Отзывы покупателей о Лосось атлантический Banga в томатном соусе 230 г (4751017402511)
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 230
Всім рекомендує, смак бомба!!! якість краще ніж можливо
- Достоинства:
- Смачно та корисно, гарно смакує 1 банка на 100г спагетті
- Недостатки:
- мало на складі...
Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно, отримати Ваш позитивний відгук, бажаємо здоров'я.
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 230
Супер!
Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно, що продукція викликала позитивні емоції, бажаємо здоров'я.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 230
Гірншої консерви я ще не бечив, ладно як би ще там була якась типу сайра чи бичок втоматі, але там від риби лише забах, те що там в середені схоже просто на якісь кишки чи щось типу того заляті томатом. Короче однозначно не рекомендую!
Дякуємо за відгук, він взятий до уваги. Хочемо попросити Вас, щоб зробити висновки та роботу над помилками, викласти фото вищезгаданого. Бажаємо здоров'я.
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 230
Цілі кусочки,смачний,рекомендую
Дякуємо за відгук, бажаємо здоров'я.
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 230
Консерва не смачна зовсім. Раніше купувала, то сподобалася. А ця аби що. Доставка швидка.
- Недостатки:
- Зовсім не смачна
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 230
Смачна консерва. Є достатньо м'яса. Гарні шматочки.
- Достоинства:
- Смачна.
- Недостатки:
- Не знайшов.
Дякуємо за відгук.
- Марія С***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 230
Найгірша консерва, яку я коли-небуть пробувала, відчуття ніби там якісь рештки лосося, а не нормальне мʼясо, це не дуже приємно їсти, трішки викликає рвотні рефлекси
- Достоинства:
- Їх нема як і лосося в цій консерві
- Недостатки:
- Весь вміст це недолік
Бажаємо здоров'я та дякуємо за відгук, він взятий до уваги.