- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Мій повсякденний рятівник
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Заряджає одночасно кілька моїх пристроїв
Компактний, має кілька роз'ємів та найголовніше для мене це швидка зарядка
Портативна батарея з високою ємністю і швидкою зарядкою
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Работает, но сильно пахнет пластиком, даже спустя месяц испольования. Руки после него тоже пахнут пластиком. Пользоваться неприятно. Сколько паверов покупал - еще ни разу с таким не сталкивался.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
За дуже довгий період продажів даної моделі, жодного подібного випадку не зустрічали!
Пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Павер як павер, заряджає все що треба, брав його для запуску модема під час вимкнення світла, цю функцію виконує, а більше мені й не треба
Комплектний кабель не ліквідний входм тайпси не вліз в роз'єм, в інші девайси теж
Інший кабель наявний норм- Достоинства:
- Павер як павер, потрібні функції виконує
- Недостатки:
- Неліквідний комплектний кабель мені попався,
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Хорошо. Лежит на запас.
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Все працює, є швидка зарядка.
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Павербанк якісний, заряд тримає довго. Працює стабільно, не перегрівається.