Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Автодержатель для телефона магнитный Be Phone T2 MagSafe 15W с охлаждением (BEP-T2)

• Катерина

Купила, все подобалось, але сьогодні помітила тріщину. Саме цікаве, що користувалась обережно, не стукала, не падало. Суцільне розчарування і гроші на вітер!

Недостатки:
    Тріснув на рівному місці
    • Катерина

Звернулась за гарантією, не отримала ні гарантійного обслуговування, ні ремонту! Дуже неприємні враження від всієї цієї історії. 2 тижні обережного користування. Тут або брак вже був, або на стільки погана якість матеріалів, що тріснув від використання за призначенням! Не рекомендую цей товар, як і сервісний центр розетки!!! Взагалі не вирішили проблему!

• Владимир Ш***

Рекомендую до покупки (особливо зі знижкою)

Достоинства:
    Добре тримає телефон, є запасне кільке в комплекті, швидкість заряджання така ж як і від мережі, рекомендую
    Недостатки:
    Чомусь відключає порт USB в машині, через прикурювач працює відмінно
  • Юрій

Зручний, надійний , лапа добре тримає , тримається надійно iphone 14 про ,підключив авто зарядку 30W заряджає смартфон дуже бистро , а саме найбільш порадувало що в таку спеку тримач охолоджував телефон при зарядці що дуже мене виручає так як активно користуюсь навігатором .

Достоинства:
    Дизайн , швидка зарядка , охолодження , надійність кріплення.
    Недостатки:
    нема
  • Гаценко М***

Чудова річ, дійсно охолоджує, чудове кріплення, ніяких лишніх звуків, нічого не тарабанить, шикарна річ я вважаю. Підсвітку можна обрати до підсвітки авто

Достоинства:
    Сильний магніт, зручне кріплення
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Гаценко М***

Дуже зручний тип кріплення в вентиляційну решітку, тримач на поганій дорозі не стукає, не скрипить. Гарний магніт, гарно охолоджує, взагалі дуже корисне і зручне рішення в тримачах. Я дуже задоволений

Достоинства:
    дійсно охолоджує, надійне кріплення