Отзывы покупателей о Домик для животных Barksi Палатка, L 45x45x48 см Черный (2573)

Оценка пользователей 4.97/5
  • Єлизавета К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 35 x 35 x 36. Цвет: Серый

Чудово! Наша кішечка в ауті від будиночка, майже не виходить з нього)))

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 45 x 45 x 48. Цвет: Бежевый

Котам домік сподобався. Рекомендую

Достоинства:
    щільний войлок, м"яка подушка, якісний пошив.
  • Віта Г***

Дуже гарний будиночок.Моїй кицюні дуже сподобався.

• Юлия П***

Чудови будинок, цупкий фетр бежевого кольору, окремо подушка, досить м'яка. Котику дуже сподобався!!!

Достоинства:
    Якісний
  • Джора К***

Кошка довольна

Достоинства:
    Новая дряпалка для кошки
  • Надія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 40 x 42. Цвет: Серый

Коту сподобався. На вигляд чудовий, якість теж на висоті.

Достоинства:
    Чудова якість
  • Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 45 x 45 x 48. Цвет: Серый

Класний будиночок, і котам і собачці дуже сподобався. Покупкою задоволена, всім рекомендую!!!

• Оксана П***

Кіт у захваті,велике дякую розетці

Достоинства:
    Ціна- якість
    Недостатки:
    Не знайдені
  • Ангелина И***
    Достоинства:
    Гарна якість та улюбленцю сподобалось
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 40 x 42. Цвет: Бежевый

Коту дуже сподобалось. Кіт важить 5,5кг. Брала розмір М.

Достоинства:
    Все супер.
  • Світлана С***
  • Світлана С***

Добрий день.
    Будиночок дуже класної якості,гарно тримає форму,гарно проший,і в середині є подушка.Розмір 40 на 40 на 42 відмінно підійшов для кішки вагою 4 кг,їй там зручно і просторо.Дякую

Достоинства:
    Зручний,якісний,гарний.
  • Олександра

Знадобився час аби кішка звикла, але тепер топчик. Якість прям дуже здивувала. Дуже гарна, я не очікувала.

Достоинства:
    Дуже міцний та стійкий будиночок.
  • віра я***

будиночки чудові.моїм таксочкам сподобались

Недостатки:
    не має
  • Євгенія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 35 x 35 x 36. Цвет: Черный

Сподобався будиночок і мені і котам, тримає форму добре, компактний і теплий . Мал.недолік , навіть правда реального життя, що збирає на себе вовну з котів і треба буде часто щіточкою тп очіщувати , а взагалі хороший домик лежак тп місце для затишку .

• Тетяна Ж***

Будиночок ідеальний, дуже добре тримає форму, місця для кішки пʼяти кілограмів при достатньо, рекомендую!

Достоинства:
    Ідеальний
  • Наталя Д***

Чудовий будиночок.Тепер улюблене місце у кицюні.

• Катерина

Все чудово. Доволі великий будиночком нам дуже сподобався

• Лариса Б***

Котики оцени домик сразу) есть где спрятаться и очень даже удобно)

Достоинства:
    Хорошего качества
  • Яна К***

Домик шикарный,отлично держит форму,подушечка довольно плотная,цвет в реале - пыльная роза, очень красивый.Я очень довольная приобретением,мои пушистые члены семьи,тоже.Спасибо.

Достоинства:
    Сплошные плюсы
  • Бавика А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 40 x 42. Цвет: Черный

Дуже не поганий будиночок, якщо тваринка планує там просто спати) наша мала собачуля викопала дірку у даху і розірвала подушку. Найгірше що вона накопала цілу купу войлоку, який хмаринками по закуткам схований, і ходить його під'їдає, лише встигаємо з рота дістати)

Достоинства:
    Гарний, тримає форму
    Недостатки:
    Для дуже активних тварин не найкращій вибір
  • Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 35 x 35 x 36. Цвет: Бежевый

Чудовий будиночок, все як на фото, котику сподобався, одразу влігся у ньому спати

Достоинства:
    Має гарний вигляд, ідеальний по розміру, коту сподобався
  • Анастасія В***
    Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Колір більш до рожевого ніж до бежевого
  • Олена В***

Дуже классный будиночок

• Даяна К***

Песик з першого дня спить в ній . Дуже задоволена товаром та ціною

Достоинства:
    Собаці сподобалось
    Недостатки:
    Не помітила
  • Богдан Ч***

Хороший, якісний товар. Котику сподобалось.

• виктория в***

Домик очень понравился мне и маленькой собачке)) Хорошо пошит, легко разлаживается, без лишних змеек (швы наружные). Смотрится в квартире модненько)) Первые дни пришлось следить, чтобы щенок не дёр коготками домик (войлок поддается вспушиванию), но теперь все отлично. Спасибо.

Достоинства:
    Красивый, отлично для квартиры, хорошо пошитый.
    Недостатки:
    может быстро кашлатится

Добрий день, Вікторія!
      Дуже приємно чути такий чудовий відгук!

• Наташа М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 45 x 45 x 48. Цвет: Черный

Все чудово.

• Олександр Б***

Котяки з будиночка не вилазять

Добрий день, Олександр! Дякуємо за відгук!