Отзывы покупателей о Мужские сандалии кожаные Bastion 026ч 41 26.5 см (2220000001854)
Есть в наличии
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Якісні, розмір відповідає. Гарний сервіс. Отримали на наступний день. Дякую виробнику. Рекомендую купувати.
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41
Классная кожаная летняя обувь, для ходьбы на работу и нахождения там, если есть какой-то дресс код! Подошва плотная хорошая. Внешний вид как на фото. Подьем низковатый. Одевать надо с ложкой. В обуви находится очень комфортно.
- Достоинства:
- +
- Недостатки:
- В общей сложности нет или минимальны.
- Berg G***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Доставили на наступний день після замовлення кур'єром Нової пошти, безкоштовно - молодці! Брав 42 розмір, з устілкою 27 см. Таке й отримав. Як на мене, то десь на пів-розміру більші від стандартного 42. Звичайно, наяву не такі блискучі, як на фото. Виглядають простіше, але реально легкі і підошва нормальна. Пошиті акуратно. Шкіра - м'яка і середньої товщини. Повнота - середня. Бачив, що інші писали про занизькій підйом, але в мене середній і сіли добре. Покупкою та сервісом Розетки повністю задоволений. Рекомендую!
- Достоинства:
- Легкі, м'які, шкіряні, прошиті
- Недостатки:
- Поки що не виявив
Соответствие полноте
Средняя
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
очень маленькая полнота
- Недостатки:
- на мой 43 размер не подошли ни 43 ни 44 размер
- Костенко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41
Підійшли ідеально, ніяких недоліків поки не виявив. Це моя четверта пара взуття від Bastion, поки ні по зимі, ні по літу, ні по весна-осінь нарікань немає.
- Достоинства:
- Ціна, якість
Средний
- Сергей Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Подъем действительно низкий. Резинки короткие. Без ложки ногу не засунешь. Но если засунешь - легкая, мягкая удобная обувь.
- Достоинства:
- Симпатичные, мягкие, легкие
- Недостатки:
- Низкий подъем и очень короткие резинки сверху
Низкий
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Размер идет в размер, кожа мягкая, подошва гибкая, на ноге сидят хорошо. Но- низкий подъем и очень короткие резинки сверху. У кого высокий подъем могут в них не влезть!
- Достоинства:
- Кожа
- Недостатки:
- Низкий подьем
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
- Достоинства:
- Легкие удобные сандалии для каждодневного использования
- Недостатки:
- Пока не заметил
Низкий
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45
В реальности выглядят намного проще. Мягкие, легко гнутся. Мягкая подкладка.
Средний
- ЮрійПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Сьогодні міряв цю модель та ще 2 інших цієї компанії. Всі були 43 розміру. Конкретно ця модель на назі добре, АЛЕ в районе логотипу натирає на підйом. А дві інших були більше і менше 43. Дивний підхід. Не взяв. Але може комусь буде добре.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Дивись опис.
- МиколаПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41
Не знаю, як можна "отаке" взагалі шити та продавати навіть за малі гроші. Підйом у мене середній, але навіть з ложкою цей "витвір українського мистецтва" я не зміг взути при примірці. Там замість резинки якась вузесенька стрічка. Матеріал дубовий. На шкіру не схоже. Коротше не ведіться на ціну. Міряти перед покупкою обов'язково!!!
- Недостатки:
- Це взуття можуть взути тільки чоловіки, яким каток переїхав стопи
Соответствие полноте
Узкая
- Представитель бренда
Доброго дня, дякую за ваш відґук. На ризинці встановлено фіксатори, які лопаються якщо взуття одягає володар з завеликим підйомом. Дана модель на ринку приблизно 5 років, вона дійсно не для клієнтів з завеликим підйомом, але ж далеко не у всіх людей така форма стопи. Взуття виготовлено виключно з натуральної шкіри великого рогатого скоту