Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Лосьон для тела BABE Laboratorios для сухой кожи 10% Urea 500 мл (8437011329028)

Оценка пользователей 4.94/5
  • Роман М***

Начебто гарний. Приємний запах.

Достоинства:
    Начебто гарний. Приємний запах.
    Недостатки:
    Непомітив поки
  • елена Г***

Аромат та поглинання шкіри відмінно!

Достоинства:
    Для всіх типів
  • Юлія Д***

Лосьйон працюючий! Шкіра зволожена, немає відчуття "плівки" на шкірі,приємний легкий аромат.

Достоинства:
    Гарно зволожує шкіру.
    Недостатки:
    Не бачу.
  • Яна І***

Дійсно працюючий лосьйон. Рятівний в період зимової сухості шкіри. Не лишає по собі липкості.
    Має приємний, легкий запах. Для мене це тверда 5, буду замовляти наступного сезону ще.

Недостатки:
    Відсутні
  • Катерина М***

Чудовий лосьйлн, гарно зволожує

• Андрей С***

Просто казковий

• Анна

Приємний запах. Добре зволожує. Не липне. Відчувається на шкірі. Має важкувату текстуру. Але це не дратує. Для зими саме то. Для літа не підійде.

Достоинства:
    Добре зволожує.
  • Вера Г***

Супер.
    М'який
    Ніжний

• Дарья В***

За свої гроші гарний лосьйон, маю суху шкіру, через проблеми з щитовидною залозою. Але особисто для мене, все ж кращий стан шкіри після використання крему для тіла бренду la roche. Але, є певний бюджет, то цей крем абсолютно нормальний, напевно він більше для весни-літа, а la roche краще брати на холодну пору року.

Достоинства:
    Нормальний крем
    Недостатки:
    Мені трошки рідкуватий, хотілось би, більш щільну консистенцію
  • Оксана

Дуже класний лосьон. Підходить для сухої, атопічної шкіри. Хоч запах доволі парфумований, не викликав жодної алергії. Добре зволожує, заспокоює шкіру. Мені підходить навіть більше ніж la roche та інші

• Елена З***

Класний лосьйон! Добре зволожує, вбирається швидко, Немає відчуття плівки. Запах ненав'язливий. Спробувала вперше, можу сказати, що цілком задоволена. Тим паче за приємною ціною великий об'єм.

• Пятибрат К***

Отличный лосьон, и суперски увлажняет кожу, рекомендую!

Достоинства:
    Увлажняет кожу
  • Оксана

хороший лосьон, подходит для атопичной кожи

Достоинства:
    цена, объем
  • Мар'яна

Крем має чудовий запах та ніжну текстуру. Не жирний, але не рідкий, гарно лягає на шкіру. Купила, оскільки маю SPF від BABE, спробувала, для сухої шкіри чудовий.

Достоинства:
    Текстура, гарно впитується в шкіру
  • Ірина П***

Чудовий засіб! Якщо шкіра схильна до кератозу, то вам підійде. Звичайно, проблема не зникне, але стан шкіри суттєво покращиться.

Достоинства:
    Добре зволожує, не липкий
  • Жання Л***

Использую каждый день. Кожа очень сухая, увлажняет отлично.

Достоинства:
    Хорошо увлажняет сухую кожу
  • Екатерина Д***
    Продавец: Rozetka

Заказала впервые на свой страх и риск - и покупкой очень довольна. Смягчает кожу моментально, очень приятный нежный запах, буду всегда покупать. Доставка очень быстрая, на отделение бесплатно

Достоинства:
    Смягчает кожу, нежный запах
    Недостатки:
    Не нашла
  • Корнієнко О***

Прекрасний продукт!
    Після використання лосьйону ви дійсно побачите ефект!

Достоинства:
    Легка та ніжна текстура!
  • Вероника
    Продавец: Rozetka

Чудодейственное средство для сухой кожи. У меня кожа именно такая. причем сухость на ней, я ощущаю не только в холода, но и в теплое время. Лосьон питает и омолаживает кожу, делает ее мягкой и шелковистой.

• Маргарита
    Продавец: Rozetka

У меня очень сухая кожа, просто наказание какое-то. А осенью это особенно ощутимо, в добавок к нашей жесткой воде. Лосьон отлично питает кожу, увлажняет ее. Так же снимает раздражение и напрочь избавляет от сухости.