- Ярослав О***Отзыв от покупателя. Продавец: WIN ALL. Цвет: Gold. Размер: №4
Все гуд, для turf поля Rejo 20x40 - идеально. Низкий отскок, идеальный вес.
- Достоинства:
- Оригинал, качество
- Дмитро Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: WIN ALL. Цвет: Gold. Размер: №4
Гарний м’ячик для футзалу. Грали і на вулиці (зеленка) і в залі. Сезон точно витримає, а далі будемо дивитись. Звісно не торнадо як офіційні м’ячі ліги, але і ціна не така висока.
- Штефуца М***Отзыв от покупателя. Продавец: WIN ALL. Цвет: White. Размер: №4
Оперативна доставка, супер якість товару за розумну ціну!
- Достоинства:
- Хороша якість
- Недостатки:
- Не виявив
- ЛеоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White-Green. Размер: №4
Приїхав на поштомат спущений мяч без брака з наклейкою. Перевірив код – сайт Select написали що мяч офіційний.
Накачав не спускає. Гладенький. Перед топова модель. Я купував моделі як молодшу, Мімас так і старшу Супер. Схожі. Мімас кажеться трошки важчий твердіший. Вищі моделі такі ж управляємі але кажуться трошки легші і мякші. Но грати ними ще краще. Але це все субʼєктивно. Після всього досвіду вирішив купувати мастер.
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за ваш відгук.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: White-Green. Размер: №4
Сьогодні випробували м'яч.
М'яч дуже хороший.- Достоинства:
- Якість супер
- Недостатки:
- Юрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White-Orange. Размер: №4
Після 15-20 матчів хочу змінити відгук. Грали тільки в залі. Результати на фото. Думаю так не мало б бути...
Представник постачальникаДобрий день. Дуже дякуємо за ваш відгук та фото, на якому можна побачити, що попри значну кількість матчів М'яч футзальний Select Futsal Master v22 №4 White-Orange (5703543298358) не втратив своїх технічних властивостей, панелі м'яча не зазнали значних механічних пошкоджень, а шви зберегли свою цілісність.
- Дмитро Г***
Так само, поступово шматки відлітають, але панелі не відпадають
Я не професійний футзаліст, але нам з пацанами м'яч подобається. Разів 4-5 вже грали
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за ваш відгук.