Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Коврик для ванны Baby Team 69.5х38.5 см (7415)

Оценка пользователей 3.88/5
  • AI аналіз відгуків
    91 відгук:  позитивний: 65%, нейтральний: 17%, негативний: 18%
    Загалом покупці позитивно відгукуються про килимок BABY TEAM 7415, відзначаючи його яскравий дизайн, якісні матеріали та цікаві малюнки для дітей. Більшість користувачів задоволені тим, як килимок кріпиться до ванни та виконує свою основну функцію, якщо дотримуватися інструкцій щодо миття перед першим використанням. Серед головних переваг - безпечність, зовнішній вигляд і зручний розмір. Однак значна частина відгуків містить скарги на сильний і стійкий запах пластику, а також на слизьку поверхню та проблеми з фіксацією присосок у деяких випадках. Декому килимок здивував ненадійністю протиковзкого ефекту, особливо при неправильному використанні або недостатньому очищенні перед першим застосуванням. Проте, для багатьох негативні сторони не є критичними і продукт викликає задоволення у користуванні. # ШІ, згенеровано на основі тексту відгуків клієнтів
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Любовь Ч***

Чудовий килимок в ванну

Дякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію!)

• Ольга І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Спочатку не сподобався, бо погано ліпився до поверхні ванни. Але у процесі користування, коли він повністю вирівнявся (прислали мені його скрученим), я ним задоволена.

Дякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію!)

• Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

В килимка дуже сильний запах пластику. На вигляд все добре, але запах все псує

Недостатки:
    Сильний запах пластику

Шкода, що Ви залишились засмучені своєю покупкою.

Сприйняття запахів є індивідуальним критерієм, тому за багаторічний досвід продажів маємо абсолютно полярні думки наших покупців стосовно присутності або навпаки відсутності запаху у килимка.

Килимок виконаний з матеріалу ПВХ, який може утримувати певний мінімальний виробничий запах на початковій стадії користування до процедури очистки згідно інструкції, що вказана на упаковці товару.

Для мінімізації будь-яких запахів виробником передбачена упаковка відкритого типу.

В свою чергу рекомендуємо вимити килимок та ретельно прополоскати, після вивітрити в гарно провітрюваному приміщенні до зникнення запаху.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

На этом коврике ребенок скользит сильнее чем без него, хотя коврик мылся несколько раз. Не могу оценить

Дякуємо за відгук.
      Основна функція килимка - гігієнічна.
      Але для додаткового антиковзаючого ефекту (обезжирення поверхні) спробуйте обробити килимок господарським милом під час процедури очищення.

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Килимок гарний на вигляд та дотик, але просто неймовірно неприємний запах.
    Думала що вивітриться, не користувалась деякий час, намочила, висушила, місяць був на балконі, але запах не пропав. Так і не змогла користуватись, викинула.

Достоинства:
    Гарний на вигляд та дотик
    Недостатки:
    Неприємний запах

Вітаємо!
      Раніше вже отримували від Вас відгук стосовно килимка.
      Шкода, що Ви зіткнулись з подібною ситуацією.
      Маємо позитивний досвід наших покупців щодо відсутності будь-яких запахів у килимка, тому не можемо оцінити причину його появи чи відсутності у тому чи іншому випадку.

Також завжди є опція повернення виробнику товару, що не підійшов у разі, якщо він не має ознак користування та не був у вжитку.
      На жаль, за відсутності килимка погодження процедури його перевірки сервісним центром на будь-які ознаки браку також неможливе.

• Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Беру дитині в душ вже декілька разів.

Достоинства:
    Гарно липне, не скользить, яскравий
    Недостатки:
    Не має

Дякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині!

• Олена Н***

Дуже неприємний запах
    Думала, що вивітриться згодом, але після 3-х купань та місяця який килимок був на свіжому повітрі нічого не змінилось.
    Запах дууууже неприємний.
    Викинула.

Достоинства:
    Гарний колір
    Недостатки:
    Запах

Засмучені, що після трьох використань Ви прийняли рішення позбавитись килимка та здивовані, що через місяць користування запахи були присутні. Килимок поставляється у відкритому скрученному у тубус стані, що дозволяє максимально вивітрити та мінімізувати можливі виробничі запахи ще до моменту покупки.
      Та у разі чутливості до запахів рекомендуємо вимити, висушити та вивітрювати килимок у розгорнутому стані до зменшення/зникнення будь-яких запахів.

• Надія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Килимок не має неприємного запаху, гарної якості. Добре кріпиться до дна ваної.

• Юрій К***

Сильний неприємний запах

Недостатки:
    Сильний неприємний запах
  • Екатерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Дуже пахне! Сморід не проходить після миття вже більше тижня.

Недостатки:
    Смердить
  • Анастасия А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Не рекомендую, не клеїться до ванни взагалі

Недостатки:
    Не клеїться

Вітаємо!
      Засмучені Вашим враженням та досвідом знайомства з килимком для ванної Baby team.
      Перед першим використанням килимка радимо провести його очистку та залишити в розгорнутому виді на деякий час, щоб килимок міг вирівнятися після тривалого перебування в скрученому стані.
      Фіксувати новий килимок краще у воді. Сподіваємось, що з часом Ви зможете оцінити переваги килимка.

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Гарний килимок, дитині один рік дуже сподобався))

• Иванна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Уже не первый раз заказываю коврик этой фирмы.Первый прослужил лет 5 ,вот заказали второй для младшего ребенка

Достоинства:
    Все

• Юрий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Прекрасний килимок, без запаху.

Дякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Якісний, добре кріпиться у ванній.
    Малюнок практичний, дитина добре акценту увагу, так як оптимальна кількість елементів малюнку.
    Відсутній запах пластику.

Достоинства:
    Приємна ціна, відсутній запах пластику, добре кріпиться у ванній

• Алина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Гарний килимок, запах зник майже повністю після першого використання. Не ковзає, добре тримається.

• Наталья Д***

Гарний коврик, зручний

• Тетяна П***

Килимок сподобався

Достоинства:
    Запах мінімальний, зникає з першого використання

• Михаил П***

Трошки запах є, а в іншому - 10/10

Достоинства:
    Дуже гарний, свої функції виконує

• Василь М***

Добрий килимок

• Клиент
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Вонь этого ковра просто ужасная , если закрыть в ванной и снова войти туда через некоторое время начинает болеть голова от запаха , очень сомневаюсь что это положительно влияет на детей

Достоинства:
    Недостатки:
    Запах

Вітаємо!
      Оскільки виріб виконаний з ПВХ та знаходиться в скрученому стані з виробництва до моменту покупки/використання, деякий виробничий запах матеріалу може бути присутній.
      Для мінімізації запаху виробник передбачив упаковку відкритого типу, що нівелює будь-яку його концентрацію.
      Перед початком використання рекомендується ретельно вимити та висушити килимок, як вказано в інструкції на упаковці виробу та розмістити його в гарно провітрюване приміщення до зникнення запаху.
      З повагою, Baby team

• Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Якість супер,яскраві кольори,добре приліпає,дитина розглядує малюнки.

Достоинства:
    Якість і ціна
    Недостатки:
    Не має

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Гарний килимок. Яскравий малюнок дуже сподобався малюку. Неприємний запах трохи є, але зовсім не критично.

• Наталя І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

А нам килимок подобається! У порівняні із старим килимком, цей - товстіший, гума жорсткіша. Із-за цього складніше його приклеїти до поверхні з ванною, але зцеплення є. Просто необхідно трохи води і до кожної присоски пройтись руками. Неприємного запаху не виявили. Взагалі відсутній

Достоинства:
    Малюнок чудовий. У воді спостерігається ефект руху морських тваринок... Доні дуже сподобався. Прозорий, тому візуально не робить нашу маленьку ванну ще меншою
    Недостатки:
    Не виявили, відсутні

• Мария И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Купую не перший раз цей коврик прослужив більше 3х років і служив би далі, як би я виймала його з ванни і про сушувала хоч іноді. На початку кілька днів є неприємний запах але він швидко проходить, вистачить помити з милом. Дуже щільно закручений, це зручно при транспортуванні але важко випрямити перший раз, я набирала у ванну воду і під тиском він кріпився і випрямився. Загалом я дуже задоволена.

Достоинства:
    Довговічний, яскравий.
    Недостатки:
    Запах, погано тримається перший раз.
  • Ворох В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Килимок гарний. Беру такий вже другий.
    Добре приліпає до ванної, коли там вже є вода.
    Але дуже воняє, дуже довго вивітрюється запах

Недостатки:
    Неприємний запах
  • Мария С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Хотелось поменять голубой коврик (Безопаски) на более яркий,но этот абсолютно не выполняет функцию, ребенок скользит и падает.

Достоинства:
    Яркий
    Недостатки:
    Скользит, плохо прилипает к ванной
  • Левченко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Зі своєю задачею справляється. Чудовий коврик)

• Дарья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Все отлично, полностью довольна ковриком, качеством, обслуживанием.

Достоинства:
    Не скользит, красивый.
  • Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Пройшов тиждень після покупки, неприємний запах ще присутній. Дитині дуже подобаються малюнки на коврику, купатись стало веселіше, а мамі спокійніше️

Достоинства:
    Гарні малюнки, купання стало безпечнішим, коли дитина в ванні як дзиґа
    Великий розмір
    Недостатки:
    Неприємний запах
  • Сашка Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Запах жахливий, навідь після того як помили з милом!!
    Упаковано не надійно.
    Присоскі всі справні.
    Розмір не дуже.
    За рахунок малюнків дитині цікаво

Достоинства:
    Не слизький
    Цікавий дитині.
    Недостатки:
    Запах!!!
    Розмір.
  • Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Коврик очень воняет, ну прям очень, хотя функции выполняет

Достоинства:
    Не скользит, цена, размер
    Недостатки:
    Запах
  • Юлия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Красивый коврик, ребенку понравился. Единственный минус это резкий,неприятный запах.

• Подгорная А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Коврик в течении недели лежал на балкон , но запах так и не выветрился .

Достоинства:
    Яркий рисунок , ребенку нравится
    Недостатки:
    Ужасный запах резины ,очень токсичный , никак не выветривается и вымыть его невозможно .
  • Илона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Очень неприятный запах, никак не выветривается

Достоинства:
    яркий рисунок
    Недостатки:
    токсичный запах пластика
  • Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Хороший килимок на свої гроші