Отзывы покупателей о Щетка для бороды Barbers Bristle Beard Brush (4823109407381)
- Родко Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ворс весь час випадає, особливо при першому використанні, ще у бороді лишається.
- Достоинства:
- підтримка локального виробника
- Недостатки:
- ворс дуже погано закріплений
Представник постачальникаРодко, вітаємо! Нам прикро, що щітка не виправдала ваших очікувань. Дякуємо, що звернули нашу увагу на описану вами проблему, ми передамо ваш запит у відділ контролю якості продукції.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовую для вкладання бороди, дуже зручна щітка, допомагає рівномірно нанести засоби догляду
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала чоловікові гребінці від барберс- деревʼяний і металевий і тепер ще й щітку)
Вона мʼяко розчісує бороду, також бальзам для бороди легше розподіляти, ніж просто руками
Волосся на голові теж зручно розчісувати, перевірено
І чоловік каже що зручна щітка в руці, тобто сама форма щітки) - Темур Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
не дуже якісний продукт. погано у оснавании проклеины ворсинки(
- Достоинства:
- Щіточка нормальна
- Недостатки:
- випадають ворсинки,
- Мария П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказывала несколько продуктов у этого продавца (масло для бороды, щётка и бальзам) все смотали пыльной желтой пленкой, не очень презентабельно.
- Достоинства:
- Основа из дерева
- Недостатки:
- Очень, очень лезет щетина..
Представник постачальникаМария, добрый день! Спасибо за обратную связь. При отправке товар обматывают клейкой защиной лентой, чтобы избежать случайного открытия упаковки/повреждения товара.
- Валентин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щіточка нормальна, але після кожного розчісування бороди випадають ворсинки, 5-10 ворсинок. Не дуже якісний продукт.
- Недостатки:
- Після кожного розчісування, випадають ворсинки.
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все на 5. Рисунок пропечтан слабо, видно только под наклоном, но это никак не влияет)
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая щетка, идеальная жесткость
- Достоинства:
- Хороший ворс
- Недостатки:
- Пртшла с царапиной
- Смаль А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стильный аксессуар, удобная щётка, небольшая, довольно мягкая
- Достоинства:
- Отличная щётка
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова щітка! Жорстко, але одночасно дбайливо зачісує бороду. Був дуже приємно вражений!
- Достоинства:
- Якість, ціна, вітчизняний виробник
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая щетка, покупала на подарок - МЧ доволен. Хорошо расчесывает бороду, удобна в использовании, ворс не выпадает.
- Достоинства:
- Всё супер
- Gleb B***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не плохая за сумму по скидке щётка, ворс натуральный, форма удобная.
Достал из коробки - решил проверить, сразу посыпались ворсинки, надеюсь целиком она не рассыпется.- Достоинства:
- Удобная форма, натуральный ворс.
- Недостатки:
- Высыпается ворс.
Бренд BarbersЗдравствуйте, Глеб!
При производстве могут оставаться лишние ворсинки, которые потом и осыпаются. Но основные фиксированные остаются. Они надёжно закреплены и хорошо помогают расчесать бороду.
- Ігор О***Продавец: Rozetka
Гарно розчісує бороду, після використання виглядає більш доглянуто. Рекомендую !!
- Достоинства:
- Компактна, виконує свої функції
- Ірина У***Продавец: Rozetka
Дуже класна щітка для бороди від Barbers! Стильний й лаконічний дизайн, натуральний матеріал як ворсинок, так і основи щітки, гарна жорсткість, що дає змогу зачесати бороду, як треба. Отримувач цього подарунку задоволений на всі 100% А додатково гріє душу, що цей крутий товар виробляється в Україні! Однозначно рекомендую.
- Достоинства:
- Якість, стильний дизайн, українська компанія-виробник
- Недостатки:
- Не помітили
- ВиталикПродавец: Rozetka
Я володар бороди пристойної довжини, яка вимагає певного догляду. У моєму арсеналі по догляду за бородою чимала кількість коштів фірми Barbers. Мені дуже подобається вся їх лінійка средст. Ось побачив щітку для бороди цієї серії і відразу ж придбав. Це порятунок для моїх неслухняних волосся, завдяки їй, вони укладаються в будь-яку строну, при розчісуванні немає дискомфорту, не дере і не вириває волосся. Розчісує легко і приємно тримається у руках
- Кирилл А***Продавец: Rozetka
Дівчина подарувала, чудова річ. Пильно розчісує, взагалі приємно тримається у руках. Маст хев хто має бороду!.
- Максим Ю***Продавец: Rozetka
Уже як тиждень користуюсь щіткою і дуже задоволений своїм замовленням. Вона добре зачісує мою бороду та не завдає дискомфорту. В додаток до цього ще й має міцний ворс, який не випадає.
- Достоинства:
- добре розчісує бороду
- Недостатки:
- не виявив
- Юрий Ф***Продавец: Rozetka
Оформили заказ в этом магазине на вот эти щетки, вчера уже приехала к нам ваша посылка. Все полностью соответствует заявленному и все новенькое без брака, чему я очень рад. Надеюсь прослужат долго, цена в принципе приемлемая и доставка довольно оперативная. После оформления заказа товар получили после трех дней, довольно быстро. Моя оценка вам 5
- Андрей И***Продавец: Rozetka
Маю розкішну бороду, за якою потрібен догляд. Бальзам та масло Barbers вже маю, вирішив доповнити набір щіточкою! Щітка дуже зручно лягає у руці, на мій погляд щітка вироблена з натурального матеріалу, гарно розподіляє волосинки, не дире бороду, зі своєю функцією справляється навідмінно! Ціна впринципі також нормальна, щітка якісна, міцна. Я рекомендую.
- Денис Д***Продавец: Rozetka
Удобная щетка, в меру жесткая - и волосы хорошо распутывает, и кожу не царапает. Ворс не лохматится, и не сыпется.
- Достоинства:
- В меру жесткая, не царапает кожу.
- Андрій С***Продавец: Rozetka
Щітка дуже зручна до використання. Після першого ж дотику відчувається мягкий дотик та приємні відчуття. Досить комфортна для розчісування бороди за допомогою дерев'яної ручки. Багато перепробував жорстких, але саме ця стала для мене бездоганно. З задоволенням користуюсь цією щіткою кожного дня. Задоволений покупкою та приємно вражений від товару.
- Глеб И***Продавец: Rozetka
На вид щетка простая, но очень качественная, помогает мои жесткие волосы быстро привести в порядок, не выдирает волосы. Изготовлена прочно, удобно держать такую форму в руке, в общем я доволен.
- Достоинства:
- Качественная, эффективная
- Недостатки:
- нет таких
- Evgen G***Продавец: Rozetka
У мене дуже неслухняне волосся на бороді, але завдяки цій щітці, легко укладаються і зберігають надовго форму.Товар якісний, користуюся півроку.Придбанням задоволений, рекомендую.