- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный спрей. Всё работает. Когда распыляешь, то он блестит, но уже через пару секунд становится матовым. Удобный объём. Удобно распылять, а не мазать.
- Достоинства:
- Защищает, Матовый, распылитель
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
весь одяг в жовтих плямах: мої, чоловіка та доньки! ніякі засоби від плям не допомогають! дуже шкода речей, розчарування(
Користуюсь іншою косметикою цьго виробника і задоволена, але цей сонцезахист дуже розчарував- Недостатки:
- неможливо відіпрати від речей, жирний
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук і те, що довіряєте нашій косметиці. Нам дуже шкода, що використання сонцезахисного спрею викликало у Вас такі незручності. Наш дитячий сонцезахисний спрей має водостійку формулу з матуючим ефектом, тому іноді можуть залишатися сліди на тканинах, особливо якщо засіб не встиг висохнути перед контактом із одягом. Щоб уникнути появи плям, радимо наносити спрей на суху шкіру та дати йому повністю вбратися перед одяганням. Щодо жирності – це може бути індивідуальна реакція або особливість нанесення, адже засіб розроблений для комфортного використання на дитячій шкірі без липкості. Ми цінуємо Вашу лояльність до нашого бренду і будемо раді допомогти Вам із підбором продуктів, які найкраще відповідатимуть Вашим потребам. Якщо бажаєте, можете звернутися до нашої служби підтримки для детальної консультації. Ще раз дякуємо за Ваш відгук – він допомагає нам ставати кращими!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює балончик, дуже неприємна ситуація, коли приїхав на відпочинок.
Представник брендуАнна, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та увагу до бренду BABE LABORATORIOS. Нам дуже шкода, що така проблема, як несправність розпилювача принесла Вам дискомфорт у використанні. Адже,дитячий сонцезахисний спрей SPF 50+ бренда Babe Laboratorios чудовий засіб для захисту ваших діток від опіків і почервонінь. Спрей має легку консистенцію, яка ефективно береже ніжну шкіру немовлят і дітей зі світлим, середнім та темним фототипами від агресивного впливу UVA- та UVB-випромінювання. Сподіваємось, така прикрість як несправність розпилювача не змінить Вашого ставлення до продукції BABE LABORATORIOS.Будемо вдячні якщо Ви звернетесь до нас особисто, з приводу врегулювання цієї неприємної ситуації. Ви можете зв'язатися з нами для індивідуальної консультації в соцмережах або зателефонувати до гарячої лінії, вказаної на стікері товару. Консультація безкоштовна.
- Галина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Балончік не працює(((
- Попова Ю***Продавец: Rozetka
Хуже средства не встречала !!! Это самое не средство для защиты, а обычное масло в спрее. Жутко тяжелое, не впитывается, от вещей не отстирывается. Какой умник придумал для детей такое изобрести, наверное просто ненавидит детей и людей в целом.
Покупала не тут !- Достоинства:
- Нет от слова совсем .
- Недостатки:
- Жирнющее, отвратительное масло. Не отстирывается с вещей.