- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Начебто гарний. Приємний запах.
- Достоинства:
- Начебто гарний. Приємний запах.
- Недостатки:
- Непомітив поки
- елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Аромат та поглинання шкіри відмінно!
- Достоинства:
- Для всіх типів
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лосьйон працюючий! Шкіра зволожена, немає відчуття "плівки" на шкірі,приємний легкий аромат.
- Достоинства:
- Гарно зволожує шкіру.
- Недостатки:
- Не бачу.
- Яна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дійсно працюючий лосьйон. Рятівний в період зимової сухості шкіри. Не лишає по собі липкості.
Має приємний, легкий запах. Для мене це тверда 5, буду замовляти наступного сезону ще.- Недостатки:
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий лосьйлн, гарно зволожує
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто казковий
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний запах. Добре зволожує. Не липне. Відчувається на шкірі. Має важкувату текстуру. Але це не дратує. Для зими саме то. Для літа не підійде.
- Достоинства:
- Добре зволожує.
- Вера Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер.
М'який
Ніжний - Дарья В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші гарний лосьйон, маю суху шкіру, через проблеми з щитовидною залозою. Але особисто для мене, все ж кращий стан шкіри після використання крему для тіла бренду la roche. Але, є певний бюджет, то цей крем абсолютно нормальний, напевно він більше для весни-літа, а la roche краще брати на холодну пору року.
- Достоинства:
- Нормальний крем
- Недостатки:
- Мені трошки рідкуватий, хотілось би, більш щільну консистенцію
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний лосьон. Підходить для сухої, атопічної шкіри. Хоч запах доволі парфумований, не викликав жодної алергії. Добре зволожує, заспокоює шкіру. Мені підходить навіть більше ніж la roche та інші
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний лосьйон! Добре зволожує, вбирається швидко, Немає відчуття плівки. Запах ненав'язливий. Спробувала вперше, можу сказати, що цілком задоволена. Тим паче за приємною ціною великий об'єм.
- Пятибрат К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный лосьон, и суперски увлажняет кожу, рекомендую!
- Достоинства:
- Увлажняет кожу
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороший лосьон, подходит для атопичной кожи
- Достоинства:
- цена, объем
- Мар'янаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем має чудовий запах та ніжну текстуру. Не жирний, але не рідкий, гарно лягає на шкіру. Купила, оскільки маю SPF від BABE, спробувала, для сухої шкіри чудовий.
- Достоинства:
- Текстура, гарно впитується в шкіру
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб! Якщо шкіра схильна до кератозу, то вам підійде. Звичайно, проблема не зникне, але стан шкіри суттєво покращиться.
- Достоинства:
- Добре зволожує, не липкий
- Жання Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Использую каждый день. Кожа очень сухая, увлажняет отлично.
- Достоинства:
- Хорошо увлажняет сухую кожу
- Екатерина Д***Продавец: Rozetka
Заказала впервые на свой страх и риск - и покупкой очень довольна. Смягчает кожу моментально, очень приятный нежный запах, буду всегда покупать. Доставка очень быстрая, на отделение бесплатно
- Достоинства:
- Смягчает кожу, нежный запах
- Недостатки:
- Не нашла
- Корнієнко О***Продавец: Rozetka
Прекрасний продукт!
Після використання лосьйону ви дійсно побачите ефект!- Достоинства:
- Легка та ніжна текстура!
- ВероникаПродавец: Rozetka
Чудодейственное средство для сухой кожи. У меня кожа именно такая. причем сухость на ней, я ощущаю не только в холода, но и в теплое время. Лосьон питает и омолаживает кожу, делает ее мягкой и шелковистой.
- МаргаритаПродавец: Rozetka
У меня очень сухая кожа, просто наказание какое-то. А осенью это особенно ощутимо, в добавок к нашей жесткой воде. Лосьон отлично питает кожу, увлажняет ее. Так же снимает раздражение и напрочь избавляет от сухости.