Отзывы покупателей о Трипод для смартфона Bavin AP-09 Bluetooth Black (D-Z-AP-09)
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому, досить непоганий, компактний штатив. Зараз у мене завжди в рюкзаку. Кнопка до Iphone підключилась без проблем, все працює. Єдиний мінус штатива, якщо не рівна поверхня, дуже важко виставити і немає повороту тел по горизонталі
- Достоинства:
- За свої кошти все ок
- Недостатки:
- не стійкий на нерівній поверхні
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легкий та компактний, цілком зручно користуватися під час подорожей
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Трипод можна використовувати як штатив або як селфі-палка та дозволяє робити фотографії та відео на більшій відстані ніж витягнута рука
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Трипод недорогий, швидко окупається завдяки якісним фото та відео
- МашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Компактний, гарно виглядає
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар якісний, але не підійшов для смартфона. Зрозуміти ні з фото, ні з опису неможливо, на яку глибину та вагу гаджета розраховані затискачі. Прийдеться ламати чи вставляти щось, щоб тримало
- Достоинства:
- Для гаджета середніх розмірів норм.
- Недостатки:
- Занадто малі і ненадійні затискачі
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За таку ціну кращого не знайти такий відомого бренду
- Инна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класнюча, дуже зручна у використанні, можна брати з собою у дорогу займає дуже мало місця, можна використовувати для професійної діяльності для створення відео контенту та просування свого бізнесу у соц.мережах.
- Достоинства:
- Компактна невеликого розміру у складному вигляді.
- Недостатки:
- Поки що не виявила, на мій погляд їх немає.