- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість збірки жахлива. Коли їду, тримач скрипить. Хрупке все. Відсутня сенсорна кнопка. Promate PowerMount-15W та цей автотримач це порівняння Запорожця і Мерседеса. Нажаль кріплення Promate PowerMount-15W Black не підходить.
- Достоинства:
- Одні мінуси
- Недостатки:
- Одні мінуси
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це просто король тримачів. Зручний, надійний, лапа добре тимає. Заряджає смартфон теж нормально, літом достатньо сильно гріє його при використанні навігатора, але направляю на нього обдув і все окей)
Дуже задоволений, дякую!- Достоинства:
- Якісний, нормально заряджає, не перегріває сильно смартфон
- Недостатки:
- без нарікань пропрацював 2 роки і за цей час присоска влипла в вікно. Прийшлось продати разом з машиною)
Представник постачальникаДобрий день, Сергію! Вдячні Вам за відгук! Ми раді, що від використання товару у Вас залишились тільки приємні емоції!
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить якісний, але не приємно що не відкривається з першого разу, потрібно чекати поки нагріється салон авто, або клацати разів з 10-20 поки відкриється.
- Достоинства:
- Якісний, порт usb-c, авто-закривання
- Недостатки:
- гріється, з першого разу не відкривається
- Любомир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре зібраний, але прийшов бракований, не заряджав, повернув назад...
- Недостатки:
- Не заряджав.
- bad b***
Какой у вас телефон ?
- Орест
Можливо у вас телефон не підтримує безпровідну зарядку???
- Котоменко А***
Так, не кожен телефон може заряджати
В мене 1 телефон не заряджае а інший заряджая душе швидко
- Назар Г***Продавец: Rozetka
Хотелось бы оформить возврат средств или получение нового устройства, без использования гарантии.
- Достоинства:
- Хороши держатель телефона в автомобиль. Обдуманно покупался. Из плюсов 2 способа закрепить телефон: с помощью липкой ножки и на дефлектор. Телефон отлично держится как вертикально, так и горизонтально. Зарядный кабель type-c.
- Недостатки:
- Менее чем через неделю перестали открываться бортики держателя. Сам он все ещё работает и светится.
- Олексій Р***
в мене така ж проблема
- Людмила Х***
І в мене така ж сама проблема. Лапки перестали відкриватися вже на другий день
- Дмитрий К***Продавец: Rozetka
Уже несколько лет являюсь поклонником Безуса. Пластик изготовления без посторонних запахов. Телефон 6" держит хорошо. Радует наличие беспроводной зарядки. Выглядит очень дорого и надежно.
- Достоинства:
- Качество изготовления и надежность крепления