Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Набор для ухода за бородой Barbers Brooklyn 80 мл (4823109403567)

Оценка пользователей 4.32/5
  • AI аналіз відгуків
    22 відгуки:  ~70% позитивних, ~18% нейтральних, ~12% негативних
    Всього проаналізовано 22 відгуки. Загальна думка покупців щодо набору Barbers Brooklyn позитивна: покупці часто відзначають гарний, приємний аромат, мʼякість бороди після використання та універсальність як подарункового варіанту. Користувачі задоволені ефективністю засобів та якістю набору, особливо на початку користування. Проте декілька постійних клієнтів відзначили погіршення якості продукції та зміну аромату в гірший бік, а також були зауваження щодо маркування упаковки та складу. Значних функціональних недоліків не виявлено, але зустрічаються поодинокі претензії саме до інгредієнтів та прозорості виробництва.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Андрій С***

На перший погляд, все було добре, але прислали протермінований товар

Достоинства:
    Міг бути хороший набір
    Недостатки:
    Закінчився термін придатності

• Роман

Не було часу перевірити при отриманні.
    Прийшов товар в якого до терміну придатності менше 3 тижнів.

Недостатки:
    Товар з майже закінченим терміном придатності

• Екатерина Т***

Особисто я ним не користуюсь, але чоловік у захваті, і всім кому дарувала. Стійкий запах, дуже приємний. борода на дотик м'яка)

Достоинства:
    Чудовий набір
  • Олег В***

Все супер!

Достоинства:
    Всё супер!
    Недостатки:
    Нету
  • Михайло М***

Дуже сподобався набір, приємний аромат. Дякую продавцю

• Пономарьова А***

Запах нереальний, дуже приємний) ефект непоганий)

• Денис К***

Все ок)

• Ірина Г***

Купувала в подарунок чоловіку, він задоволений

Достоинства:
    Приємний запах, подобається і мені і йому
    • Ольга Д***

Добрий день, підкажіть будь-ласка, чи не сильно солодкий запах у олійки і бальзаму?)

• Іван К***

Тільки почав користуватись. Поки що все подобаєтся. Єфект буде трохи з часом.

• Богдан О***

Дуже сподобалось

Достоинства:
    Гарний запах
    Недостатки:
    Не має
  • Екатерина

Покупала на подарок мужу, очень понравился, классно пахнет. Легкий ненавязчивых запах

Достоинства:
    Очень приятный запах
  • Владислав С***

Купував на подарунок.Людині сподобався набір!

• Харчук О***

Першою покупкою був задоволений. Олія мала гарний запах. Купив другий раз і згоден з іншими покупцями - якість стала гіршою. Жаль потрачених грошей, буду шукати інший бренд для себе.

• Кирилл П***

Шикарное масло для бороды, пользуюсь долгое время!

Достоинства:
    Аромат
    Недостатки:
    Их нет

Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що Вам сподобалось.

• Василий Б***

Хороший набор. Свои функции выполняет хорошо.

Достоинства:
    Приятный запах
  • Олександр К***

Обманюють клієнтів.
    Дата пакування на коробці 19.08.2021
    Дата виготовлення на продукції 10.12.2021
    Якби навпаки - нічого страшного.
    А тут виходить, що товар раніше був запакований, ніж виготовлений, що є неможливим. А значить виробник вказав для клієнта відверту брехню на упаковці!!!

Недостатки:
    Продавець вказує на пакуванні відверту брехню !
    • Егор

а вы не думали, что просто коробка может быть произведена раньше чем все остальное?

• Володимир П***

Вимушений оновити свої відгуки.
    Користуюсь цими засобами безперервно років 4-5, можливо від самого початку, вперше купував ще на Контрактовій, на ярмарку "Made in Ukraine".
    Доводиться визнати, що за останній рік-півтора якість продукції помітно змінилась. Інша поведінка бальзамів при розтиранні руками, таке відчуття, що концентрація віску і твердих олій збільшилась.
    А запах зазнав катастрофічних змін. Там де були смачнючі ефірні масла від яких божеволіла дружина і які нахвалювали оточуючі, тепер якісь невнятні і незрозумілі парфумні віддушки сумнівної приємності. Це стосується як цього набору Brooklyn, так і набору Original.
    Продукція яка раніше вирізнялась на ринку як якістю, так і співвідношенням з ціною тепер впевнено посувається в бік сірої маси, яку не ризикнеш рекомендувати знайомим чи дарувати друзям.
    Можливо це гонитва за ціною чи маржою, не знаю.
    Прикро.
    Тільки роки користування і колишня любов до цієї продукції не дає поставити нижчу оцінку.

Достоинства:
    Все ще ціна
    Недостатки:
    Катастрофічне погіршення запаху
  • Анна В***

Приятный аромат, после использования борода мужа стала более мягкая и шелковистая. На подарок отличный вариант.

Достоинства:
    Приятный аромат, хороший уход за волосами бороды.
    Недостатки:
    Не выявлены пока
  • Володимир П***

Порівняно з набором Original тут масло більш легке, не таке щільне. Цитрусові запахи гарно "будять" вранці )
    Бальзам теж досить цікавий, здалось, що фіксація у нього трошки сильніша за бальзам Original.
    Можна рекомендувати.

• incognito_e.s

Покупали для подарка)

Достоинства:
    Очень понравилось
  • Анастасия Б***

Хорошее качество, покупала на подарок, МЧ доволен. Борода мягкая, аромат приятный)

Достоинства:
    Всё
    Недостатки:
    Не выявлены
  • Виктор Ф***

Внимание: пахнет очень сладкими жевательными конфетами. Аромат подошёл бы для линейки детской косметики.
    Бальзам - неестественно белый, уж не знаю, где берется такой белый воск. В волосы впитывается средне: блестит, борода жирновата на ощупь на протяжении всего дня. Фиксация минимальна.
    Масло немного остается на руках после нанесения, но не критично.
    Оба продукта вполне себе "рабочие" - волосы становятся послушней, спору нет.
    Но со своими аналогами в этой ценовой категории ни в какое сравнение не идут.

Достоинства:
    Не бесполезный
    Недостатки:
    Аромат...
      Представитель компании

Здравствуйте, Виктор!
      Запах данного набора - цитрусовый. Конечно же, запахи - это индивидуальное предпочтение. В составе масел и бальзамов присутствуют натуральные масла, которые хорошо увлажняют и питают бороду и усы. Если вам кажется слишком жирным, наносите меньше порции. Цвет бальзама может варьироваться. В его состав входят вазелин и твёрдые масла. Они - белые. Соответственно и бальзам получает такой оттенок.

• Виктор Ф***

Гость, вы представляете компанию-производитель?
      Потому что теперь мне очень интересно узнать, как в состав бальзама попал вазелин, который не указан на этикетке.

• Александр М***

Нет вазелина.

• Наталья Р***

Купила мужу на новый год. Очень доволен и пользуется каждый день. Говорит что борода стала более мягче и послушная.

Достоинства:
    Хороший запах
    Недостатки:
    Пока не обнаружили
  • Игорь Б***

• Анна Г***

Подскажите ,как набор упакован ?фото случайно нет ?

• Игорь Б***

Фото нет! Упаковано в картонную коробочку! Выглядит аккуратно. Подойдет в качестве подарка

• Анна Г***

Спасибо !)

• Арсен М***
    Продавец: Rozetka

Розчарувався. У масла спершу зараз гарний але годин за 6 він вивітрюється і з'являється неприємний запах залежалого масла

Достоинства:
    Гарний зараз спочатку
    Недостатки:
    неякісне масло
  • Андрей К***
    Продавец: Rozetka

Сегодня компания прислала новое масло,в замен треснутой баночке.Совершенно Бесплатно!!!

Достоинства:
    Запах зачётный
  • Андрей К***
    Продавец: Rozetka

Распаковал дома масло горло баночки отвалилось

Достоинства:
    Приятный запах
    Недостатки:
    Скол баночки
    • Егор

это вы в Розетке покупали?

• Олег Л***
    Продавец: Rozetka

Что входит в состав набора непонятно.ато в применении указано масло бабла а потом бальзам а в количестве 1шт как понять?

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Не знаю
    • Мирослав

Олія та бальзам, як на фото.
      Під 1 шт. мається на увазі, що це один комплект.

• Бобриков И***
    Продавец: Rozetka

Хороший набор, облегчает уход за бородой, придает ей ухоженный, красивый вид. Сейчас уже не представляю, как я раньше без него обходился. Буду покупать повторно, естественно.

• Андрей
    Продавец: Rozetka

Мені подобається коли моя борода виглядає доглянутою і до неї приємно доторкатися, і не тільки мені, але і моїй дружині), тому вона постійно купує мені різні гелі, бальзами і маски. Цього разу вона мені принесла набір для догляду за бородою Barbers Brooklyn, що складається з масла і бальзаму. ЯКІСТЬ супер, цей набір коштує своїх грошей, після використання, моя борода виглядає як в американських фільмах, доглянута, шовковиста, легко укладається і расчесиваетя .Я задоволений результатом.

Достоинства:
    доглянута, шовковиста, легко укладається
  • Антон Л***
    Продавец: Rozetka

Очень хороший набор, в первый раз подарила жена на 23 февраля, а второй раз уже купил сам. Раньше и не думал о таких вещах, а сейчас привык и без неё моя борода уже не такая классная. Рекомендую попробовать!

Достоинства:
    Делает лучше
    Недостатки:
    Нету
  • Maks M***
    Продавец: Rozetka

Зробив собі подарунок.) Дуже подобається продукція цього українського бренду. Якість прекрасна. Ціна вигідна. Масло зволожує шкіру і волося, а фіксуючий бальзам допомагає надати бороді потрібну мені форму. Фіксація залишається на протязі дня. Запах приємний. Я задоволенний, що можу у домашніх умовах і самостійно повернути бороді акуратний вигляд.

• Геннадий К***
    Продавец: Rozetka

Я як справжній цінувач чоловічої бороди скажу що вся лінійка Barbers дуже високої якості! Для володарів бороди цей бренд просто знахідка, у мене все з уходовой цього бренду. Масло наношу в першу чергу, на бороду і на шию, потім трохи згодом, наношу бальзам і вже з бальзамом надаю потрібну форму, мене все влаштовує, однозначно всім рекомендую спробувати цей бренд.

• Алекс М***
    Продавец: Rozetka

Для бороды моей самое то... вообще редкие волосы и ухаживать за ними сущее наказание. Решил приобрести данный продукт, посмотреть, какой эффект будет, тем более цена вполне удобная. По итогу остался в целом доволен, борода даже при сильном ветре в отличном состоянии. Укладка того стоит, пока пользуюсь, особо неприятных моментов не замечаю. Вчера посоветовал одному бородачу товарищу.

Достоинства:
    Эффект от использования, цена.
    Недостатки:
    Не искал.
  • Владислав М***
    Продавец: Rozetka

Спасибі дівчині яка подарувала мені цей набір. Бальзам + масло ідеально доповнюють один одного.

• Андрей И***
    Продавец: Rozetka

Добротний набір, є борода, потрібен і догляд за нею, мені в цьому допомогає ця лінійка Barbers.