Отзывы покупателей о Подарочный набор для бритья Barbers Orange & Amber Крем для бритья с увлажняющим эффектом Orange-Amber 100 мл + Увлажняющий лосьон после бритья Manchester 250 мл (4823109407916)
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалось пакування, цікавий дизайн. Купувала на подарунок батьку. Виглядає дорого. Засобами цього бренду користується мій чоловік, тож за якість я впевнена.
- Недостатки:
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила на подарунок батьку. Мені сподобалось в цьому наборі і пакування і наповнення. За якість знаю точно, бо чоловік користується цим брендом. Тож рекомендую спробувати.
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала на подарунок батьку. Йому дуже сподобалось. Пакування гарне, та продукти добре підібрані. Дуже задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила чоловіку на подарунок в на 14 лютого. В набір входить крем для гоління і лосьйон після гоління.
Крем чоловіку дуже зайшов, сказав, що це кращий крем, яким він колись користувався. Консистенція, запах, зручність використання.
Лосьйон теж сподобався, але це більш звичний продукт. Набір приходить у гарному пакуванні, тому класно брати на подарунки. - ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже презентабельний набір на подарунок.
- Достоинства:
- Гарне пакування
- Ганна Г***Продавец: Rozetka
Купувала на подарунок, гарно упакований, маэ презентабельний вигляд,сподiваюся, що сподобався