Отзывы покупателей о Комплект чернил Barva для Epson L1110/L3100/L3150/L3160/L5190 (103) флакон OneKey (1K) 4х100 мл BK/C/M/Y (E103-1K-MP)
Нет в наличии
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вперше замовила ці фарби. Як на мене, доволі непогані. Попередні, іншого виробника, "полосили". Цими друкує без смужок,кольори доволі яскраві. І не за всі гроші світу. Мене влаштовують.
Вітаємо, Тетяно. Дякуємо за відгук та вибір Barva. Друкуйте із задоволенням.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм
Вітаємо, Олександре. Дякуємо за відгук, друкуйте із задоволенням.
- Костянтин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінна якість, повна сумісність з оригінальними чорнилами.
Вітаємо, Костянтине. Дякуємо за відгук та вибір товарів Barva. Друкуйте із задоволенням.
- Николай У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Принтер L3276 с 103 чернилами. Я так и не понял как заправлять принтер если на баночке нет клапана сквозная дырочка с горлышком, не рискнул переворачивать банку, горлышко примерно подходит под гнездо но свободно на нем болтается, придётся вырезать дно у оригинальных банках или заказывать универсальные баночки. Или я все не правильно сделал и понял ?
- Достоинства:
- Не нашел или не разобрался
- Недостатки:
- Не нашел или не разобрался
Вітаємо, Микола. Для заправки необхідно виконати наступні дії:
1) Відкрутити ковпачок та зняти з насадки верхню пломбу-фольгу з силіконової мембрани. Але здається, що на фото мембрана відсутня. Ви випадково її не відривали від насадки?
2) Відкрутити насадку з флакону і відрізати /відірвати повністю фольгу з горловини флакону.
3) Закрутити насадку на флакон і перевернути його перед встановлення в роз’єм вбудованої СБПЧ.
4) Підняти флакон, коли рівень чорнил в системі досягне бажаного рівня.
У Вашому випадку, якщо мембрана дійсно пошкоджена, кращим варіантом буде перелити чорнила в оригінальний флакон.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошие краски, фотки красивые выходят
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нужно аккуратно открывать) а то руки будут в черниле
Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір товарів Barva. Рекомендуємо акуратно підрізати пломбу, щоб уникнути забруднень.
- Олександр Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить довгий час користуюсь, принтер друкує гарно, не забивається. Рекомендую
Вітаємо, Олександре. Дякуємо за відгук та вибір товарів Barva. Друкуйте із задоволеням.
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чорнила гарні. Рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Баночка занадто гарно закуплена плівковою з фольгою. Якщо хочете лишити руки чисті використовуйте маленькі
Вітаємо, Андрію. Дякуємо за відгук та вибір Barva. Друкуйте із задоволенням.
- Svitlana Z***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Фарба якісна, легка у використанні. Дякую!!!!!!!!!
Вітаємо, Світлано. Дякуємо за високу оцінку та вибір товарів Barva. Друкуйте із задоволенням!
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Фарба якісна. Система OneKey зручна для заправки резервуарів принтера (У мене Epson L3160).
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- OneKey, не підійде людям нездатним розрізняти кольори та читати написи на флаконах.
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь аналогічним.
- Достоинства:
- Упаковка