Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Аккумулятор для Ajax Hub / Hub Plus / Hub 2 / Rex / 3.7V 7.4Wh 2-pin

Оценка пользователей 4.8/5
  • Юрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Швидко прийшов! Зауважень не має!

• Владимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Отличный аккумулятор. Хаб обрадовался новой железяка ))

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Акумулятор підійшов, відправили вчасно.

• Павло С***

Все супер.

• Евген Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Отличный аккумулятор, быстро отправили продавцу больше спасибо. При покупке не ошибитесь они есть 2pin и 3pin!

• Вадим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Старий акумулятор вже не тримав заряд на час відключень електроенергії. Тепер все норм.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Батарея свіжа. Строки,пересилка все норм. Поки не використовував.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Товар відповідає опису. Для Hub 2 (2G) підійшов акумулятор ідеально. Заряджений був на 75%. Дата виготовлення - січень 2026 року.

Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Акумулятор чудовий. Свіжий 01.26 р. Для Аякс Хаб 2G підходить. Продавець чудовий. Все швидко і якісно. На акумі вже є скотч. Заряджен був на 70%.

Достоинства:
    Якість
  • Ігор Х***

Відправили швидко,без мережі 8 годин працює

• Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

той же самий шо стояв (старий був дуже старий і почав надуватись), за декілька днів постійних відключень "розкачався" і тримає хаб в робочому стані більше 8 годин. Заряджається до 100% за 2:20 - 2:30 год.

Достоинства:
    Штатний акум 2-pin для Ajax Hub старіших версій
    Недостатки:
    в принципі нема
  • Юрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Чудовий акумулятор. Після заміни Ajax витримав 12 годин, як новий.

Достоинства:
    Відповідає оригінальним характеристикам, тримає до 12 годин
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Гарний акумулятор, замінив без проблем , після 4,5 годин відсутності світла залишок заряду 60%, дата випуску дуже свіжа, 2026.01, продавець приємний, доставка швидка. Мій тримав уже 2,5 години і відключався. Рекомендую

Достоинства:
    Свіжа дата випуску
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Якісна батарея - в середньому на годину роботи Hub (тільки на мобільному інтернеті) витрачається близько 10%. Після відключення світла на 7 годин залишок десь 30-35%.
    Дуже задоволена, бо рідна батарея вже ледь тримала 2 години.

Достоинства:
    Довго працює Hub без світла
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Акум відповідає очікуванням. В залежності від якості сигналу мобільної мережі заряд від 5 до 7 годин. При стабільному ethernet-зʼєднанні — 7 годин.

Достоинства:
    Працює штатно
  • Ігор З***

Дякую все працює

• Олексій Л***

Всу супер быстро. Подошло для хаб 2

• Віталій

Отримав на наступний день,
    Замінив в хабі, поки що не було відключення більше 4 годин, тримає з розрядом до 60% . Старий 2019 року тримав вже до 3 годин з розрядом в нуль.
    З старого зніміть плату балансира, можна використати для зарядки того ж елемента 18650.
    РС чуда не очікуйте, як правило той що з заводу був у виробі тримає довше за заміну, навіть оригінальну, перевірено не одноразово.

Достоинства:
    Свіжий акум 01.2026 року випуску
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

АКБ гарної якості. Не впевнений що оригінал, але тримає ДОБРЕ! При роботі понад 4 годин лишається десь 60-70%. Думав поставити АКБ більшої ємності на 3000 мAh - не бачу сенсу вистачає і такої батареї. Рекомендую однозначно!!!

Достоинства:
    АКБ рекомендую!
    Недостатки:
    Поки не помітив
  • Ігор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

ХАБ знову працює нормально і витримує довгі відключення

Достоинства:
    Швидка доставка, оригінальний акумулятор
  • Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Свіжа дата, ідентичний тому що стояв в хабі. Безкоштовна доставка в поштомат.

Достоинства:
    Швидка доставка, Дата 11.2025
    Недостатки:
    Поки нема
  • Анатолій
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

В точности как и была в хабе (Ajax Hub)
    Работает отлично

Достоинства:
    Точно такая как и вставлена а хаб
  • Віталій К***

Усе працює

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Швидка відправка, зараз батарея в роботі, заряд тримає.

Достоинства:
    Швидка відправка, опис відповідає товару.
  • Неживанов И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Оперативная отправка, очень удивили!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Все згідно опису, продавець швидко відповів. Рекомендую .

• Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Все добре. Батарея прийшла швидко, встала без проблем

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Не знаю в чому справа, але оригінального акума, коли він був новим, вистачало на 8 годин без світла, а цього всього на 7 годин.

• Продавец  KupiNest

Андрій дякуємо за відгук, та є до вас декілька питань
      1. Чи пройшов акб 1-2 цикли роботи перед тестом ?
      2. Чи була при тесті підключений інтернет кабель ? та чи працював в цей час роутер ? при підключеному інтернет кабелі працює ще кабельна мережева плата, яка також бере на себе 30-40% заряду
      Тобто якщо замір на старому акб був при відключенному інтернеті, а зараз підключенному то треба переробити ваш тест, або можете повернути акб, ми протестуємо його, та якшо там буде ємність менше за заявлену то ми поміняємо вам його на новий

• Андрій Б***

Дійсно, вимкнув хаб із мережі (як було при першому тесті) і в такому режимі батарея протрималася 9.5 годин. Тоді до батареї питань нема, є питання до виробників хаба, бо дивно, що при роботі від ethernet хаб споживає більше енергії :(

• Володимир Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Акумулятор як і пообіцяв продавець 2025 року, замінив без проблем, продавця рекомендую.

Працює як треба

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Акумулятор 2025 року. Замінив без проблем. Тримає довше чим рідній.

Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Все пройшло дуже добре, рекомендую продавця.

Достоинства:
    Акумулятор, 100% відповідність, гарантія
  • Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Купувався на заміну в Ajax Hub, до цього акумулятор вже мінявся і потребував заміни через те, що він здувся і його ємність сильно впала.
    Даний акумулятор не виправдав сподівань, заряд тримає близько 4 годин, після чого катастрофічно просідає напруга до 3.1V
    Не можу рекомендувати, хоча, можливо, мені трапився бракований

Достоинства:
    Виглядає як заміна
    Недостатки:
    Не тримає заряд
    • Продавец  KupiNest

Микола дякуємо за відгук, дуже схоже що це брак, ми сьогодні відправимо вам новий акб на заміну цього, а старий ви нам відправите і ми перевіримо його на стенді щоб зрозуміти що саме з ним не так

• Микола

Дякую продавцю, батарея була максимально швидко (день в день) відправлена на заміну. Проблему можна вважати вирішеною. Хочу зазначити, що з моменту покупки минуло більше місяця - але сервіс був наданий.

• Артур С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Замовив на ajax hub , але за годину сіла на 80% тому не думаю що батарея хорошої якості , ще тестану може злсь зміниться скількиивитрамає але поки дуже слабо тому треба враховувати коли пишуть що гарантія місяць, мабуть краще переплати і купити з нормальною гарантією

• Продавец  KupiNest

Нам сумно що ви залишились незадоволені покупкою, але перед перевіркою слід пройти цикл заряду/розряду, або хочаб цикл заряду до 100% а потім вже перевіряти його на час роботи, вам надали рекомендаціі у месенджері з того як його правильно перевірити, і чекаємо на вашу вашу нову перевірку, якщо всеж після нової перевірки в вас винукнуть проблеми, можна зробити повернення і ми повернемо вам гроші за товар і доставку
      З приводу гарантіі 1 міс то в більшості на аккумулятори та батарейки гарантія 14 днів, а там де надають більший срок гарантіі гарантія не включає в себе ємність аккумулятора, а тільки його роботу, тож якщо ви купите батарейку і через 15 днів с гарантією у 6 міс. вона буде тримати 20 хв, вам її не замінять, а в нашому магазині впродовж мясяця ви можете звернутись до нашого консультанта та він поміняє вам акумулятор на новий якщо з ним щось буде не так.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: KupiNest

Батарея буквально 11.2025 р.в. Зовні – повний аналог, різниця тільки в двосторонньому скотчі замість липучки в старому (я переставив липучку – зручніше, як на мене). Розряд на цей момент десь 25-30% за чотири-п'ять годин приблизно. Подивимось, як далі буде.

• В'ячеслав

Все ок, батареї 2025 року