- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Все супер. Чудовий, гарний, потужний павер. Рекомендую.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Все супер, чудовий павер банк, брала для wifi, швидко підключився.
Також швидко заряджає!- Достоинства:
- Все що хотіла, виконав
- Недостатки:
- Поки немає
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Крутяк
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Гарний на свої кошти, заряд тримає довго і швидко заряджає
- Достоинства:
- Не дорого
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Відправили не на ту адресу!
Потрібно додатково сплачувати 90 грн за переадресацію Новою поштою
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
В користуванні кілька днів, брав саме для живлення роутера, при тенденціях розряду порахував, що орієнтовно має вистачати на 20 годин живлення роутера 12В , це через переворювач напруги, очікую доставки кабелю для безпосереднього підключення без перетворювача, має тримати тоді ще довше. Збірка якісна, товаром задоволений.
- Достоинства:
- Дизайн, ємність, ціна
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
хватает на 4 зарядки. заряжается полностью за 6 часов
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Швидко заряджає, для подорожей буде важкуватий.
- Достоинства:
- Швидко заряджає
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
не заряджається через роз'єм Type-C. не бачить жоден кабель і жодну зарядку через цей роз'єм
- Достоинства:
- велика ємність
- Недостатки:
- не працює роз'єм Type-C
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Дуже мочний!!!Рекомендую.
- Достоинства:
- Все добре
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Норм пристрій. Виконує свої функції. Коли заряджається сам через PD - бере 20 Вт. Не скажу що це супер швидко, сподівався на більшу потужність.
Пристрої від нього заряджаються нормально. Самсунг S24U показує "fast charging" (я сподівався що буде super fast, але ніт). Ноутбук теж нормально заряджається - тобто PD бачить. Хоч і пише шо зарядка повільна- ну так, там же ж на порту максимум 18 Вт через PD, але якщо треба потужніше - то вже зовсім інший повербанк треба за зовсім інші гроші.
А так добре зроблений девайс від пристойного бренду, зірок з неба не хапає за функціоналом, але за таку ціну це цілком гарний пристрій.
Замовляв 16 грудня, їхало з Польщі, на точці видачі було ввечері 24 грудня. Тобто розраховуйте на тиждень-два на доставку, бо їде з-за кордону.
Замовлю ще один такий, тільки чорний )- Достоинства:
- Ціна, якість, ємність
- Недостатки:
- Не зіркові параметри потужності на вхід-вихід
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Замовлення зробив 16 грудня, зараз вже 22. В замовленні досі комплектується. Писав у підтримку, сказали що протягом 7 днів буде, але якогось просування не бачу.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Доставка
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Волкова В***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Замовили та оплатили 14 грудня. Сьогодня 21 грудня. Замовлення досі "комплектується".
З такою швидкістю чекати у новому році? А це речі, які потрібні "вчора"!- Достоинства:
- Пока не бачили
- Недостатки:
- Не зрозуміло, побачим та коли?
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Замовив товар 13 грудня він досі комплектується у Польщі, перед цим замовляв дитині кіндери чекав 6 днів на відправлення їх так і не відправили і я відмовився від товару! Розетка ви стали дном хоча раніше я вас дуже любив?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Доставка
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
чудово працює, швидко заряджає техніку, на довго вистачає заряду, достатньо укомплектований
- Достоинства:
- хороша ціна, хороший товар
- Инна Б***
Довго чекали заказ?
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Я очень довольна его приобретением по цене производителя, без сверх накруток в 100% и больше.
Качество изделия великолепное!
Стильный, простой в использовании , приятный на ощупь, тяжелый, 4 порта, быстро заряжает одно устройство, на 2 и больше пока не пробовала,и полностью не высаживала; пришёл заряжен на 81%; без доп функций, в комплекте оригинальный шнур с тиснением для его зарядки.
По своей стоимости этот Пауэр банк прекрасен- Достоинства:
- Качество и цена
- ЕвгенияОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Може моя інформація,як користувача, комусь допоможе при виборі,що купить. Рекомендую.
- Достоинства:
- Хороша ціна. Щоб повністю оцінити якість,потрібен час користування ( не один день). Поки задоволена. Доставка з Польщі 13 днів. Було 100%. За 5,5 годин користування без світла( роутер,оптичний дсл,обидва по 12 вольт)розрядився на 24%.
- Недостатки:
- Поки,не виявлені.
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Павер супер,прийшов вже заряджений на 80 %,можно зразу і перевірити.
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Валерія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Замовляла 2 штуки для себе та мами. Доставку очікувала тиждень з Польщі. Це класна фірма і маю не один їх павербанк. Слід враховувати, що він важкий тому в сумці носити щодня не дуже хочеться) і краще купити для нього гарний зарядний блок, бажано від 30W.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Ніби все норм, був добре запакований, доставка тривала 6 днів
- Діма Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Доставлялось з Польщі 2 неділі, враховуйте що має списатись ще певна сума на конвертацію валюти в крони (приблизно 10-20 грн)
Позаду коробки був QR-код під смужкую для стирання, він вів на оригінальний сайт. (Мені здається що оригінал)- Достоинства:
- Просто павер на 30к
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Горленко А***
дякую за допомогу
- Ольга К***
Скажіть будь ласка,ви задоволені павербанком,все працює? І який блок живлення треба до нього купити на скільки?
- Nick N***
- ТимурПродавец: RozetkaEU
Придбав такий павер! Хороша річ! Але довелося "танцювати з бубном" для одночасного підключенням підключення роутера і pon (термінал оптичного кабелю).
Можливо комусь буде корисна моя інструкція )
Якщо приєднати обидва одночасно два пристрої, починають блимати цифри на дисплеї та він вимикається зовсім.
Щоб працював , треба у вимкненому стані роутера під'єднати спочатку один пристрій, потім натиснути на кнопку на поверсі, він та пристрій увімкнуться і тільки після цього , приєднати другий кабель до іншого пристроя. Тільки при такому алгоритмі підключення працює справно.
Я не знаю, брак це або якийсь захист спрацьовує, але довелося шукати ключик- Достоинства:
- Роутер+pon тримає 20+ годин
- Недостатки:
- Не очевидний алгоритм підключення двох пристроїв.
- Александр Л***Продавец: RozetkaEU
Огонь. За эти бабки- лучший выбор. Очень мощный.
- Достоинства:
- Цена/качество
- Недостатки:
- Не выявлено
- Дмитрий Р***Продавец: RozetkaEU
Добрый день!
ВОПРОС
Почему продавец Розетка EU привирает ? Сегодня (21 января 2026г) хотел купить и вижу такую картину.
На сайте указана цена 1565 грн, но когда кликаешь чтобы купить, уже в корзине видишь совершенно другую цену 1658грн. Это как ??? Как это возможно ? И вы туда же?
Кроме того, похоже и в описании товара врут. Вещь мощность powerbank составляет 22.5W и при этом указано, что "для зарядки ноутбуков"... Это какие ноутбуки можно им зарядить с такой мощностью ?
Спасибо- Дарія Ш***
Вітаю.
1.Спробуйте кеш в браузері почистити. Це буває й не тільки в розетці.
2.Такі, що споживають до 22.5W. Наскільки я знаю MacBook Air M1 або M2 споживають десь так, або ноути на базі Intel Celeron, Pentium або Intel N-series - Юрій
Бро,ну за доставку треба заплатити?! Чи як..?
- СергійПродавец: RozetkaEU
Брав з наївним сподіванням, що вдасться заживити одразу роутер та медіаконвертер (обидва з кабелями на 12 вольт QC 3.0), по факту тягне лише один пристрій - при підключенні іншого все просто тухне. Також не подивився на вкрай малий ток на вході (макс. 9В/2А) через що на зарядку уходить просто вічність. Якби не крайні обставини та блекаути, здав би назад і взяв щось інше. Не очікував такого від Baseus
- Достоинства:
- Ємність, дисплей
- Недостатки:
- Не підтримує два виходи по 12 вольт, довго заряджається
- Денис
У характеристиках вказані параметри вихідної напруги. Де немає варіантів 12V*2. Це у більшості паверів. І перетворювачи тут не допоможуть. Тому або роутер на 12v а термінал на 9v, чи навпаки. Чи два павери з підтримкою 12V на обох. По-іншому не буде.
- Тимур
Вітаю !
Спробуйте цей алгоритм дій. Мені допомогло.
При вимкненому павері, під'єднайте один дріт до першого пристрою - натисніть кнопку на павері увімкнетьчя пристрій і павер, і тільки після цього приєднуйте другий.
- Nick N***Продавец: RozetkaEU
- Достоинства:
- Чудовий повербанк
- Недостатки:
- Тільки його потрібно заряджати виключно якісною ОРИГІНАЛЬНОЮ зарядкою або ксяоми 33 ватт, або самсунг, якщо не хочете шоб він у вас швидко вздувся.
- Наталия С***
Какой именно? Ксяоми 67 не подойдёт?
- Людмила І***Продавец: RozetkaEU
Это мой второй повербанк этой фирмы 22,5W. Увидела на Розетке и по хорошей цене. Получила, хорошо упакован, все отлично. Заряд держит хорошо, например подключаю к роутеру, зарядка мобильных без проблем, точно не могу сказать, но вроде надо часа 3 чтобы зарядить повербанк до 100%. Первым пользуюсь три года, проблем не было. Рекомендую!
- Достоинства:
- 100%
- Недостатки:
- Не обнаружено