Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Набор для ухода за бородой Barbers Original 80 мл (4823109403574)

Оценка пользователей 4.6/5
  • AI аналіз відгуків
    44 відгуки:  62% позитивних, 26% нейтральних, 12% негативних
    Більшість покупців залишають відгуки позитивного або нейтрального характеру про набір для догляду за бородою Barbers, підкреслюючи його приємний аромат, зручність як подарунок, гарне зволоження та укладання бороди. Серед основних переваг виділяють якісний запах, пом‘якшення волосся, зручне пакування. Водночас дехто зауважує слабку фіксацію, поодинокі проблеми з пакуванням, а також нарікання на короткий термін придатності чи якість окремих продуктів удекількох випадках. Загалом продукт підходить як для власного використання, так і на подарунок, але покупцям радять уважно перевіряти комплектацію й дату придатності.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Павло Ш***

Чудовий набір. Запах супер, мені зайшов. Олія-сиворотка дійсно помʼякшує бороду, бальзамом ще не користувався. Рекомендую.

• Тетяна С***

Очень классный

Достоинства:
    Запах нежный
    Недостатки:
    Нету
  • Тетяна С***

Всё хорошо

• Денис

Питання до представника бренду та Rozetka. Навіщо продавати такі набори, якщо термін придатності у них менший за місяць? Використати цей набір хоча б наполовину протягом місяця нереально.

Достоинства:
    Загалом нормально
    Недостатки:
    Термін придатності
  • Карина Д***

Клас

• Артем К***

Дуже сподобався.

Достоинства:
    Запах.
    Недостатки:
    Невиявлено
  • Хомич І***

Хороший засіб. Добре "вложує" волосся. Має приємний запах. Я брала усі 3, і усі 3 хороші на запах.

Достоинства:
    Засіб хороший, тому для виконання тобі трішки.
    Недостатки:
    Швидко вивітрюється запах.
  • Валерий С***

Не очень качественные препараты по сравнению с другими фирмами.

Достоинства:
    Доставили довольно быстро.
    Недостатки:
    Нет инструкция по использованию!
    Совершенно непонятно, как часто и В какой последовательности пользоваться этими препаратами разным людям с разной длиной бороды и другими отличиями.
    Волосы не фиксир

Валерію, дякуємо за ваш відгук, для нас важливий і цінний зворотній зв'язок! Дуже прикро, що засоби не підтвердили ваші очікування. Спосіб використання олії та бальзаму вказаний на упакуванні набору та кожного продукту окремо. Спочатку рекомендуємо використовувати олію: нанести кілька крапель засобу на долоні (залежно від довжини бороди) і рівномірно розподілити олію по шкірі під підборіддям і по бороді. Після олії нанести бальзам: розітріть його між долонями та нанесіть бальзам на бороду, надаючи їй необхідну форму. Бальзам для бороди надає легку фіксацію, проте основна його функція — пом'якшення і зволоження волосся та захист шкіри під бородою від негативного впливу зовнішніх факторів. Рекомендуємо спробувати матову помаду для волосся Barbers, яка має високу силу фіксації, допомагає швидко та легко надати волоссю необхідну форму, залишаючи матовий фініш без блиску. Гарного настрою та мирного неба!

• Ольга

Прикольний набір. Брала на подарунок, задоволена.

Достоинства:
    Приємний запах
  • Максим П***

Сподобався товар.
    Виконає свою функцію.

Недостатки:
    Мало
  • Дмитро

Добре виконує свої функції. Запах бальзаму дуже сподобався!

Достоинства:
    Якість, запах
    Недостатки:
    Відсутні
  • Євген

Доброї пори доби!
    Все прийшло вчасно,у фірмовому пакуванні, нічого не пошкоджено,ще й свіже по строкам придатності!!!
    Молодці!
    Аромат приємний!
    Дружині дуже сподобався!!!
    Дійсно пом'якшує бороду,а у складі з сироваткою і шампунню це саме те що треба!!!

Достоинства:
    Ціна,якість
    Недостатки:
    Жодних
  • Альона Ч***

Має приємний легкий аромат

Недостатки:
    Всередині була пошкоджена коробка,можливо ще при пакуванні надірвали
  • Наталія К***

Для чоловіка кращої лінійки по догляду за бородою поки що не знайшла

• Діана Б***

Чоловікові сподобався!

• Альона Ч***

Замовляла на подарунок,але пакування всередині надірване

• Євгеній А***

Набір мене влаштовує, іншим ніколи не користувався тому порівнювати немає з чим.

• Волкова Ю***

Товар гарний, має приємний аромат, добре фіксує і на дає приємного вигляду..

• Liu

Хороший набір, це вже друге замовлення, першого вистачило приблизно на 6 місяців.
    Гарне пакування (нічого не витекло як в інших відгуках).

Достоинства:
    ціна, якість
    Недостатки:
    не виявлено
  • Дмитрий

После применение волосы на бороде стали мягче.Возможно что то есть и лучше но я как первый раз пользуюсь каким либо маслом и бальзамом для бороды то мне зашло,советую.

Достоинства:
    Запах приятный
    Недостатки:
    Не нашел
  • Юрій О***

Гарний аромат

Недостатки:
    Піпетка, незручний спосіб нанесення
    • Дмитро

Крапайте на пальці і вже пальцями наносьте на бороду

• Тетяна К***

Приємний запах, зручне упакування, якість дуже хороша.

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Жодних

Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що Вам сподобалось.

• Каріна Ш***

Масло протікає, навіть ще не розпакованим. Ну і як таке дарувати?

Каріна, доброго дня! Дякуємо, що написали відгук, для нас це дуже важливо! Відсоток таких ситуацій дуже малий, але все ж таки таке буває, можливо при транспортуванні щось трапилось. Зверніться, будь ласка, до наших менеджерів і ми вирішимо це питання в індивідуальному порядку.

• Екатерина П***

Хороший набір.

• Катерина

Я такого не ожидала розетка! Флакончик с сывороткой полностью пустой и сухой! Это жесть.

Недостатки:
    Пришёл пустой флакон с сыровоткой
  • Максим М***

хорошо смягчает волосы, прекратилось шелушение кожи, запах очень приятный

Достоинства:
    реально блестят волосы в бороде, но главное она стала мягче
  • Одинокий М***

Я в этом не особо разбираюсь, впервые решил бороду отрастить. Товар описанию соответствует. Единственное посоветовал бы не пользоваться перед использованием маски, если не хотите измазать её внутреннюю часть кремом. Не приятный опыт, хех

Достоинства:
    Соответствует описанию
    Недостатки:
    За месяц пользования не замечал
  • Віталій Д***
    Продавец: Rozetka

получил такой набор где-то с год назад. периодически пользуюсь до сих пор. супер, очень доволен! натуральный, приятный запах. борода просто сияет после него!
    настораживает, что в коментах пишут что запах изменился....
    надо купить новую партию и сравнить с тем что у меня уже есть, пока не закончилось.

Достоинства:
    отличный набор! замечательный аромат печенек :) (не знаю, мы его так называем!)
    Недостатки:
    не нашел
  • Валерий Б***

Запах приятный, борода стала немного послушнее, пользуюсь неделю, дальше будем посмотреть)

• Смаль А***

Приятный аромат, фиксация слабая, для крутого стайлинга , например усов с завитками, не подойдёт , а для простой укладки бороды- да.

Достоинства:
    Аромат, цена
    Недостатки:
    Слабая фиксация
  • Ольга В***

Це дуже чудова ідея для подарунку)

Достоинства:
    Дуже класний вітчизняний продукт)
    Недостатки:
    Ніяких нарікань
  • Дмитрий Б***

Брал на подарок бородачу, он остался доволен, так что видимо норм товар)

Достоинства:
    Запах
    Недостатки:
    Не нашел
  • Настя

Купила на подарунок хлопцеві. В нього густа борода, тому гель погано фіксує( Підійде для тих, в кого не дуже жостка борода
    Але в геля запах крутий , дуже приємний. Масло тестуєм) але думаю воно в основному просто для зволоження, нові волоски не виростуть) в масла аромат інший, більше трав'яний
    Все красиво запаковано. За це
    Коробка картонна, схоже дуже на хенд мейд

Експерт бренду Barbers

Настя, дякуємо за відгук. Основна функція бальзаму - робити бороду м'якою і
      слухняною, надавати легку фіксацію протягом дня. Щодо аромату, продукти в даному наборі мають однаковий аромат, але склад продуктів різний, тому аромат може розкриватися по-різному.

• кристина Д***

Отличный набор на подарок ! Приятно пахнет.

Достоинства:
    Подарочная упаковка . Приятный запах.
  • Влад Г***

Здравствуйте, бороду отращиваю 2 недели начала колоться и немного раздражать кожу, решил приобрести вашу продукцию, подскажите пожалуйста как правильно пользоваться вашей продукцией по очередности ещё заказал шампунь для бороды Barbers Boston 250ml и щётку из кабаньего ворса)

И подскажите будет ли что-то путнее с этой идеи щеки не очень густо растут, фото прилагается)))

Заранее Спасибо)

Експерт бренду Barbers

Влад Гороховатский, спасибо за вопросы. Способ применения продуктов указан на этикетке. Также, указываем для вас способ применения набора в домашних условиях: нанесите несколько капель масла на ладони и равномерно распределите масло по коже под подбородком и по бороде. После масла нанесите бальзам. Разотрите его между ладонях и нанесите бальзам на бороду, предоставляя ей необходимую форму. Для лечебных целей и роста волос на бороде там, где их недостает, рекомендуем использовать лечебные, а не косметические средства. Обращаем ваше внимание на Масло для бороды Barbers New York, которое укрепляет волосы на бороде.

• Стрілець В***

Відмінний набір. Оживляє бороду за лічені хвилини.Приємний запах.