Отзывы покупателей о УМБ Baseus Adaman 10000mAh 22.5W Black (PPAD070001)

Оценка пользователей 4.31/5
  • Отзывы про товар продавца RozetkaEU
  • Данило К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Спустя почти полгода использования, всё круто

• Наталія В***

Дуже хороший павербанк

Достоинства:
    Надовго вистачає
  • Олена Д***

Хороший павр банк

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Порти дуже близько
  • Сергей К***

Все добре

• Богдан Н***

Павербанк кусок сміття він не 20,000
    Розряжається швидко

Недостатки:
    Вони якісь пальоні не 20к ємність
  • Ксенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Замовила 8 грудня, відправили 10-го, прийшов 16-го. Доставка виявилась швидше, ніж очікувала. Заряджений був на 82%, в комплекті шнурок і наліпки. З ціллю розрядити в нуль, підключили роутер та блочок інтернету. Вистачило на 10 годин. Заради цього і брали, я задоволена. Заряд від 20w блочка 6 годин.

Достоинства:
    Корпус, ємність
    Недостатки:
    За такі гроші недоліків не бачу
    • Ігор Г***

Не може 10000маг заряджатись від 20w 6 годин)) Значить ваш блочоктйому не підходить. Якщо це з якогось китайського телефону, то у них у всіх різні власні протоколи швидкої зарідки, і швидко вони заряджають тільки власні девайси. На інші повільну зарядку дають. Треба щоб блочок підтримував протоколи QC або PD. І буде вам повний заряд за 3 години -

• Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Занадто близько між собою знаходиться юсб поти, тому для підключення роутера і оптоволкна одночасно не підходить, вони просто невміщоться поруч.

• Лиза

Так можно раздвоенный шнур вставить

• Антон Р***

Можна придбати перехідник Type-C to USB-A і все поміститься

• Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Цей павербанк не наскрізний.

• Богдан К***

Мене менеджмер Влад обдурив і запевнив що тут є ця функція,а тут не те шо нема наскрізьної зарядки,тут навіть 20 000 немає

• Андрей Ц***

Дуже добрі павербанки'ю!

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Просто жах. Мені зателефонував менеджер, запропонував "потужнішу модель" павербанка і сказав, що він "дорожчий на 200 грн". Раніше я замовляла UMБ Baseus Adaman Metal 20000 mAh. У результаті замість цієї моделі мені надіслали якийсь дивний павербанк на 90000 mAh із сонячною батареєю та ліхтариком: “Універсальна батарея UKC Solar 90000 mAh (4531) мобільний зарядний пристрій із сонячною панеллю та лампою”.

Вибачте, звісно, але я такого не замовляла. Ця модель ще й дешевша. За що я переплатила? Як взагалі можна пропонувати таке "покращення"? Вперше з таким стикаюся на Розетці

Недостатки:
    прийшло не те

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Владимир В***

Если вы получили что-то другое, то зачем вы минусите именно эту модель??? Зачем необоснованно портить рейтинг?

• Катерина К***

Через кілька днів зателефонував кур'єр з Meest пошта, щоб забрати посилку. Виявляється цей повербанк ще не прийшов (який я замовила спочатку). Але в мене питання, що за повербанк мені прийшов раніше, якщо я такого не замовляла і менеджер запитував про поштове відділення, тому я думала, що прийде на Нову пошту. А прийшов на Нову пошту незрозумілий повербанк, а той, який я замовляла, прийшов через кур'єра Meest пошти

• Наталія Л***

Хороший павер

Достоинства:
    Ціна супер і якість
  • Панкрат
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Магазин супер. Оформлення та доставка швидко.
    Товар відповідає заявленому. Рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Для кожного випадку свої
  • Олена О***

Добрий

• Антон К***
    Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Проработал год, перестал работать type c.
    Был ещё на 100w, тот проработав год - всдулся внутри. Никогда больше не куплю продукцию данного «бренда»

Достоинства:
    Корпус
    Недостатки:
    Внутренности
  • Юрій
    Продавец: RozetkaEU. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Сам павербанк рекомендую, ідеальна якісь збірки, топовий бренд
    Ні в якому разі не купуйте на розетка європа!! Час доставки може сягати 2 тижні, може не відслідковуватися!!

Достоинства:
    Металевий корпус, хороша якість продукції
    Недостатки:
    Розетка європа

• Артемий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Покупкою залишився задоволений. Нарікань на обслуговування та доставку не маю.

• Ко Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Хорошо и долго держит заряд, полностью соответствует заявленным характеристикам.

• Олександр Б***

Можна кулять

Достоинства:
    Норм
  • Наталья М***

Помер через два місяці

• Павел М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Action. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Все отлично!

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Добрий павербанк, використовую вже більше 2х місяців, свою функцію виконує. Хватає на 3-4 рази зарядити смартфон від 0 до 100% (павербанк 30000mAh). Автоматично вимикається коли смартфон заряджений та інші гаджети. Дизайн класичний, форма приємна, стійка будова від падінь але схильний до царапин. Свою ціну виправдовує. Замовлял з дісплеем у вигляді краплі але подзвонив консультант і казав що немає в наявності, тільки з прямокутним дісплеем. Різниці немає, тільки навіщо такий великий дісплей якщо показує індікатор зарядки та стан у відсотках

Достоинства:
    Стильний та практичний. Має слот micro usb.
    Недостатки:
    Важкенький в плані мобільності.
  • Андрій Г***

Крутий павербанк

• Віктор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolStore. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Задоволений товаром , та професійним відношенням співробітників

Достоинства:
    Швидко , зручно
  • Марія С***

5/5

• Розалія
    Отзыв от покупателя. Продавец: KINGPANDA. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Хороший павер, можна одночасно заряджати пару гаджетів.

Достоинства:
    Швидко заряджається, корпус стійкий.
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LeOcA. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Отримали повербанк,дуже хорошої якості,задоволені товаром)

• Продавец  LeOcA

Дяка

• Вадим Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Все гаразд, продавець одразу передзвонив до дружини, рекомендую

• Алина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Поки працює, задоволені

Достоинства:
    Швидко заряджає, довго тримає заряд
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Задоволений батарейкою, все працює, використовую частіше за все для живлення Wi-Fi, в часи блекаутів. В нас гравій жорсткий 2год. є світло, 4год. нема.

Достоинства:
    Тримає міцно напругу, коли заряджається то показу % заряду, та струм.
    Недостатки:
    Не виявив поки.
    • Продавец  TutTehno

Дякуємо за відгук!

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

В цілому павер норм

Достоинства:
    Павербанк дуже довго тримав термінал та роутер.
    Недостатки:
    Заряджается теж довго від 0 до 100% з 8-00 до 16-00
  • Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Заказывал конкретно эту модель. После оплаты заказа, позвонил менеджер и сказал, что у модели сменилась форма экрана с "капельки" на прямоугольный, и ничего более. Мне это было без разницы. По итогу, пришла совсем другая модель (star lord), которая дешевле на 400 денег. Хоть данный "не тот" агрегат меня устраивает, послевкусие от подобной шайтан махинации такое себе...

Достоинства:
    Без понятия. Всучили другую модель
    Недостатки:
    Аналогично достоинствам
  • Сергій К***

Куплений павербанк на 20000 мАг розряджається удвічі швидше, ніж мій старий на 30000 мАг. Єдиного повного заряду вистачає значно менше, ніж очікував. Головний недолік — не може заряжатися, коли до нього підключений Wi-Fi роутер. Це робить його непридатним для резервного живлення домашнього інтернету, що було основною метою покупки. Конструкція теж провальна: USB-порти розташовані так близько один до одного, що одночасно підключити живлення для роутера та кабель оптоволокна — неможливо. Нерекомендую.

Недостатки:
    Розряжається дуже швидко. На відміну від 30000 розряжається раза в 2 швидше.
  • Олександр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Не відповідає заявленим характеристикам виробника, а саме ємність зарядки через тестер показала 6647 mAh

Достоинства:
    Гарний металевий корпус, є екран зарядку
    Недостатки:
    Ємність не відповідає заявленим характеристикам виробника
    • Михайло Ч***

Емкость батареи в Ампер часах считается при номинальном напряжении ячейки... А у вас после преобразователя 12В... А какое было на протяжении заряда - вообще неизвестно. Счетчик должен тогда показать ваты, дальше обычная математика...

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KINGPANDA. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Попрацював 5 днів і тепер проблеми з контролем заряду( не падав і не бився, але при зарядці на 53 відсотках почав показувати 2 і мигати, що дуже дивно. Словом, я розчарована

Достоинства:
    Легкий і компактний
    Недостатки:
    Толку ноль
  • Єва Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KINGPANDA. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Напевно зломаний так як показує що заряджений на 99 та не розряжаєтся, але навушники не заряджає і після пари секунд вимикаєтся, телефон заряжає дуже повільно

Достоинства:
    Телефон трохи заряджає і працює
    Недостатки:
    Не заряджає навушники та відключаєтся після пари секунд, показує що заряджений на 99 і не розряжается/заряджаєтся
  • Олена І***

за такі гроші повне барахло

Недостатки:
    на 10 день при зарядці вже свистить.