Отзывы покупателей о УМБ Baseus Power Bank Qpow PPQD-H02 20000 mAh White (6953156206403)
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Класний, добре швидко заряджає айфон і на довго вистачає зарядки! Рекомендую .
- Достоинства:
- Добре заряджає
- Недостатки:
- Не помітила
- Артём Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Отличный
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
все супер зарядку тримає добре,якісний гарний
- Достоинства:
- довго тримає зарядку
- Недостатки:
- дуже тугий шнур
- Крістіна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Сиреневый
Класна штука, не лежить без діла. Зручний у використанні павер.
- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Сиреневый
Не могла нарадуватись девайсом. Але от вирішила на 2 дні поїхати закордон переключитися. Взяла банку, заряджену на 100% (спеціально заряджала перед виїздом), коли прийшов час в дорозі підзарядити телефон, банка виявилась на індикаторі "0" - оце "сюрприз". Як таке можливо? З якого біса? Добре що виявилась розетка в автобусі. Ставлю - 99% і зарядка йде. Кабелів в мене з собою кілька - проблема не в них. Потримала на зарядці - запрацювала. Але от тепер не знаю що з неї далі робити. Не хочеться в чужій країні залишитися без зв'язку
- Достоинства:
- В домашніх умовах працювала
- Недостатки:
- У виїзних умовах працює через раз
- Юлия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Сиреневый
Чудовий павербанк
- Достоинства:
- Все супер, гарно працює. Рекомендую!
- Дарина Д***Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Нормальний павер, хватає зарядити десь на 3,5 рази телефон з 5000 батареї, дуже компактний, завжди всередині є кабель USB-C
- Достоинства:
- Тримає заряд, компактий, всереди є кабель
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Заряджається тільки до 86%
- Недостатки:
- Заряджається тільки до 86%
- Мария Б***
Такая сама ситуація …
- Мария Б***
Спробуйте натиснути кнопку вкл/выкл і потримати .. в мене вже 94 …
- Іра Л***
В мене таке саме
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Сиреневый
добре тримає заряд, заряджає швидко
- Достоинства:
- можна заряджати відразу кілька пристроїв, гаджетів
- Недостатки:
- ні
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Сиреневый
Класний, компактний повербанк
- Недостатки:
- Важкувато дістається шнурок