Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Подарунковий набір для чоловіків Barbers Caffeine & Lemongrass Шампунь для чоловіків для щоденного використання Original 400 мл + Бальзам для бороди Original 50 мл + Шкарпетки чоловічі Trust me (4823109407930)

• Олексій

Все добре

Достоинства:
    Рекомендую
  • Діана М***

Все супер. Дякую

• Марія Н***

Чоловіку дуже сподобався подаруночок, шампунем він давно користується цим, а бальзамчик вперше пробував, радів як дитина (шкарпетки гарної якості)

• Виктория

купувала на подарунок брату. набір виглядає дуже презентабельним, для подарунку саме те. все що всередині брат зацінив, обосдиво шампунь. сказав що запах просто неймовірний

• Світлана М***

Купляла даний набір на подарунок , чоловік залишився в захваті . Все йде в гарному упакуванні , шампунь та бальзам мають приємний аромат . Також дуже сподобалось , що в середині є мішечок в який можна все скласти . Рекомендую !

• Світлана М***

Брала чоловіку на подарунок , він залишився в захваті . Дуже гарно та якісно виглядає . Засоби , які йдуть в наборі мають гарний аромат . Рекомендую !

• Олександра

Гарний вийшов подарунок чоловіку. Набір чудово підібраний, шкарпетки гарного кольору та хорошої якості.

• Юлія

Крутий набір. Взяла на подарунок. Крім косметики в набір входять носки з написом Trust me, I have a beard , а також шампунь бальзам для бороди. За свої гроші, дуже гарний набір.

Достоинства:
    Все класс
    Недостатки:
  • Валерія

Дуже класний, презентабельний набір! Купляли набірчик додому, бо було дешевше так, а виявилось що можна і на подарунок купувати.

Достоинства:
    Пакування, наповнення