Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Шампунь для сухой кожи головы BABE Laboratorios от себорейных корочек 200 мл (8437000945758)

Оценка пользователей 4.37/5
  • AI аналіз відгуків
    58 відгуків:  68% позитивних, 12% нейтральних, 20% негативних.
    Загалом покупці відзначають, що шампунь BABE Laboratorios добре допомагає усунути кірочки на голові у дітей і навіть дорослих, має приємний аромат і економний у використанні. Серед основних переваг — швидкий ефект, м'якість волосся після миття, легкість розчісування й гіпоалергенність для чутливої шкіри. Однак частина клієнтів скаржиться на індивідуальну неефективність, печіння очей при попаданні засобу і проблеми із комплектацією замовлень. Також зустрічаються випадки алергічної реакції у деяких дітей і недоліки в роботі доставки. Найбільше вдячних відгуків за ефективність, але відсоток негативу теж суттєвий через специфіку проблеми, на яку націлений продукт.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Тетяна М***

Чудово допомагає при молочній кірочці

• Валерия Б***

Шампунь пришел запакованный, но ограничитель внутри уже вскрыт из-за чего шампунь протек, не весь, но тоже неприятно.

• Оксана

Я так розумію, що синій ніхто не купляє та його відправляють замість жовтого. Замовляла жовтий, а прислали синій. Жовтий дитині допомагав, а синій не давав ніякого результату.

Недостатки:
    Відправили не те, що замовляла

• Світлана Ц***

Замовила жовтий , прийшов голубий

• Савенок В***

Скористалась раз але ефект був зразу, рекомендую

• Лариса П***

Засіб сподобався, тільки треба обережно змивати, бо при потраплянні в очі щипле.

• Юлія С***

Мені подобається, кірочки зовсім не вбрала але зменшила
    Думаю нам її хватить на дуже довго, так як менше горошини потрібно щоб «намилити»голову

• Альона Я***

Абсолютно не дієвий. Робили все по інструкції, але результату нуль.
    Миємо вже 4 раз, а кірочок навіть менше не стало.

Достоинства:
    Переваг немає
    Недостатки:
    Не дієвий
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за вибір дермакосметики BABE LABORATORIOS, та за Ваш відгук. Зазначте як саме Ви використовували засіб, та чи дотримувались наших порад? Також, хочемо нагадати, що шампунь потрібно використовувати до 3 разів на тиждень, при інтенсивній фазі кірочок, розпінювати з невеликою кількістю води в долонях, після цього обережними масажними рухами очистити шкіру голови дитини, але відразу не змивати засіб, а залишити на 3-5 хв. Будьте пильними та не дозволяйте засобу потрапити в очі дитини. Також, рекомендуємо додати "Дитяча емульсія проти себорейних кірочок" (код товару: 1270830), яка в комплексі з шампунем, подарує значно швидший результат. Спробуйте дотримуватись наших рекомендацій, та Ви побачите результат. Сподіваємось, Ви зміните свою думку про засіб з часом використання.

• Руслан К***

По сервісу супер

• Катерина З***

Довго вагалась чи купляти . Але все ж замовила . Результат з першого разу шикарний , одразу все зійшло без будь яких зусиль
    Намилити , трохи потримати на голівці і злегка розчісати гребінцем . Все одразу зійшло . Рекомендую

Достоинства:
    Результат з першого разу
    Недостатки:
    Можливо ціна
  • Катерина

Помітний результат вже після кількох разів використання. У дитини майже зникли кірочки на голові (себорейний дерматит). Приємний запах.

Достоинства:
    Засіб працює
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Екатерина Б***

Звичайний шампунь, нічого не допоміг від кірочок . Краще б взяла перевірений Мустелу пінку ((((

Достоинства:
    Приємний запах
    Недостатки:
    Не Дієвий, дорогий
      Представник бренду

Катерина, добрий день! Дякуємо за вибір дермакосметики BABE LABORATORIOS, та за Ваш відгук. Хочемо запевнити Вас, що Шампунь проти себорейних кірочок, це ефективний засіб боротьби з дитячою себореєю, навіть в досить інтенсивних проявах. Зазначте як саме Ви використовували засіб, та чи дотримувались наших порад? Також, хочемо нагадати, що шампунь потрібно використовувати до 3 разів, при інтенсивній фазі кірочок, розпінювати з невеликою кількістю води в долонях, після цього обережними масажними рухами очистити шкіру голови дитини, але відразу не змивати засіб, а залишити на 3-5 хв. Будьте пильними та не дозволяйте засобу потрапити в очі дитини. Також у жодному разі не намагайтеся примусово відривати кірочки, тим паче з волоссям. Спробуйте дотримуватись наших рекомендацій, та Ви побачите результат. Сподіваємось, Ви зміните свою думку про засіб з часом використання.

• Вероніка Ш***

Справді дієвий засіб. Задоволена. Результат вже після 1-го використання

Достоинства:
    Дієвий
  • Діана

Шампунь звичайний, від себорейних кірок дитині не допоміг

Достоинства:
    Просто шампунь
    Недостатки:
    Не впорався із заявленою функцією
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за вибір дермакосметики BABE LABORATORIOS, та за Ваш відгук. Прикро, що засіб Вам не підійшов. Хочемо запевнити Вас, що Шампунь проти себорейних кірочок, це ефективний засіб боротьби з дитячою себореєю, навіть в досить інтенсивних проявах. Зазначте як саме Ви використовували засіб, та чи дотримувались наших порад? Також, хочемо нагадати, що шампунь потрібно використовувати до 3 разів, при інтенсивній фазі кірочок, розпінювати з невеликою кількістю води в долонях, після цього обережними масажними рухами очистити шкіру голови дитини, але відразу не змивати засіб, а залишити на 3-5 хв. Будьте пильними та не дозволяйте засобу потрапити в очі дитини. Також у жодному разі не намагайтеся примусово відривати кірочки, тим паче з волоссям. Спробуйте дотримуватись наших рекомендацій, та Ви побачите результат. Сподіваємось, Ви зміните свою думку про засіб з часом використання.

• Анна Г***

Викликав алергію у дитини, при тому, що користувались вже 2 пляшкою, мили 1-2р в тиждень

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за вибір дермакосметики BABE LABORATORIOS. Ми здивовані, що засіб Вам не допоміг, адже цей шампунь один із хітів продажів у дитячій лінійці, та має сотні позитивних відгуків. Дозвольте запитати, як саме Ви використовували засіб, чи дотримувались рекомендацій для застосування? Будь ласка, зв'яжіться з нами безпосередньо, щоб наш фахівець допоміг розібратися в ситуації, що склалася і, з Вашого дозволу, запропонував рекомендації для вирішення проблематики. За правилами сервісу ми можемо вказати свої прямі контакти. Ви можете написати нам у соціальних мережах або зателефонувати за номером телефону, що вказаний на українському стікері товару.

• Євгенія К***

Не діє, кірочки як були так і є

Недостатки:
    Шампунь не діє, повелась на хороші відгуки
      Представник бренду

Євгенія, добрий день! Дякуємо за вибір дермакосметики BABE LABORATORIOS. Ми здивовані, що засіб Вам не допоміг, адже цей шампунь один із хітів продажів у дитячій лінійці, та має сотні позитивних відгуків. Дозвольте запитати, як саме Ви використовували засіб, чи дотримувались рекомендацій для застосування? Будь ласка, зв'яжіться з нами безпосередньо, щоб наш фахівець допоміг розібратися в ситуації, що склалася і, з Вашого дозволу, запропонував рекомендації для вирішення проблематики. За правилами сервісу ми можемо вказати свої прямі контакти. Ви можете написати нам у соціальних мережах або зателефонувати за номером телефону, що вказаний на українському стікері товару.

• Тетяна

Сервіс розетки хороший, більше переваг немає.

Шампунь не допомагає позбавитися кірочок взагалі, користуємось вже більше місяця та за інструкцією

Достоинства:
    Недостатки:
    Недієвий, дорогий
    • Вікуся

Перед купанням намазюкайте олійкою, дайте пів годинки постояти, вичешіть а тоді уже шампунькою мийте.

• Тетяна

Так і зробила.
      Перед купанням на хвилин 15 наносила емолієнт(можна й олійку). І за пару разів всі кірочки відійшли, вичесала і все.
      Але тоді для чого такий дорогий і недієвий шампунь, якщо можна справитися без?

• Альона

Дієвий шампунь. Очищає від кірочок.

• Олександра

Чудовий шампунь! Дійсно дієвий. Просто мили голову і трошки протерли рушником. Підійшов навіть малюку з АД. Голова чистенька. Тепер використовуємо профілактично раз на тиждень. Банка достатньо велика, а результат досягається швидко)

Достоинства:
    Дієвий
  • Лілія Л***

Ефективний

• Редчиц М***

І чому я не купила його раніше?!
    Чудовий шампунь, кірочки навіть шкребти не потрібно, результат видно вже після першого використання, а через декілька неділь взагалі само все відлущиться. Волосся м'яке і приємне на дотик, легко розчісується, гарно пахне грушкою. Дякую РОЗЕТКА що ви є❤❤❤

Достоинства:
    Справляється з кірками, волосся шовковисте і легко розчісується.
    Недостатки:
    Не має
  • Аліна Н***

Є результат і це головний смисл будь-якого відгуку.

Достоинства:
    В цілому сподобався. Результат є з першого застосування.
    Недостатки:
    Ціна. Упаковка. Так заклеєно слюдою під кришечкою, що довелося прикласти чималих зусить,щоб відкрити.
  • Юля Р***

Супер!!! Кірочки повністю зникли за два використання, навіть не вичісували.

Достоинства:
    Дієвий 100%
  • Виолетта

Очень хорошее средство против корочек у малышей.
    Важно. Его нужно вспенить и немного подержать на волосах, буквально пару минут, потом смыть водичкой. Тогда корочки очень размягчаются и изг можно убрать даже полотенцем

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Нет, разве что запах слегка специфический
  • Эма

Этот шампунь прописала дерматолог 4х летней дочери для избавления от "молочных корочек". Именно он помог справится с проблемой при систематическом использовании. Пахнет грушей. Пенится достаточно.

Достоинства:
    Очищающий
  • Назар Ж***

5 звёзд , супер !

Достоинства:
    Цена / качество
    Недостатки:
    Нету
  • Назар Ж***

Единственная шампунь , которая мне помогла. 5 звёзд.

Достоинства:
    Цена / качество
  • Ковалёва К***

Отличный шампунь , с корочкой справился за 4 раза, немного воняет спиртом

Достоинства:
    Справился с корочкой на голове
    Недостатки:
    Запах
  • Екатерина М***

Очень хороший шампунь. Справился с проблемой с первого раза.

• Елена К***

Пользуемся в течении 2-х недель , есть результат

Достоинства:
    быстрая отправка
    Недостатки:
    пока не увидела
  • Аліна Б***

Дуже чудовий шампунь.Дійсно допомагає.

Достоинства:
    Доступна ціна
  • Любов О***

Покупала для себя,очень довольная. Муж тоже подсел на него

Достоинства:
    Хорошо помогает от перхоти
    Недостатки:
    Таки дороговато
  • Юлия Б***

Этот шампунь - просто спасение! У сына атопический дерматит и на голове не просто корочки были, а как один большой корж, который он постоянно расчесывал до ран ((( Пробовала разные средства, но толку чуть. После двух раз применения этого шампуня уже был результат. Через месяц вообще голова чистенькая стала у ребенка. Сейчас использую для поддержания эффекта максимум раз в 1-2 недели.

Достоинства:
    Справляется со своей задачей на 100%
    Недостатки:
    Может щипать глаза, но по сравнению с результатом - это ерунда, просто аккуратно мыть.
  • Надія П***

Брала шампунь для ребёнка по рекомендации дерматолога. Хороший, приятный запах, а самое главное - с каждым мытьем головы корочек все меньше. А ещё порадовала возможность оплаты картой Пакунок Малюка. Рекомендую однозначно.

• Марина К***

Отличный шампунь, со своей задачей справляется, корочка на третий день начала размыкать и смываться, аллергии небыло, качество отличное. Рекомендую для младенцев.

Достоинства:
    Немного нужно, качество, натуральный
    Недостатки:
    Цена, но оно того стоит
  • Наталія М***

Шампунь супер! Після першого використання видно результат. Дитячу голову не сушить а зволожує і гарно вичесуються кірки. Дякую за те що є такий шампунь! Рекомендую всім мамочкам які шукають дієвий шампунь для своїх діток від кірочок. Це саме той шампунь.
    Швидка доставка

Достоинства:
    Результат після миття волосся дуже швидкий