- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для рук
Усе супер. Дякую!
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Классные,я многие уже попробовала ,эти супер ,и нагреваются сильно и липучка держит и упаковка удобная .
- Достоинства:
- Хорошо греют
- Недостатки:
- Пока не нашла
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Рекомендую
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Очень понравились стельки, тепло приятное и эффективное. Хватает на целый рабочий день в холодном офисе.
- Достоинства:
- Греют около 6-8 часов
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для рук
Це найкращі хімічні грілки з тих, що я купувала у цьому році! Дійсно дуже довго гріють, годин 12 як мінімум. Дуже зручні у використанні, можна і в кишеню покласти і в рукавиці, я клала у капці, щоб також гріти ноги вдома, бо не має опалення, також під ковдру. Рекомендую
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для рук
Купляла грілку наклейку прийшло в пакетах без наклеєк
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нема наклеєк
- Анатоліївна С***
Для рук - нема наліпок!
- Дарья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для тела
Той кому відправляла, сказав, що не дуже сильно гріє, але ж гріє ))
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для рук
Грілки працюють дуже добре, тепло віддають так, що аж в руки гаряче.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Передавала другу на 0. Сказав що грілки працюють дуже добре
- Вадим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для тела
Взяли грілки для зимового відпочинку на лижах, дуже зручно клеіти під куртку і однієї хватає на довго.
- Броніслав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Працюють, гріють довго, зручний формат наклейки, пробував у мішечках в обуві його не запихнути.
- Артем Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для тела
Дійсно допомагає зігрітися, коли холодно.
- Достоинства:
- теплі і довго гріють.
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Купую знову і знову, на повітрі і справді практично не нагріваються, але в ботинках файно гріють і не заважають.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для тела
Працюють відмінно.
Після активації грілка швидко нагрівається і дає тепло десь на 7-8 годин.- Достоинства:
- наклейка, ціна, швидка доставка
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Чим більше контакту з тілом тим сильніше вони гріють, спочатку теж розстроїівся що вони не достатньо гріють, але якщо правильно користуватись то зігрітись вийде.
- Достоинства:
- ловго зберігають тепло, ціна за 10 пар
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Тримав на повітрі 20 хв. Ледве нагрілись до температури мабуть теж градусів двадцяти. Не знаю що вони там гріють, але при 0 на вулиці ноги далі мерзнуть. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не гріють
- ВітяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для тела
Користувався грілками під час походу, справді допомогли вночі, коли температура різко впала. Довго тримають тепло.
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Супер варіант для тих, у кого постійно мерзнуть ноги. Просто активуєш грілки, кидаєш у взуття, і більше не думаєш про холод.
- Достоинства:
- до 8 год тримають температуру, безпечні.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Вирішив придбати на холодну пору року. Тест вдалий. Якістю задоволений. Гріють впродовж майже 8 годин.
- Достоинства:
- Не мерзнуть пальці на ногах)
- Недостатки:
- Не знайдено
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для рук
Вже випробувала. Гріє добре. Максимальна температура така, що навіть припікало, якщо затиснути і руці. Замовила ще, аби на всю зиму вистачило. Я мерзляка ще та.
- Ульяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Виріб не рекомендую.Грілка зігріває близько чотирьох годин, не більше (що дуже мало), і це в квартирі. За один день випробувала три пари і час роботи однаковий. Сумно....
- Євген Б***
Ви у взуття вкладали? Чи на столі поклали? Чим менше кисню потрапляє, тим довше працюють. Коли грілка у взутті, то вона працює близько 8 годин, бо хімічна реакція іде при взаємодії з киснем. Вже не перший раз беру і ці, і інших виробників, то в мене ці пропрацювали близько 9 годин і ще були теплі.
- Ульяна Л***
Приклеювала на носки, потім надягала хатнє взуття
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для тела
Компактні, зручні грілки, що гріють стільки як заявлено, а не лише першу годину. Мені достатньо двох грілок для одного вихода. Але клею їх вже тоді, коли на вулиці -5 і більше. За такої температури дуже комфортно
- Достоинства:
- Відповідають заявленим характеристикам
- ІваннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для тела
Про ці грілки вперше почула від колеги і далі вирішила спробувати сама, адже постійно мерзну. Все супер! Клею їх на одяг, одяг не псується, грілки добре працюють.
- Достоинства:
- Добре працюють
- Недостатки:
- Ніяких немає
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для рук
Це вже не перші мої грілки, але перші, якими я задоволена на всі 100%. Як то кажуть очікування та реальність співпали. Замовлення отримала швидко
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для рук
Все добре, працюють
- Ігор І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Замовлення отримав швидко, всі 10 пар на місці. Нарікань ніяких немає, грілки супер!
- Достоинства:
- Доставка, ціна!
- Тимофій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для тела
Маст хев для мерзляків. Працюють добре і довго
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Не уявляю як раніше обходилась без них. Мої очікування виправдані, грілки раджу
- Достоинства:
- Ногам тепло, ціна
- Недостатки:
- Жодних
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Грілки працюють, нагріваются самі по собі (якщо чесно, схоже на чудо :))) Відкриваєшь упаковку і грілки починають гріти)))! Обігріваю безхатніх песиків, сподіваюсь їм трошки тепліше в будках.
- Анжела С***
Будь ласка,підкажіть яким чином обігріваєте тваринок?Теж шукаю для безхатніх тваринок у будку.Ви їх у щось замотуєте?
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для рук
Брала з собою в Буковель, все добре, вистачало на весь день. Грілки компактні, температура в рукавицях оптимальна
- Достоинства:
- Добре працюють
- Катерина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Гарна ціна та непогана якість. Грілки працюють, на вулиці тепер значно комфортніше
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Наталія Г***Продавец: Rozetka. Назначение: Для рук
Працює 100%
- Недостатки:
- Прийшли з 3 разу ті що потрібно, до цього відправили інший товар
- ТетянаПродавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Замовлення отримала швидко, всі 10 пар на місці. Нарікань ніяких немає, грілки супер!
- Достоинства:
- Доставка, ціна!
- Аревик Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Горець. Назначение: Для рук
Методом проб и ошибок выяснили что грелки для рук этой марки прекрасны. Более того, их можно разогреть повторно, если расположить рядом с новооткрытой (и какое-то время греть вас будут обе)
- Достоинства:
- Отлично греют