- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Cream
Використовую протягом року майже щодня для робочих зустрічей. Добре тримались місяців 8.
Потім почали періодично з проблемами підключатись до ноутбука по блютуз (ноут той самий, не змінювався).
При зміні сервісів онлайн мітів (наприклад, після дзвінка в зум перехід на іншу зустріч в гугл міт) іноді потребують перепідключення, бо нема звуку, мікрофон при цьому може працювати.
Це додає турбот при доєднанні до дзвінків - чи все буде гаразд, чи треба танці з бубном потанцювати.
Можливо вони відслужили цей період і це для них достатньо, але на мій погляд це замало.- Достоинства:
- Звук хороший, мікрофон також (не треба говорити голосно), зовнішній вигляд чудовий
- Недостатки:
- Проблеми зі звуком та підключення по блютуз
- АлсОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Лично мне наушники не очень понравились. Слетают с головы, не очень громкие а главное завышены верха. Людям которые обожают басовую музыку не советую.
- Достоинства:
- Выглядят неплохо.
- Недостатки:
- Завышены верха, не сильно громкие, слетают с головы.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо Вам за відгук.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Cream
Навушники не коштують своїх грошей , китайські за 400 грн кращі по звуку ніж це сміття. Якщо потрібні навушники для прослуховування музики шукайте інші.
- Достоинства:
- Дочці сподобались .
- Недостатки:
- Дуже тихий звук ніби з бочки якість якого бажає кращого , додаток=еквалайзер , абсолютно не придатні для прослуховування музики .
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо Вам за відгук.
Можливо брак, спробуйте звернутись в сервісний відділ.- Олег Т***
Відгук цілком об'єктивний... Навушники чисто для ютубчика, і аж ніяк не для музики... та і для дитини не згодяиься - бо бубуть завеликі...
- Влад А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Cream
Непогані навушники за свої гроші. Звук відповідає мінімальним очікуванням. В наявності класний додаток з налаштуванням навушників. Користуванням задоволений. Але пропрацювали лише 4 місяці(вже звернувся за гарантійним випадком), перестав працювати правий динамік. По підключенню по Bluetooth чи кабелю нарікань нема
- Достоинства:
- Непоганий мікрофон
Можливість під'єднання по кабелю
~2-3 дні без підзарядки
Гарний дизайн
Непогана збірка і якість матеріалів як для такої ціни - Недостатки:
- Пропрацювали 4 місяці:(
- Торін Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Вітаю. Зичу міцного здоров'я. Отже, придбав дану гарнітуру 22 квітня 2024 року. Навушники RZTK MS300 Black - дуже круті. Прослужили вірою та правдою більше 2 років крутий заряд акума. Тут вирішив взяти щось нове " Baseus Bowie D05. Все було ок. Звук крутий, застосунок Baseus додатково рулить вибором звуку. Але 06.06.2024 просто перестало працювати Right вухо. І я ще притому додатково докупив гарантію 2 years ну не лунь польовий? от несу їх на здачу, може заміну і тут мені відповідь - вибачте. Тільки ремонт. І тут ти розумієш сумарно 3 роки тупо ремонту. Карл вони програли всього лише 2 місяці при дуже ну дуже дбайливій експлуатації. Рекомендую не спішити з покупкою даного вибору. Оцінка бренду виключно на основі переваг.
- Достоинства:
- Звук, великий заряд акума, швидка зарядка акума
- Недостатки:
- Наголів'я скриплять при надіванні, паруть при тривалій експлуатації, не зовсім якісне кріплення порівняно з Навушники RZTK MS300 Black.
- Сауляк Р***
Коментар не відповідає опису товару!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Користувався ними тиждень, звук посередній, одразу скажу, але це гарна копія, підійде для прослуховування музики недовгий час.
Обовʼязково скачайте додаток базеус і посвайпайте там режими.
Вони відносно зручні.
Мені трохи тиснули, і грілась голова, тому повернув.
Грілись дуже вуха через матеріал амброшур.
Але це проблема у всіх брендів, крім одного ;) здогадайтесь якого.
Дуже довго тримали заряд, дуже.- Достоинства:
- Заряд батареї. Зручна ергономіка складання.
- Недостатки:
- Головна кнопка на навушниках відповідає лише ща плей/пауза, та зміну режиму відтворення.
- Дмитрий Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Хорошие наушники заряд держут, долгое ношения не дают дискомфорт, одним словом,хороши!
- Достоинства:
- При долгом ношение нет дискомфорта
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Отличные наушники.
- СергійПродавец: Rozetka. Цвет: Grey
Не прижимаються до вух, дуже м'який пластик без металевої рами.
Конструкція з заводу має конструктивний дефект. Діаметр отвору трубки на якій вони обортаються менший ніж діаметр ізоляції дроту. Тому 100% він обірветься, питання часу.
Тобто поворот чашки призводить до постійного розтягування дроту, замість ього щоб зробити отвір більшим вони дріт туди затягнули та перекинули ремонт на споживпча.- Достоинства:
- Жодної
- Недостатки:
- Не тримаються, погана якість, обрив дроту