

Для мене ніяк, ні добре ні погано

Достоинства:
    Є відчуття, що кремом користуюся
    Недостатки:
    Залишається плівка на шкірі
  • Прус Е***

Крем неплохой, увлажняет, но полностью не всасывается, утром приходится смывать остатки

Достоинства:
    Увлажняет
    Недостатки:
    Неполностью всасывается
      Представник бренду

Олена, добрий день! Дякуємо за увагу до бренду дерматокосметики BABE LABORATORIOS та за Ваш відгук! Радимо Вам спробувати наносити трішки меншу кількість засобу на шкіру ретельно розподіляючи. Можливо, саме через надлишок нанесення засобу Ви зіштовхнулись з залишком засобу на шкірі. Сподіваємось, Ви скористаєтесь нашою порадою, та подальше знайомство з брендом принесе Вам тільки позитивні емоції.

• Ирина Ф***

разочарована

Достоинства:
    оставляет пленку на лице
    Недостатки:
    непонятный