- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Купувала УМБ чоловіку на день народження. Відмінна якість.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Станіслав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Кинули на гроші, павер так собі
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Просимо вас, уточнити, які саме недоліки вами було виявлено?
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Ганна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Доброго вечора мені все сподобалося дякую,
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
з повербанком проблем немає
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Потужна та надійна мобільна батарея. Сподобалось що є бездротова зарядка.
- Достоинства:
- Сонячна зарядка
- Віітровчак О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Автономність. Головна перевага. Якщо ви перебуваєте далеко від цивілізації, де немає доступу до електрики, сонячна панель — це єдиний спосіб хоч трохи підзарядити пристрій.
- Достоинства:
- Автономність
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Не маленький, але цікавий!Сподіваюсь прослуже довго!
- Достоинства:
- Сонячна панель, порти зарядок, закриті розʼєми від пилу та грязі, фонарик
- Недостатки:
- Поки не можу сказати!
- Волошин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
дійсно класний. Вартий своїх грошей. Не дивлячись на те, що він достатньо важкий, але це виправдовується мощностью.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Великий потужний функціональний. Всі порти працюють
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Працює стабільно, нарікань не маємо
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Важкуватий, але хороший павер
- Достоинства:
- Дуже багато в ньому важливих функцій
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
якісний і по справжньому класний гаджет
- Достоинства:
- вага, енергоємність,швидка зарядка підєднуваного пристрою
- Недостатки:
- Не знайшов
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Чудовий павербанк, мені дуже сподобався.
Все як в описі і характеристиках.
Є швидка зарядка павербанк- телефон.
Ємкість відповідає дійсності.- Достоинства:
- Дуже універсальна батарея в неї є все
- Анна Б***
Доброго дня,а в нас чогось не заряджає швидкою зарядкою
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Пару тижнів - політ чудовий. Якість зборки, розмір - дуже класні. Дійсно добре тримає заряд.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Гарний, якісний power перевіреного бренду, на айфон 11 вистачає на 4 заряди, за свої гроші дуже гідний варіант.
Дуже класний павер-банк. Є усі потрібні роз'єми, в комплекті йде короткий шнур type C-type C яким зручно заряджати телефон. Вбудований ліхтарик досить потужний
Єдине, що комусь може не сподобатись, це те, що павер-банк досить громіздкий - Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
це дійсно найкращий Повер банк який я бачив ,Його універсальність вражає ,в ньому є все . Надійний павер. має справжню ємність, перевірено. Це вже другий такий купили
- Достоинства:
- функціональність
- Анатолій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Стильний зовнішній вигляд, приємні матеріали, відмінні параметри заряджання
- Микита О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Функціональний прилад. Крім того що це сам по собі повер Bank такий є Фанарик з функцією сос та багато інших класних функцій
- Достоинства:
- Можливо заряджати одночасно дуже багато приладів
- Илья О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
рекомендую, высокое качество
- Святослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Відмінний пристрій відмовився від більшості зарядників для економії місця в сумці.
- Алексей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Отличная банка . Мощный и компактный. Сделан качественно. Упакован хорошо. Свою работу выполняет.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Ліхтарик умб має режими SOS та стробоскопом, які стануть у нагоді в критичних ситуаціях.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Рекомендую як універсальний зарядний засіб для всього, що можна зарядити! Місткість батареї як заявлено в характеристиках.
- ОсауленкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Класс, дуже зручно заряджати без проводів, оболочка протиударна, велика ємність, одні плюси! Дуже зручно що можна заряджати Айфон і одночасно пристрої з USB, Type-C.
- Достоинства:
- Є бездротова зарядка
Дуже дуже крутий повер Bank. Щоб зрозуміти у весь функціонал треба подивитися фото там все є. Сонячна зарядка авжеж потрібно багато сонця. Незамінна річ в любій ситуації. Також вбудований ліхтарик подає навіть сигнал сос. Рекомендую
- Достоинства:
- Переваг багато
- Недостатки:
- Не знайшли