Лише 4 години вражаючих знижок! Не пропустіть з 10:00 до 14:00

Отзывы покупателей о Сухой корм для взрослых рабочих собак Bavaro Solid 20/8 18 кг (4032254743613)

Оценка пользователей 4.74/5
  • AI аналіз відгуків
    109 відгуків:  85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних
    Bavaro Solid 20/8 — це корм для собак, який отримує загалом позитивні відгуки від власників великих порід і собак різного віку: його активно хвалять за якість, ціну, ефективність для шерсті, гарну упаковку, стабільну структуру стулу у більшості тварин і зручність доставки. Більшість собак охоче їдять цей корм, багато власників відзначають задоволення своїх улюбленців навіть після кількох років використання корму. До мінусів зараховують поодинокі випадки алергії або труднощі із прийняттям корму певними собаками (індивідуальна реакція), проблеми зі стулом і поодинокі випадки скарг на упаковку чи доставку. Співвідношення вартості та якості майже всі покупці називають вигідним, але кілька відгуків вказують на нещодавнє здорожчання продукту.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 18 кг

Корм добрий, собака їсть з задоволенням

Дякуємо за позитивний відгук!
      Нам приємно, що Bavaro Solid виправдав Ваші очікування. Нехай Ваш чотирилапий друг і надалі смакує кормом із задоволенням!

• Жанна Ч***

беру часто і не лише на цьому маркетплейсі, пес задоволений

Достоинства:
    свіжий
    Недостатки:

Щиро дякуємо за позитивний відгук!
      Приємно знати, що Ви регулярно обираєте Bavaro Solid, а Ваш песик задоволений кормом. Нехай він і надалі смакує Вашому улюбленцю!

• Таня Г***

Собаці дуже подобається, їсть із задоволенням

Достоинства:
    Якість і ціна

Дякуємо за відгук!

Приємно знати, що Bavaro Solid смакує Вашому улюбленцю, а поєднання якості та ціни виправдало очікування. Нехай собака і надалі їсть із задоволенням, залишається активною та здоровою.

• Олексій К***

Товар відповідає опису. Ціна актуальна.

• Наталия Д***

Оперативно, вежливо. Обслуживанием довольна.

• Володимир В***

Наш чотирнадцятирічний німець їсть з задоволенням

Достоинства:
    Зручне пакування, приємний запах
    Недостатки:
    Верхні "вуха" мішка легко рвуться, що ускладнює перенесення мішка

Дякуємо за відгук!

Нам дуже приємно знати, що Ваш чотирнадцятирічний улюбленець їсть корм із задоволенням.
      Дякуємо, що поділилися своїми враженнями та звернули увагу на нюанси використання, такий досвід допоможе іншим покупцям звернути увагу на важливі нюанси при перенесенні мішка.

• Олександр

Чудовий корм. Мій лабр із задоволенням його їсть

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді чути, що Bavaro Solid прийшовся до смаку Вашому лабрадору. Нехай улюбленець і надалі смакує із задоволенням!

• Олена З***

Все норм

Дякуємо за вибір корму Bavaro Solid!

• Богдан А***

Best

Дякуємо, за Ваш відгук!
      Bavaro Solid 20/8 — це збалансоване харчування для дорослих собак із низькою активністю Радий чути, що Ви задоволені покупкою. Нехай Ваш улюбленець буде здоровим і повним сил!

• Пётр К***

понравился собаке

Достоинства:
    все люкс
    Недостатки:
    не мае

Нам дуже приємно, що корм Bavaro Solid сподобався Вашому собаці і що Ви залишилися задоволені якістю.
      Ми раді, що все відповідає вашим очікуванням – без недоліків і з суцільними перевагами!

Нехай Ваш улюбленець буде здоровим та активним!

• Георгій Л***

Ціна - якість

Дякуємо за високу оцінку та за те, що обрали Bavaro.
      Дякуємо за довіру!

• Володимир Ш***

Ок

Дякуємо за Вашу оцінку! Раді, що улюбленцю сподобався корм Bavaro Solid 20/8. Якщо у Вас будуть запитання, звертайтеся!

• Денис

Чудовий корм ,собака середньоазіатська вівчарка 10 років їсть з задоволенням.

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:

Дякуємо за довіру до нашого корму! Нехай раціон приносить тільки користь і задоволення! Раді, що Ваш улюбленець задоволений.

• Попов Д***

Гарний корм, собака їсть з задоволенням. Стул, шерсть в нормі.

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:

Щиро дякуємо за Ваші слова! Для нас дуже важливо, щоб Ваш улюбленець був задоволений.

• Надія

Нормальний корм, беремо не вперше для кавказької вівчарки.
    Цього разу на мішку були симетричні отвори з двох боків. Забрали, але не надто приємно, що герметичність мішка порушена.

Достоинства:
    Недорогий, немає алергії
  • Херсон

впервые попробовав взрослая немецкая овчарка есть с удовольствием

Раді чути, що корм прийшовся до смаку Вашому песику! Дякуємо за довіру, завжди готові допомогти Вам із найкращими продуктами для Ваших улюбленців.

• Анна Р***

Купляю вчетверте, німецький боксер поважного віку їсть з задоволенням. В даному ціновому сегменті краще корму по якості поки що не знайшла.

Достоинства:
    Шорстка сяє, собані подобається
    Недостатки:
    Не виявлено (при тому, що купую не вперше)

Щиро дякуємо Вам за відгук! Робимо усе для того, аби наші клієнти були задоволені продукцією

• Наталія Р***

Дякую, все сподобалось!

Щиро дякуємо вам за відгук та високу оцінку! Робимо усе для того, аби наші клієнти були задоволені продукцією та якістю обслуговування.

• Горобец С***

Сойдет

Вітання! Раді що Вашому улюбленцю сподобалось. Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук!

• Ростислав

Раніше був мабуть кращим у співвідношенні ціна/якість. Наразі чомусь подорожчав на 30% і вже не так цікаво.

Достоинства:
    Нормальна якість за розумну ціну.
    Недостатки:
    Подорожчав на 30%

Дякуємо за ваш відгук та за те, що обрали наш корм для ваших улюбленців. Ми розуміємо ваші занепокоєння щодо підвищення цін і хочемо надати вам пояснення.

Наша команда постійно працює над тим, щоб забезпечити найкращу якість продуктів для ваших улюбленців. Підвищення цін було вимушеним кроком через зростання вартості сировини та виробництва, що вплинуло на нашу цінову політику. Ми завжди намагаємося тримати баланс між ціною та якістю, аби наші клієнти отримували найкращий продукт за розумну ціну.

Незважаючи на підвищення вартості, ми продовжуємо дотримуватися високих стандартів якості, щоб ваші улюбленці отримували все необхідне для здоров'я та активного життя.

Дякуємо за ваше розуміння та підтримку. Ми завжди відкриті до ваших відгуків і пропозицій, щоб покращити наш сервіс та продукцію.

• Ксения С***

Якісний корм, швидка та зручна доставка

Дякуємо за Ваш вибір

• Сергей К***

Овчарка, кушает хорошо. Шерсть блестит. Желудок работает нормально.

Достоинства:
    Доставка в розетку. Цена.

Дякуємо за Ваш вибір

• Наталка Ш***

Алабаю все сподобалося)
    Беру вдруге.

Достоинства:
    Ціна , якість

Дякуємо за чудовий коментар

Дякуємо за чудовий коментар

• Наталія Б***

Дякуємо за чудову оцінку

• Ніна Ш***

Маю дві собаки, лайку та дворового пса. Обоє відмовляються їсти даний корм.

Достоинства:
    Недостатки:
    Собаки не хочуть їсти

Дякуємо за зворотній зв'язок,
      Прикро що Вашим песикам не смакує цей корм. Рекомендую спробувати корм BAVARO FORCE - він більш калорійний. можливо це важливо для ваших улюбленців

• Бочков Д***

Дякую Розетці, сервіс як завжди на висоті.

Достоинства:
    Собаки задоволенні. Вівчарка і дворняга

Дякуємо за гарний відгук

• Анатолий С***

Всё норм, заказ прибыл вовремя.

Достоинства:
    Корм- за уши не оттянешь собак.

Дякуємо за чудовий відгук

• Павло П***

Собака їсть, але носом крутить. Алергії нема. Це головне.
    Поки ще мішаю з залишками Брита. Подивимось, як далі буде.

Достоинства:
    Ціна - кількість
    Недостатки:
    Якщо не дуже голодний, то не хоче - крутить носом.

Дякуємо за гарну оцінку

• Наталья

Хороший корм. Вівчарки їдять з задоволенням. Не смердить.
    Пахне норм, трохи віддає житнім хлібом.
    Але це не критично.

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість
    Недостатки:
    Поки немає

Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось. Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !

• Василец Т***

Гарна якість, відмінна вартість

Достоинства:
    Ціна відповідає якості
    Недостатки:
    Відсутні

Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Тримаємось разом, допомагаємо нашим близьким та чотирилапим друзям! Бережіть себе! Все буде Україна

• Елена К***

Корм нормальний, брала кілька разів. Але цього разу не можу отримати корм тиждень. Товар оплачений обіцяли відправити 24, потім 26. потім 27... А корму НЕМАЄ. Для чого пишу - попередити, якщо корм потрібний терміново, не замовляйте на Розетці. Я вже отримала такий самий корм ще й дешевше від іншого постачальника. Тепер задача - отримати назад кошти

Достоинства:
    товар нормальний
    Недостатки:
    Розетка не поставляє цей товар в обіцяні терміни!!!
  • Геннадий М***

Брали як підміну постійному корму, за його відсутності. Проблем з апетимом у американського бульдога не виникло. Ість нормально, стул також нормальний. Але після цього корму у собаки шалені дерматити. Не виключаю, що це конкретно наша проблема. На вигляд і запах корм пристойний.

Достоинства:
    Великий об'єм. Істівний.
    Недостатки:
    Не підходить моїй собаці.

Вітання!
      Обирайте супер-преміальне харчування, яке найбільше до вподоби вашому улюбленцю, та відповідатиме їх віку та особливим потребам. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів.
      Дуже дякуємо за відгук та оцінку.

• Лариса М***

Корм нормальний,бігль їсть

Дуже дякуємо за відгук та оцінку. Нам дуже приємно, що Ви обираєте нас. Працюємо для наших чотирилапих із любов'ю, щоб вони завжди отримували тільки найкраще

• Максим Б***

Пес їсть. Подобається

Ваші слова - найкраща нагорода для нас! Дякуємо Вам за відгук і за довіру, яку Ви нам віддаєте.

• Нонна Б***

Дві вівчарки їдять корм з радістю. Шерсть блискуча.

Достоинства:
    Сам корм. Ціна

Вітання! Ми раді, що Вашому пухнастому другу все сподобалось. Ваші слова завжди надихають нас на подальше вдосконалення.

• Наталья

Німецька вівчарка іст так собі. Коли вже сильно голодна. А так ні.
    Запах сушеного хліба.
    Не айс.

Достоинства:
    Ціна. Велика упаковка
    Недостатки:
    Якість мабудь не айс)