- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Відмінне зарядне за співвідношенням ціна-якість. Матеріал якісний, сподіваюся, прослужить довго.
- Фоменко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Якісне виготовлення корпусу. 3 роз'єми для заряджання.Безперечно хороший вибір, тим більше, що ціна прийнятна, раджу до покупки!
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Як і писали нижче 3 пристрої одночасно. Дуже всім задоволена.
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Швидка зарядка працює, це те для чого я його замовляв
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Дуже гарний пристрій на 3 USB порти які працюють одночасно. Рекомендую
- Достоинства:
- Порти працюють одночасно
3 пристрої заряджає одночасно. Коли 3 пристрої то трішки блок гріється але все добре. Користуюсь вже майже 2 тижні і дуже подобається
- Егор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Вдала заміна любому оригінальному зарядному пристрою
- ЛюбовьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Булочек супер. Удобно, можно многое зарядить о́дновременно, работает.
Все ок.- Недостатки:
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Працює як треба
- Павло Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Робочий блок. Зі своїм завданням справляється на ура.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Досить гарна зарядка.По єдності цілком вистачає для зарядки телефону та інших гаджетів.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Нормальный зарядник. Сильно не греется, разъемы держат хорошо, удобно что три штуки
- Достоинства:
- Удобный, хорошо держат разьемы
- Ярослав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Все як має бути!
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
За адаптер тремя USB портами отличная цена. Заряжает одновременно три устройства
- Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Коли заряджаю гаджети, сильно зудить, нормально так чутно.
Розетка від мене десь на відстані 2х рук, справа.
Дратує.- Достоинства:
- Працює, ціна.
- Недостатки:
- Доволі сильно "зудить" при використовуванні.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Немає функції швидкої зарядки телефону, для зарядки акумуляторних ліхтарів норм.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Немає функції швидкої зарядки, висока ціна
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Зарядний пристрій підтримує стандарт швидкої зарядки 3.0
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!