Топи продажів

Отзывы покупателей о Наушники Bavin BAVIN-82 Hi-Res LCD Tough White

Оценка пользователей 3.8/5
  • Віктор П***

Навушники просто чудові. Функціонал дуже класний. Вау ефект. Тримають заряд дуже довго. Гучність та якість музики бездоганна

• Катерина Т***

Чути добре. Але мікрофон жахливий. Може я на вмію ним користуватись але я так собі думаю, що вділа навушники і якщо треба, то розмовляєш. А ні, так не працює. Взагалі не працює, бо мене на тому кінці не чути. Тож.. Раз купила, то користуюсь. Деякі сенсорні кнопки не зрозуміла для чого. Лайк (сердечко, наприклад. Що лайкати? І ще там щось є, я просто не занурююсь. Користуюсь допоки працюють, як перестануть, то буду купляти інші.

Достоинства:
    Ніби якщо загубиться навушник, то можна його знайти за допомогою кейса. Ще не шукала але, якщо це є, то дуже добре.
    Недостатки:
    Мікрофон. Просто каліка.
  • Вадим Н***

Звук нормальний , не давлять , не випадають , немає сервісу , керування не зручне взагалі як на кейсі так і на самих навушниках ...

Достоинства:
    Звук норм
    Недостатки:
    Кришка люфтить , екран дуже маленький користуватись не зручно , сенсорне керування не по середині а збоку на ручці - перемикати не зручно взагалі, еквалайзер кожного разу потрібно вимикати

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку або в офіційний сервісний центр, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
      Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!

• Вадим Н***

Грать якісно для своєї ціни , зручно тримаються

Достоинства:
    Норм якість звуку
    Недостатки:
    Маленький дисплей , мабуть зручніше перемикати було б клавішами , може поки не розібрався але якось дивно працює сенсор на самих навушниках (
  • Віктор Д***

Це щось надзвичайне. З екрану цих навушників можливо регулювати навіть фото на відстані. Дуже зручно переключати музику. Взагалі дуже багато класних функцій

Достоинства:
    Гучно та якісно грають