Отзывы покупателей о Комплект чернил Barva для Canon Pixma G1420/G2420/G3420/G3460 (GI-41) 4x180 мл PGBK/C/M/Y (CGI41-180-MP)

• Димон З***

Товар пришел быстро в хорошем состоянии пока не пробовал заправлять

• Димон

Пришло быстро пока ещё не тестил

• Володимир У***

Чорнило сподобалось, раніше пробував інший недорогий бренд - зовсім не те. Ця фарба хороша, звісно не оригінал, але тепер буду брати її, для кольорового друку - більше ніж достатньо, а знімки в фото якості я на цьому принтері все-одно не друкую. Щоб заправити принтер, потрібно фарбу перелити попередньо в оригінальну баночку (добре що не викинув), що не дуже зручно, але я так розумію, що в Кенона мабуть патент на ті пляшечки, тому ніхто не хоче їх виготовляти...

Достоинства:
    Гарно підійшло як заміна оригінала.
    Недостатки:
    Доводилось переливати в оригінальну пляшку шприцом.

Вітаю, Володимире. Дякуємо за такий розгорнутий відгук та вибір Barva. Друкуйте із задоволенням.

• Дарія П***

на упаковці написано, що підходить для принтеру CANON G3420, а по факту залити цю фарбу неможливо. Це просто банка з чорнилом без жодного носику і ковпачка. Ліпше б купила оригінальні чорнила, а тепер на руках непотрібний нікому хлам!

Недостатки:
    НЕ ПІДХОДИТЬ ДО ПРИНТЕРУ!

Доброго дня, Дарія. В принтері CANON G3420 використовується система ключів для безконтактної заправки чорнил. Для заправки сумісними чорнилами Barva можна використовувати набір з універсальними ключами OneKey(1K) - CGI41-1K-MP.

Даний комплект використовується для заправки через шприц оригінальних флаконів CANON GI-41 або флаконів Barva OneKey(1K).

• Виталий К***

А при чому тут чорнило, якщо користувач не здатен із тарою справитись.

• юрий Ж***

Представник Барви - тобто ці можна лити безпосередньо в орігінальні ємності ті що з ключем так?
      на цих флаконах є якийсь носик тощо? або тільки шприцом брати?

в мене G3420 сьогодні купили та й намагаюся знайти найдешевший спосіб заправки.