Топи продажів

Отзывы покупателей о Парфюмированный крем для рук Barbers Tobacco & Patchouli 50 мл (4823109411128)

• Анатолій М***

Дякую за товар

Недостатки:
    Недоліків поки не виявлено
  • Муцкий В***
    Продавец: Rozetka

могу рекомендовать в целом продукцию этого произовдителя

Достоинства:
    приятный запах, стойкий, не делает руки жирными
    Недостатки:
    пока не обнаружил
  • Марина

Крем просто супер, аромат сподобався і мені і чоловіку. Швидко поглинається, не залишає відчуття липкості.

• Тетяна

Купила цей крем для чоловіка, він давно користується косметикою Barbers і завжди лишається задоволений. Дуже стильна упаковка. Аромат — просто супер: свіжий, чоловічий, не банальний. Крем добре зволожує, не залишає липкості, швидко вбирається. Ідеальний варіант як для догляду на кожен день, так і на подарунок.

• Вікторія

Ця новинка крему для рук прямо в точку. Купила чоловіку на пробу, бо маже моїми кремами, а він виявився класним, можу і сама ним користуватися, бо має дуже спокусливий та приємний парфумований аромат табаку. Гарно зволожує шкіру, не залишає слідів, має ніжну текстуру та добре поглинається в шкіру.

• Аліна

Купила чоловіку на пробу парфумований крем, то тепер у нас зʼявився новий ритуал перед сном, користуємось на пару. Не жирнить, добре зволожує

• Ольга

Купила для свого чоловіка. Добре зволожує руки і має суто чоловічий аромат.

• Юля Ш***

Купила чоловіку на подарунок. Він часто ковиряється в машині і руки завжди пересушені та обвітрені. Каже що сподобався крем тим, що впитується швидко і не залишає липкого слою.

• Анна

Чоловік був скептично налаштований, адже не любить всякі парфумовані засоби, але цей крем - це щось неймовірне! Запах просто шикарний, тепер користується кожного дня)) Я теж спробувала - зволожує дійсно круто і аромат бомбезний)

• Олександра

Крем сподобався гарно зволожує та живить шкіру рук, не залишає липкий шар, має довготривалий аромат

• Наталія

Взяла на подарунок, але залишу собі. Крем має дуже приємний аромат і мені сподобалося як він живить шкіру рук.

Достоинства:
    Шикарний аромат і дієвість