Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Сетевой фильтр-удлинитель Bavin PC2026Y 65W GaN Super Quick Charger QC4.0 + 2 PD3.0 Type-C + 2 USB-A 3A PPS + 2 AC 250V 2500W 1.5M White (C-S-PC2026Y WH)

Оценка пользователей 4.1/5
  • Валерій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мережевий фільтр дуже потужний. Заряджає одночасно і планшет і мобільний телефон на високій швидкості. Підходить під європейські вилки. Сидить в гніздах плотно

Достоинства:
    Дуже потужний апарат
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Жахливий подовжувач, більшість зарядних блоків і вилок з нього випадають. Викинуті гроші, не рекомендую.

Доброго дня, шановний покупець!
      Ваш відгук не відповідає дійсності!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.

• Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Одна з найкращих моделей в своєї ніші

• Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Багатофункціональний мережевий фільтр, мені сподобався

• Марічка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

При одночасному заряджанні двох пристроїв жоден не заряджається швидкісною зарядкою, тобто щоб скористатись швидкісною зарядкою підключений має бути лише один пристрій.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Описано вище.

Доброго дня, шановний покупець!
      Будь який зарядний пристрій, при одночасному заряджанні декількох пристроїв, буде ділити потужність, але наприклад при підключенні до двох портів Type-C, вони одночасно видаватимуть швидку зарядку з різною потужністю 45W+20W, вся необхідна інформація міститься на умб, упаковці та на сайті.

• Марічка

Шановний представник постачальника, я чудово розумію, що потужність ділиться на кількість заряджувальних пристроїв, але справа в тому, що в моєму випадку було два пристрої по 18 Вт і при одночасному заряджанні на жоден швидка зарядка не подається.

• Денис Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Швидка зарядка. Робить свою справу.

• Вадим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Пока вроде не плохо но кабель короткий , нужно 2 м

• Артем Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

На відміну від звичайного подовжувача, мережевий фільтр має вбудовані порти USB для зарядки пристроїв.

• Віктор

Мережевий фільтр дуже якісний

Достоинства:
    Потужний
  • Дмитро П***

Просто фантастично потужний мережевий фільтр . Дійсно швидка зарядка

• Марі

Доброго дня! В цю розетку вставляється євровилка?

Доброго дня, шановний покупець!
      Так! Роз'єми підходять для будь яких типів вилок.
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.