Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Крем Barbers Tattoo Care Cream Barbers для Ухода за татуировкой 50 мл (4823109408302)

Оценка пользователей 4.89/5
  • Руслан З***

Крем для догляду за тату супер

Достоинства:
    Якісний, запобігає вигораню, оживляє тату
  • Руслан

Крем супер.

Достоинства:
    Реально класний крем, приємний на запах, не сушить.
  • Євгеній Н***

Як за свої гроші непоганий крем для догляду. Видимих змін не бачу. Подобається що в складі є SPF. Для області передпліччя достатньо одного натиску.

Достоинства:
    Ціна в акції, SPF
  • Вікторія Б***

Крем супер. Зробила тату і одразу почала мазати, неймовірно крута штука. Запалення зійшло за день. Запах тех класний. Рекомендую !!!!!!!.

Достоинства:
    Зволожує, швидко загоює
  • Андрій Б***

Дуже дуже класний ! Рекомендую використовувати одразу для загоєння і щоденного догляду.

Достоинства:
    Дуже добре зволоження та загоєння.
    Недостатки:
    Ціна та об'єм.
  • Света

дуже класний крем для догляду за татуюванням, зробила нещодавно, вирішила спробувати цей крем, щоб подивитись чи достатньо зволожує шкіру. не пошкодувала, має класну текстуру, не залишає жирних плям на речах, класно пахне.
    рекомендую

Достоинства:
    класно зволожує, достатньо живильний, гарний склад, приємний запах
  • Даша Ж***

Кремчик сподобався, взяла на пробу для догляду за своїми татуюваннями. Крем приємний на запах та по текстурі, дуже зволожує шкіру та робить татуювання більш насиченого кольору. Буду використовувати літом кожного дня, від час виходу на сонечко

Недостатки:
    Не помітила
  • Юлія

Взяла чоловіку для додаткового зволоження тату. Легка консистенція крему,не жирний,але дуже добре зволожує та на довго. Чоловіку подобається та користується щодня.

• Мері

Взяла чисто спробувати цей крем, адже замовляла чоловіку шампунь і випадково побачила новинку у цього бренду. Особливо не розраховувала на щось нереальне, АЛЕ хочу сказати, що продукт просто нереально зволожує шкіру. В порівняні з моїми кремами та баттерами для тіла, він працює в рази краще. Не залишає липкого шару, але шкіра після використання як у дитини. Скоріш за все буду використовувати не лише для тату)
    Аромат досить нейтральний.

Достоинства:
    Нереальне зволоження, аромат мінімальний, зручний дозатор
    Недостатки:
    Хочу такий крем в жіночих брендах