Отзывы покупателей о Наушники Bavin BAVIN-82 Hi-Res LCD Tough White
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навушники просто чудові. Функціонал дуже класний. Вау ефект. Тримають заряд дуже довго. Гучність та якість музики бездоганна
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чути добре. Але мікрофон жахливий. Може я на вмію ним користуватись але я так собі думаю, що вділа навушники і якщо треба, то розмовляєш. А ні, так не працює. Взагалі не працює, бо мене на тому кінці не чути. Тож.. Раз купила, то користуюсь. Деякі сенсорні кнопки не зрозуміла для чого. Лайк (сердечко, наприклад. Що лайкати? І ще там щось є, я просто не занурююсь. Користуюсь допоки працюють, як перестануть, то буду купляти інші.
- Достоинства:
- Ніби якщо загубиться навушник, то можна його знайти за допомогою кейса. Ще не шукала але, якщо це є, то дуже добре.
- Недостатки:
- Мікрофон. Просто каліка.
- Вадим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звук нормальний , не давлять , не випадають , немає сервісу , керування не зручне взагалі як на кейсі так і на самих навушниках ...
- Достоинства:
- Звук норм
- Недостатки:
- Кришка люфтить , екран дуже маленький користуватись не зручно , сенсорне керування не по середині а збоку на ручці - перемикати не зручно взагалі, еквалайзер кожного разу потрібно вимикати
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку або в офіційний сервісний центр, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Вадим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Грать якісно для своєї ціни , зручно тримаються
- Достоинства:
- Норм якість звуку
- Недостатки:
- Маленький дисплей , мабуть зручніше перемикати було б клавішами , може поки не розібрався але якось дивно працює сенсор на самих навушниках (
- Віктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це щось надзвичайне. З екрану цих навушників можливо регулювати навіть фото на відстані. Дуже зручно переключати музику. Взагалі дуже багато класних функцій
- Достоинства:
- Гучно та якісно грають