- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Сиреневый
Таке собі…На любителя У розмірі М майка як парашут, а у шортах резинка здавлює так, що дихнути нічим. Наче піжама для дорослих жінок, а не на підлітків. Не сподобалась. Єдиний плюс - це мʼякість тканини. Невдалий пошив.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Невдалий пошив моделі
- Наталья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Темный синий
Рекомендую.
- Достоинства:
- Гарна тканина, комфортний фасон для літа.
- Недостатки:
- Не знайдено
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Темный синий
Хорошая пижама, мягкая, соответствует размеру (брала s)
- Достоинства:
- Хорошая ткань, красивая расцветка
- Недостатки:
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Темный синий
Ткань приятная на лето, то что нужно.
- Достоинства:
- Ткань
- Недостатки:
- Резинка на шортах туговата.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Разноцветный
Піжама виглядає погано. Не зручна. Дуже туга резинка на шортах. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Туга резинка, негарна на вигляд, незручна.
- Мар'яна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Сиреневый
все супер, але резинка трохи занадто туга. а при пранні вона ще сильніше сіла. прийшлось трохи розпороти
- Достоинства:
- натуральна приємна до тіла тканина, красивий колір
- Недостатки:
- туга резинка на шортах
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Сиреневый
В липні минулого року писали, що Майка в розмірі ХЛ, не відповідає розміру, але щоб так..я брала ХЛ, шортики ідеально сіли, а майка в грудях жахливо
- Достоинства:
- Шортики відповідають своєму розміру
- Недостатки:
- Майка наче не на ХЛ, а М-Л
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Темный синий
Піжама хороша,пошив якісний. Розмір навіть трошки більший
- Достоинства:
- Натуральна
- Надія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Сиреневый
Гарна тканина, розмір відповідає, якість чудова!
- Олена Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Разноцветный
Дуже зручна, комфортна піжама, хорошої якості!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Сиреневый
Майка не відповідає розміру xl, пропущена стрічка. не мала можливості зробити примірку. Тканина гарна.
- Людмила Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Разноцветный
На днях я попрала її перший раз і у майки просто відвалилась брителька.
Якість пошиття продукту дуже неприємно здивувала. Перший раз купую виріб цього виробника, тож можливо це просто брак і одиничний випадок, але коштів шкода і виробника рекомендувати не можу.- Достоинства:
- Приємна тканина
- Недостатки:
- Низька якість пошиття.
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Наталия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Разноцветный
Піжамка чудова!
- ГалинаПродавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Сиреневый
На жаль, довелося скасувати замовлення, оскільки працівники магазину Розетка не дозволили примірити піжаму.
- Достоинства:
- Не жаль, не змогла помітити
- Недостатки:
- Не можна здійснити примірку піжами в магазині Розетка
- Княжева Я***Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Разноцветный
Дівчина написала про брительку,я погоджуюсь. Маю декілька піжам цього виробника. Вироби з рукавами (футболка), носяться прекрасно. А ті,що йдуть в комплекті з майкою- відриваються брительки. Це факт.
- Достоинства:
- Якісь тканини
- Недостатки:
- Недопрацьована технологія пошиття