Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Наушники Bang & Olufsen Beoplay H95 Gold Tone - OTG (1266106)

Код:  320405989
  • Абрамович А***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Покупал на другом сайте Если есть возможность покупайте! Если сомнение - не сомневайтесь! Долго пользуюсь акустикой и разными наушниками от компании Bang &Olufsen, не думал что H95 так порадуют . Из минусов я бы отметил ,что по проводу через 3,5 jack наушники играют тихо(iPhone 12 pro, MacBook ),нужен хороший цап для раскачки !
    По беспроводу - магия происходит! По запасу громкости, басов, частот высоких и средних - .шумодав- не скажу , им не пользуюсь, мне нужна музыка, на улице их не собираюсь носить.

• Тарковский Т***

Добавь громкости самих наушниках и будет ок . Сам думал , что слабо звучит через Джек и нужен ЦАП, а потом случайно крутанул на наушниках и громкость пошла в +

• Роман С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Качественный детализированный звук, любая музыка играет по настоящему!

Достоинства:
    Очень качественный звук, очень!
  • Імя П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Наушники дійсно бомба, дуже довго тримає батарея, забув коли заряджав, звук чистий, гучності достатньо, бас чудовий, виконання на вищому рівні правда вартість кусюча...

Достоинства:
    Автономність, якість звуку
  • Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Давно хотів придбати ці навушники і власне одного дня таки це сталося. Проте не обійшлося без сюрпризів. Щодо дизайну і звуку претензій рівно ноль, оскільки щось на кшталт поп, репа або важкого метала я не слухаю. Проте для відтворення джазу, ембієнта і тому подібних жанрів це дуже непоганий варіант. оскільки я є власником моделі Beoplay h9 3d gen на цих навушниках можу відмітити більш детальну сцену та баси. Нічого не скажу щодо відгуків попередніх комментаторів, оскільки сприйняття звуку доволі індивідуальна штука, однак ударні інструменти тут звучать доволі натурально як мене.

Окрема тема це прослуховування по кабелю. Інженери B&O чомусь вирішили, що мої вуха треба захищати від надто гучного звуку і реалізували схему захисту від потужного вхідного сигналу. Як наслідок навушники мають бути заряджені щоб слухати музику навіть по кабелю. Як на мене спірне рішення і така собі турбота за споживача. Бо коли навушники раптово вимикаються, а ти не в курсі за цей нюанс, то починаєш думати всяке неприємне за продукт. А більше всього починаються біль якщо нема можливості регулювати потужність сигнала з підсилювача. проблема вирішувалася простим зниженням гучності. І ще момент. при прослуховувані по кабелю навушники завжди стартують з рівня гучності 50% тому постійно треба докручувати гучність до бажаного рівня

Тим не менш не обійшлося без пригод в моєму випадку:
    1. мій екземпляр вперто ігнорував переключення ANC/режим прозорості. Регулювання колесом відбувалося, режими начебто переключалися але по факту в режимі прозорості я співбесідника не чув. Різниці між режимом шумодава і звичайним також не було. Є ймовірність що я створіння криворуке і не розібрався, проте перечитування документації та експериментування декілька разів до успіху не привело. Для мене ця опція була не надто важлива, однак мінус в карму ставимо
    2. практично одразу почалася дивна поведінка з відтворенням музики на iPhone 14 Pro. Після включення, навушники зʼєднувалися з телефоном і реагували на команди з приблуди на телефоні і жестами, проте в динаміках звуку не було від слова взагалі. Допомагали лише повне скидання та підключення навушників до пристроя, або втикання кабеля в аудіорозєм і потім його витягання. Після чого все працювало ок. Цей момент сервісний центр не підтвердив, проте в моєму випадку це відбувалося 1-3 рази на дню рандомно.

Враховуючи ціну і два таких лага в мене виникло бажання повернути пристрій, що і було зроблено в 14 денний термін. Повернення було виконано доволі оперативно і жодних претензій до продавця і постачальника не маю. Опцію обміну я не захотів, оскільки враження від отриманого досвіду були негативними і настрій від покупки зіпсовано. Я щиро вірю, що цей пристрій в багатьох людей працює як заявлено, проте певно не в моєму випадку.

Достоинства:
    якісний звук, чудовий дизайн
    Недостатки:
    відтворення музики по кабелю вимагає живлення від батареї
    • Олександр К***

А мені, походу, після вас, привезли ці навушники під виглядом нових - це сюр якийся!!!

• Олександр
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Слухав сьогодні в магазині їх і HX.
    Слухаю в основному реп, rnb, і для зала всякий хіп хоп

Для такого вони ужасні, не беріть, а якщо берете то послухайте десь. Правду писав хтось що звук як із бочки.

Всі бенги створені для інструментала і рока, для всіх інших Соні сенхайзери і т д.

Виглядають дуууже круто але звук не для всього.

Достоинства:
    Крутий дизайн
    Недостатки:
    Нижче
    • Представник бренду

Добрий день!Ми вдячні за те, що ви приділили час та поділилися своїм враженням про нашу продукцію.Насправді дуже багато похідних які впливають на музику (з чого слухали, тип підключення, що слухали). Вони уневерсальні і не заточені під один тип музики.Також хочу відзначити tone touch еквалайзер під індивідуальне налаштування.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Один це не за товар, бо побачивши той трешак, який мені напарили, навіть не підключав їх, а за рівень розетки, варто було би поставити 0, чи -10, але не можна. Оскільки цей магазин вважає за нормальне шахрайство у вигляді продажу товарів бувших у вжитку під виглядом нових і навіть не надавати адекватних відповідей на скаргу, закриваючи чат в підтримці. Пломби на коробці, як виявилося, були майстерно зняті і прилаштовані назад, бо ймовірно хтось їх слухав, вони не сподобались і навушники були повернуті, а потім їх продали мені! Бо коли відкрив коробку, то прозрів - захисні блакитні плівки з навушників були пом'яті і просто бовталися у коробці зліплені до купи з налиплим волоссям і купою пилу, а не були як має бути на навушниках!!!! Внутрішня частина оголів'я навушників була тупо вся у лупі, вона ж була й на самих навушниках і навіть в коробці!!!! Пластмасові та металеві частини самих навушників були з жировими забрудненнями!!!

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Були у вжитку

• Роман
    Продавец: Rozetka. Цвет: Gold

Отзывы проплачены, музыка как из бочки, это даже музыкой назвать нельзя. Ужасный провал на средних частотах, всю мелодичность воспроизведения перебивают басы, с верхами все не так и плохо, но и их перебивают басы. Сильно сдавливают голову, мгновенная усталость и желание выбросить. Аудиофилия и только, слушаем не музыку, а ценник. Если нужен качественно звучащий понт, смотрите в сторону audeze, там хоть ценник немного оправдан.

Достоинства:
    Красивые, на ощупь кажутся качественными, но не совсем так
    Недостатки:
    Ужаснейшая АЧХ, напрочь отсутствует середина
    • Тарковский Т***

По-любому отзыв проплачен конкурентами

• Андрій Д***

Ваш відгук тим смішніше читати, коли я маю значно більш дешевий продукт цього бренда, і просто тупо люто заздрю тим, хто має мю модель.