- Галина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это не оливковое масло холодного отжима что и указано производителем Использую жарки Качество хорошее Рекомендую
- Достоинства:
- Сервис Розетки на высоте Качество соответствует описанию и размерной сетке Рекомендую
- Недостатки:
- Недостатков нет
- Анжела Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коментувати не буду, тому що не забрала цю олію, коли прочитала на пляшці, що це фактично не оливкова олія, а з жмиху оливкового. В описі товару цього не написано, але по ціні видно. Оливкова олія не може стільки коштувати
- Достоинства:
- Недостатки:
- Далеко не першого віджиму
- Оля
Якщо не розбираєтеся - навіщо писати тоді? В назві чітко вказано "Помас"!- це і означає не першого віджиму та призначена для смаження. Розберіться спочатку, а потім пишіть.
- Анжела Т***
Я і писала для тих, хто не розбирається і може взяти цю олію як олію першого віджиму. Чітко ж написала, що коментувати цю олію не буду, тому що не забрала її і не спробувала. Читайте уважно, а потім коментуйте, якщо нейметься
- Юра Ч***
ВАс ніде не обдурили Оливкова олія Помас, а не екстра верджі, також в описі зазначено для смаження, екстра верджі не для смаження олія, а для салатів і тд, перед купівлею рекомендую просто гуглити)
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Великолепное масло, как и положено по нормам. Срок годности до 2023 года. Очень рекомендую.
- Маслюк Т***Продавец: Rozetka
Вкусное масло. Не горькое.
- Бард В***Продавец: Rozetka
Отличное оливковое масло, имеет именно тот вкус кислинки с легкой горчинкой как и полагается качественному маслу из добротных оливок. Идеально подходит для жарки, ничего не пригорает на нем, оно не шипит. Выпечка с ним обретает оригинальный аромат.
- Достоинства:
- Натуральный вкус, приятный аромат.
- Недостатки:
- Не обнаружено.