Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Парта Bambi M 3823A-11 Grey

• Роман Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Приїхала парта на пункт видачі Розетка, коробка була пом’ята ззовні на куті, оглянув швидко і у цьому була помилка.
    Уже вдома коли виклав усі деталі замітив подряпини і потертості металевих конструкцій, пластмаса на ножках має дефекти але змирився так як уже забрав і не хотів того клопоту із поверненням, Але коли почав збирати парту виявилося що сидіння крісла не стає на штатні сквозні вирізи це помилка на виробництві і неможливо зібрати сидіння крісла....! Крапкою стало погнуте кріплення виїзної шухлядки!
    Товар не якісний, можливо це мені брак попався але на виробництві мали б за тим слідкувати!
    Я в край незадоволений і зробив повернення, сьогодні перший день, парта поїде на Київ і там буде огляд пошкоджень, сказали чекати до двох тижнів.... побачимо який буде результат, чекаю...! Є ще відео фіксація недоліків.

Достоинства:
    —-
    Недостатки:
    Подряпини, потертості металевих конструкцій.
    Дефект пластмаси ніжок.
    Сидіння крісла не стає на штатні вирізи!
    Погнуте кріплення виїзної шухлядки!
    Приїхала зім’ята коробка.
    При замовленні вказав обов’язково набрати мене для уточнення інформації і ніхто так і не зателефонував...!
  • Артем Ч***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Заказывали два комплекта. Первая парта более менее, вторая - не исправная. подъемный механизм не работает. За такие деньги можно сделать качественный товар.

• Иван З***

вернули?

• Vlad G***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Компанія жахлива. Стілець і парта найгірші, які я коли небудь бачив

• Юра

яка Компанія ? ви про що

• Сергій Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

В классе 30 штук, через 3 месяца большинство сломались!

• Лилия Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

(Парта Bambi M 3111-8 Pink)подскажите пожалуйста Сервисный центр куда можно обратиться по ремонту стула, вышел из строя механизм регулировки высоты посадки стула. Заранее благодарю за ответ.