Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Подарочный набор для бритья Barbers Orange & Amber Крем для бритья с увлажняющим эффектом Orange-Amber 100 мл + Увлажняющий лосьон после бритья Manchester 250 мл (4823109407916)

• Вікторія

Сподобалось пакування, цікавий дизайн. Купувала на подарунок батьку. Виглядає дорого. Засобами цього бренду користується мій чоловік, тож за якість я впевнена.

Недостатки:
  • Вікторія

Купила на подарунок батьку. Мені сподобалось в цьому наборі і пакування і наповнення. За якість знаю точно, бо чоловік користується цим брендом. Тож рекомендую спробувати.

• Олександра

Купувала на подарунок батьку. Йому дуже сподобалось. Пакування гарне, та продукти добре підібрані. Дуже задоволена покупкою.

Достоинства:
  • Юлия Б***

Купила чоловіку на подарунок в на 14 лютого. В набір входить крем для гоління і лосьйон після гоління.
    Крем чоловіку дуже зайшов, сказав, що це кращий крем, яким він колись користувався. Консистенція, запах, зручність використання.

Лосьйон теж сподобався, але це більш звичний продукт. Набір приходить у гарному пакуванні, тому класно брати на подарунки.

• Валерія

Дуже презентабельний набір на подарунок.

Достоинства:
    Гарне пакування
  • Ганна Г***
    Продавец: Rozetka

Купувала на подарунок, гарно упакований, маэ презентабельний вигляд,сподiваюся, що сподобався