Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Солнцезащитный супер флюид ВВ с тонирующим эффектом Babe Laboratorios SPF 50 для всех типов кожи 50 мл (8436571631114)

Оценка пользователей 4.27/5
  • Юлія К***

Крем скатується. Та наноситься не рівномірно,поуриває лице п'ятнами.

Достоинства:
    Незнаю
    Недостатки:
    Погано наноситься,та скатується
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Щодо засобу BABÉ Super Fluid Color SPF 50 — шкодуємо, що він поводиться не так, як ви очікували. Якщо крем «скатується», наноситься нерівно або лягає «плямами», можливі такі причини: недостатньо добре підготовлена шкіра (залишки крему або косметики), нанесено занадто багато продукту або є суміш з іншими засобами, які не сумісні з текстурою.
      Рекомендуємо наступні кроки:

Використовуйте засіб на добре очищену й суху шкіру, без залишків інших кремів.

Наносьте тонким шаром, ретельно розподіливши по ділянках обличчя та шкіри шиї.

Дайте засобу 2–3 хвилини для вбирання перед нанесенням макіяжу або іншого догляду.
      Якщо після цих кроків проблема повториться — можливо, формула не підійшла вашому типу шкіри або правамкомплекс після інших засобів. Зважаючи на це, можемо допомогти підібрати альтернативу з аналогічним захистом, але з іншою текстурою або складом.

• Катерина П***

Наче і не поганий, але в мене чомусь скочується по обличчю ( приємний запах,не липкий. Коли висихає на обличчі то стає не помітним.

• Яна Г***

На обличчі як вуаль, чудовий ефект. Прекрасне зволоження.

• Мирослава Г***

Використовую цей флюїд вже другий місяць. Шкіра стала більш еластичною, колір обличчя вирівнявся. Тональний ефект дуже натуральний, не забиває пори. Рекомендую для щоденного догляду.

• Єва Г***

Флюїд має приємний аромат і добре зволожує шкіру. Тонування легке, не перекриває пігментні плями, але надає шкірі свіжого вигляду. Єдине, що хотілося б - трохи більший об'єм за таку ціну.

• Олена П***

Купляю вже другу баночку. Якість шкіри після нього мені подобається . Вирівнює тон дуже м'яко.

• Таисия Л***

Все хорошо.Есть одно но,у меня проблемное лицо,и после этого флюида немного есть высыпания

Достоинства:
    Хорошо увлажняет
    Недостатки:
    С осторожностью ,у кого есть проблемы или какая склонность к недостаткам кожи,лучше не пользоваться
    Все таки кажется,что лицо не особо "дышит"
  • Наталья Д***

Білявкам краще не брати , для смуглянок , легкий та не залишає жирного блиску !

• Е.З.

Задоволена на всі 100.

Достоинства:
    Чудовий флюід,дуже легкий,напівпрозорий.
    Недостатки:
    Не побачила.
  • Олена

Класний флюїд з легким тонуючим відтінком.Маскує трішки недоліки шкіри.

Достоинства:
    Шкіра обличчя виглядає гарно з ним.
    Недостатки:
    Не має
  • Карина

Сама виновата что взял с тоном… очень тёмный, прям для смуглых девочек..
    Как флюид отличный
    Теперь буду заказывать без тона
    Если вы светлая, вам не подойдет

Достоинства:
    Хорошая текстура
    Недостатки:
    Очень тёмный
  • Таисия Л***

Могу наносить на слегка влажный спонж или на 50/50 с кремом лёгкой текстуры

Достоинства:
    Действительно кожа красивая с ним,сияющая и ухоженная
    Конечно,если какие недостатки,то лучше не брать,это не для этого предназначен крем
    Пахнет хорошо и через время запаха лично я не слыш
  • Ирина Н***

дуже сподобався.Напівпрзора фактура-недоліки не приховає, але трохи вирівнює тон.Зволожує та надає шкірі більш здоровий вигляд. Сподіваюсь, СПФ працює і влітку, бо використовувала тільки взимку після в проміжку між хімічними пілінгами

Достоинства:
    все
  • Іванна Р***

На обличчі викликав почервоніння, для дуже світлої шкіри темнуватий

Представник бренду

Добрий день, Іванна! Дякуємо за вибір дерматокосметики BABE LABORATORIOS. Нам прикро, що цей продукт Вам не підійшов. Ми здивовані, що флюїд після контакту з Вашою шкірою виявився затемним, адже ми отримуємо багато позитивних відгуків, навіть від власниць дуже світлих фототипів шкіри. Також хотілось би зазначити, що флюїд чудово вирівнює тон обличчя та приховує незначні недоліки, але якщо ви маєте більш помітні недоліки такі як акне, Вам краще підібрати маскувальний засіб з більшим фактором перекриття. Cонцезахисний супер флюїд ВВ з тонуючим ефектом SPF 50 є не комедогенним, тому жодним чином не провокує розширення пор та появу висипів. Сподіваємось, що інші продукти нашого бренду залишать про себе лише позитивні враження.

• Алина В***

Флюид хороший,имеем приятный запах, не чувствуется на коже. Для моей светлой кожи не темный, подстраивается под кожу. Конечно же не маскирует ее достатки, а слегка выравнивает тон кожи. Кожу не сушит.

Достоинства:
    Запах, текстура, защита 50, очень хорошо для тех кто лечит проблемную кожу и пересушивает ее
  • Екатерина Д***
    Продавец: Rozetka

Після нанесення шкіра почала пекти, почервоніла та з'явились запалення. Заявлена реклама, що підходить для чутливої шкіри і не викликає подразнення - брехня!

Достоинства:
    Гарна реклама
    Недостатки:
    Викликає почервоніння, запалення.
  • Гашева М***
    Продавец: Rozetka

Редкая чепуха, за такую цену он плешивит, скатывается и даёт очень жирный блеск

Достоинства:
    Недостатки:
    Выше описано
  • Кристина Г***
    Продавец: Rozetka

Жидкий как вода, не комфортно наносить. Не берите с тоном спф!!! Не совершайте моей ошибки. Это не легкий тон, это достаточно темный тон, который подойдет не каждой! Я сегодня первый и последний раз использовала его! Нанесла, смотрю в зеркало и чувствую себя как в начале 2000-х, когда была мода на неестественно темные загары и тоналки.

Достоинства:
    Не обнаружила
    Недостатки:
    Жидкий, темный, ощущение липкости оставляет на лице.
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за увагу до бренду дерматокосметики BABE LABORATORIOS та за Ваш відгук! Нам прикро, що засіб не виправдав Ваших очікувань та не підійшов Вам за кольором. Сонцезахисний флюїд з тонуючим ефектом чудово підлаштовується під різні фототипи шкіри даруючи дбайливий та ефективний захист від ультрафіолетового випромінювання з найвищим ступенем захисту SPF50. Радимо спробувати нанести наступного разу трішки меншу кількість засобу на шкіру та ретельніше розподілити, можливо Ви просто наносили засіб з надлишком на шкіру. Також, хочемо зазначити, що засіб має форму флюїду, тому він надлегкий у нанесенні, проте перекрити якісь видимі недоліки він не здатен. Флюїд чудово вирівнює загальний тон обличчя, адаптуючийсь під відтінок шкіри. Проте, якщо Ви відчуваєте що колір засобу Вам зовсім не підходить радимо спробувати наш бестселер Сонцезахисний супер флюїд SPF 50 для всіх типів шкіри. Сподіваємось, що подальше знайомство з брендом принесе Вам тільки позитивні емоції.

• Ольга Л***
    Продавец: Rozetka

Дуже сподобався цей флюїд вже після першого використання. Колір мені чудово підійшов, хлча я досить світленька. Лягає просто ідеально, без плям та не скочується. Використовую його як легкий тон коли не хочу фарбуватись, проте іноді додатково використовую тоналку і тон слугує мені основою. З задоволенням придбаю ще після закінчення мого тюбика.

Достоинства:
    Легкий, приємна текстура, гарно лягає, ціна