Отзывы покупателей о Печень трески Banga 180 г (4751017405826)
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніжна на смак, не гірчить. Помірна кількість спецій, не пересолена. На смак - саме те. Замовила ще.
- Достоинства:
- Ніжна на смак. Не за всі гроші світу :)
- Недостатки:
- Хотілось би трохи менше рідини
Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно, отримати Ваш позитивний відгук, бажаємо здоров'я.
- Анатолій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добрий товар, рекомендую.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
..сподобалась і сама печінка, і масло на смак. Замовила повторно. Заповненість баночки була більш-менш нормальна, і шматочки цілі. Рекомендую.
Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно, що продукція викликала позитивні емоції, бажаємо здоров'я.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший, якісний продукт, пречудовий вийшов салатик та ще й дуже корисний!
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- не виявлено
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий смак печінки, але в банці було трошки зайвого місця. Мабуть через те, що вкладають великі цільні шматки та не дроблять їх. Тому може трапитися і напівпуста банка.
- Достоинства:
- Ціна, смак
- Недостатки:
- не щільно заповнено
Бажаємо здоров'я та щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно, що Вам до смаку.
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
непогано, але і не вау, звичайна печінка. заповненість банки теж звичайна, бачила і побільше, але і поменше теж бувало. у складі заявлений духм'яний перець горошком, але його там нема (для мене це , не люблю його)
наче ніяких сторонніх запахів та смаків, але масло якесь дивне, дуже яскравого жовтого кольору і прозоре-прозоре, ну от прям абсолютно. вперше таке бачу у банках з печінкою тріски.- Представник постачальника
Щиро дякуємо, за Ваш час, що поділилися своїми враженнями. Сподіваємося, що зможемо задовольнити Ваші смаки - з широкої лінійки продукції т.м. Banga, бажаємо здоров'я.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Полупустая банка
- Недостатки:
- Полупустая банка
Дякуємо за відгук, він взятий до уваги.