Отзывы покупателей о Регулируемый стол Barsky StandUp Home 1000х600 мм White (BSTh-02)

Оценка пользователей 4.1/5
  • Анжела П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дерево + Черный. Ширина: 100

Стіл дуже крутий, купувала собі, щоб працювати за біговою доріжкою
    Були сумніви у стільниці, так як у попередніх відгуках читала про зазор
    А в мене зазору в стільниці немає
    Колір дуже класний, виглядає елегантно та прикрашає інтер'єр.
    Стільниця величезна, великий плюс у електричному регулюванні.
    При моєму рості 1,64, залишається ще великий запас при роботі стоячи або на доріжці.

Достоинства:
    Колір, матеріали, електричне регулювання
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Вера Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дерево + Черный. Ширина: 100

Зручний стіл, швидко зібрали за допомогою викрутки, невеликий, але мені цілком достатньо, макс висота 118 що цілком достатньо для мого зросту (1,8м) навіть якщо ходити на доріжці або степері
    Єдине не зрозуміла як зберігти необхідну мені висоту в тьох запам'ятованих положеннях

Достоинства:
    регулюється висота, зручно

Вітаю, дякуємо за відгук!

• Артур В***

Соответствует описанию

Недостатки:
    Шов на поверхности
  • Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дерево + Черный. Ширина: 100

Приємно вражений покупкою. Такі не дешеві речі ще не купляв через інтернет. Швидко приїхало, гарна якість, легко зібралося, має вигляд як дорогий сегмент.

Достоинства:
    Швидко приїхало, гарна якість, легка зборка.
    Недостатки:
    Не виявив. Подивимось під час експлуатації.
  • Віталій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый + Белый. Ширина: 100

Не раджу купувати цей стіл, коли ви його зберете, то будете неприємно вражені. Одна сторона кришки столу не прилягає зі сторони двигуна, там зазор буде 5 міліметрів, тому що двигун встановлений вище площини прилягання кришки столу, і нічого ви з цим не зробите. Я не знаю хто робив, чи проєктував цей стіл, но явно в цього виробника з логікою проблеми. Поставив завищену оцінку одну зірочку, бо менше нема.

Достоинства:
    Підйомний механізм
    Недостатки:
    Технічні

Нам дуже шкода, що у вас склалося таке враження від столу і ви залишилися незадоволені. Дякуємо, що звернули увагу на цей момент.
      У цій ситуації є просте рішення — ми безкоштовно надішлемо вам комплект шайб, які встановлюються при монтажі та усувають зазор між стільницею і конструкцією.
      Будь ласка, надайте ваші контактні дані та адресу для відправки, і ми одразу організуємо відправку. Наші контакти: 380 (67) 108 23 70 [email protected]

• Станислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый + Белый. Ширина: 100

Удобный стол для узкого рабочего места, с тихим приводом.

Сборка простая - 14 болтов и 10 шурупов. Нужна крестовая отвёртка для шурупов, для болтов есть шестигранники в комплекте. Неожиданная особенность - столешница из двух частей, то есть будет шов посредине стола.

Пришел качественно упакованным, внутри все элементы в пенопласте, мелочь в пакетах, столешница в резиновых уголках.

Достоинства:
    Тихий
    Недостатки:
    Столешница из двух частей
  • Максим Р***

Додаю фото

• Максим Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дерево + Черный. Ширина: 100

Компактний стіл, якщо в квартирі недостатньо місця то саме те що треба. Легко збирається, інструкція зрозуміла. В комплекті є всі болти та ключі шестигранники, але будьте уважні що для закріплення столешніці потрібна або викрутка і сила або шуруповерт які в комплект зрозуміло шо ніхто не буде класти. Під час закріплення столешніці в одному місці матеріал ДСП зруйнувався то столешніці до кінця не докотилася і видно видно перехід по стику

Достоинства:
    Ціна. Збірка
    Недостатки:
    Не вистачає товщини столешніці
  • Дмитро С***

Компактна упаковка; легка збірка;
    інструкція, що легко читається.

стільниця із двох частин

Достоинства:
    Якість норм
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый + Белый. Ширина: 100

Ставлю саме 2 тому, стільниця крива і складається з 2 частин. Якби я знав про це на етапі підбору - то я б так не резикував і точно не брав. Не зрозуміло нащо було робити стільницю (100х60) з 2х частин (100х30). Через це мишка тупо зачіпається за стик(((
    Спробував пофіксити це ковриком до мишки, але все одно це не зручності (бо я звик саме на голому столі працювати).
    До металічної частини - притензій немає, все добротне, продумане і легко складається.
    Розчаровує, що хочеш купити хороший стіл за немалі гроші +-, але отримуєш якісь дефекти лише через те, що стільниця складається з 2х частин.

Достоинства:
    Міцна металічна конструкція, легко складаєть, двигун швидко піднімає
    Недостатки:
    Дерев"яна стілниця складаєть з 2х части!!! які дуже погано прилягають одна до одної. Для прикручування стільниці потрібни шуруповерт ало з силою викруткою закручувати.