- чуланова в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Посуда классная пока не разобьется. На такое мелкое стекло ,которого я в жизни не видела …
- Достоинства:
- Красиво ,стекло
- Недостатки:
- Бьется на мельчайшие кусочки
Дякуємо, що поділились. Нам дуже шкода, що у вас стався такий досвід. Скло при ударі може розбиватись на дрібні фрагменти — це особливість загартованого скла.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
В описі товару пише, що перевагою посуду є 'партнерство з DURALEX, історичним французьким брендом, відомим своїм високоякісним загартованим склом', що трохи вводить в оману. Адже загартоване скло мало б розбиватись на безліч дрібних усколків з тупими гранями. А ця тарілка посипалась, як звичайне скло.
Посуд красивий, присоска тримає ніби добре(за умови, що поверхня ідеально гладка), але в мене, щось пішло не так можливо погано приклеїла- Достоинства:
- Виглядає дуже красиво
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
В целом красивый и качественный комплект детской посуды. Свою функцию присасывания к детскому столику выполняет отлично, так же стеклянная часть тарелок отлично держится в силиконовый подставках. Стаканчик не присасывается.
Но размер на всех фото кажется гораздо больше, нежели в живую. Посуда ну очень миниатюрная, особенно стаканчик.- Достоинства:
- Красивая и качественная
- ЮліяПродавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Дуже нам сподобався цей набір, крім того що він надзвичайно естетичний, він ще дуже зручний. Присоски міцні і малюку не вдається скинути миску на підлогу. Всі предмети легко миються і з часом бруд не накопичується на посуді. Скло доволі грубе і міцне.
- Недостатки:
- Анастасія К***
А силікон знімається з посуду чи він суцільний?