- AI аналіз відгуків180 відгуків: Позитивні — 48%, нейтральні — 10%, негативні — 42%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Не рекомендую, мало того що правий навушник тихіший за лівий так вони взагалі перестали працювати після першого дня використання
- Достоинства:
- Чорні
- Недостатки:
- Перестали працювати
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BeatBox.
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White and Red
Зручні навушники, з приємним звучанням, щоправда, є невелика проблема, правий навушник не працював, ну нічого подумав я, зробив повернення і замовив ще 2 пари навушників, прийшли вони і от халепа, кількість навушників, що працюють, 0/4, добре, що хоч на пункті видачі перевірили одразу і оформили повернення. Дякую Rozetka =)
- Достоинства:
- Приємний звук, зручні.
- Недостатки:
- 1 із 6 робочих навушників, величезний відсоток бракованого товару.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BeatBox, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
- ЕлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Користуюся навушниками вже 2,5 роки. Незважаючи, на те що кейс погризла собака, за весь цей час вони працюють чудово Нормальний звук, тримають заряд достатньо на 2 години декілька днів. Купуючи їх тоді навіть не очікувала, що вони протримаються так довго
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Дякуємо Вам, за корисний та позитивний та відгук.
Для нас дуже важлива ваша думка, та щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BeatBox.
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Пользовался очень редко и аккуратно, но спустя время один наушник перестал работать, иногда включается но тогда не работает другой
- Діана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Працювали близько року, с початку перестав працювати мікрофон, а потім зовсім перестали працювати!
- Юрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Через місяць перестав працювати один навушник
- Достоинства:
- Недостатки:
- непрацює
- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Було все добре в період дії гарантії перестали заряджатися та працювати на 7 місяці
Навіть заміна кабелю зарядки не допоможе- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Не великий термін експлуатації
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Просимо вас звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BeatBox, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Отримала 08.07.24, а вже 09.07.24 дуже дратує покупка, якщо знала би, так просто викинула 997 грн., мабуть більше б задоволення отримала.
- Достоинства:
- Ну звук дійсно непоганий, але насолоджуватися їм можна хвилин 10
- Недостатки:
- Заряд навушників тримається 10 хвилин
Представник постачальникаДоброго дня, шановна Наталія!
Вказані вами недоліки не типові для BeatBox PODS AIR 2 Wireless charging.
Для таких випадків кожен покупець має офіційну гарантію та всі необхідні контакти сервісного центру які вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Якщо ви маєте актуальні обгрунтовані питання, просимо вас звернутись в підтримку або офіційний сервісний центр, в разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Звертаємо вашу увагу, що даний товар, має гарантію, від офіційного представництва.
Якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
гарна рiч .дуже сподобвалися. Звук якiсть!! Дякую
- Достоинства:
- супер яксть
- Недостатки:
- нема
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White and Red
Типові за формою, але за якістю звуку у навушників, рівень вище багатьох
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Не знаю хто пише погані відгуки але ці навушники просто знахідка. Заряд тримають дуже довго а також дуже якісне звучання. Взяв вже 2-й на подарунок
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Даже не включається без зарядки.
- Недостатки:
- Невключаються
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Покупал наушники год назад, хотя додумался написать отзыв только сейчас, но все таки. Первое, что бы я хотел отметить во всем цирке с продавцом данных наушников, так это то, что "кешбэк" который подкладывают в коробки. То есть, за 2 недели вы пишите хороший отзыв, и получаете те несчастных 30 гривен на номер через вайбер. Наушники жили хорошо пол года, хотя мои старые, которые я брал 3 года назад, (Полноразмерные Hoco W30), хотя они пережили больше чем данные наушники, и живут и играют громко до сих пор. Дальше, прожив 3 месяца, наушники начали давать сбои: Начали отключаться по себе и останавливать музыку по своей воле, один из наушников всегда был тише чем второй, очень плохой сенсор, даже ужасный честно говоря, ведь тот не всегда реагирует на касания, а если реагирует, то не так как хочется, и самое главное, у меня был случай, когда даже ремешок, который держит наушники на шее, буквально оторвал от наушника его контакт для зарядки. В общем, итоги: В начале наушники прекрасные, и брал я его лишь по отзывам людей, даже пару обзоров посмотрел на ютубе, и я его решил заказать. В начале, наушники работали прекрасно, но через 3 месяца начали сами по себе отключатся и останавливать музыку, один из наушников всегда был тише чем второй. Так что, ребят, я не знаю, как вас привела сюда судьба, но не покупайте эти наушники, ведь хорошие отзывы тут подкупленные. Покупайте лишь у проверенных брендов.
- Достоинства:
- Нету, вовсе нету.
- Недостатки:
- Тихие, недолго живут, легко разбираются, мало живущая батарея,
Представник постачальникаДоброго дня!
Чому ви раніше, не звернулись в підтримку або в сервісний центр по гарантії?
Для вашої зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Перераховані вами недоліки, не є типовими для BeatBox PODS AIR 2 Wireless Charging, є багато чинників які здатні повпливати на справність такого пристрою як навушники, на протязі року.
Дякуємо Вам за вибір бренду BeatBox!- Світлана В***
Наскільки я знаю, розетка нічого не підкладає, бо це порушення упаковки. Ви точно щось плутаєте. Може вирбник/представник вкладає. Тим паче 30грн і розетка?Не вірю. 30грн навіть пляшка пива не коштує.
Так а що сервісний центр каже?
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Не якісні навушники
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Просимо вас, терміново звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Товар неякісний, один навушник через два тиждні почав дуже швидко розряджатись, працює близько 10 хв.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Описані вами проблеми не є типовими для BeatBox PODS AIR 2 Wireless charging!
Для скорішого виправлення даної ситуації, просимо вас терміново звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Погана склейка.виподають контакти.а впаде так розлітається на всі три сторони.а глючить так що слухать не можливо !
- Достоинства:
- аккумулятор
- Недостатки:
- хрупкий.глючить
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій!
Перераховані вами недоліки, не є типовими для BeatBox PODS AIR 2 Wireless Charging, якість яких підтверджена роками використання та позитивними відгуками переважної більшості користувачів.
Для оперативного вирішення вашого питання, просимо вас звернутись в сервіс, необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
- Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нажаль один навушники через рік перестав працювати.І гарантія місяць як закінчилась.З'єднання з телефоном часто зникає.Заряд через рік тримає погано .Навушники на рік.
- Достоинства:
- Добре чути співрозмовника.
- Недостатки:
- Пропрацювали без нарікань,трохи більше пів року.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Звертаємо вашу увагу, що даний товар, має гарантію та післягарантійне обслуговування, від офіційного представництва.
Якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, в найкоротший строк.
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Читайте внимательно описание. Это почти копия яблочных наушников. Не будет никакого отдельного приложения при подключении, может для PRO версии и будет. А так нормальные наушники. Как плюс - в ушах хорошо держатся.
- Достоинства:
- Хорошо в ушах держится.
- Недостатки:
- Нет управления громкость.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White and Red
цілком хороший бюджетний варіант для прослуховування музики, зручні у використанні, працюють добре
- Достоинства:
- хороший звук, приємна ціна
- Олег У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не проверяют на пункте выдачи! Не работает один наушник. Приходится тратить время на возврат.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарні навушники, дуже приємний кейс, але заряд самих навушників вистачає на пів дня, з кейсом до кінця дня жити можна
- Достоинства:
- Приємний кейс, низька ціна
- Недостатки:
- Слабкий акумулятор
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Просимо вас звернутись в підтримку, так як вказані вами недоліки не мали місця раніше.
Необхідні контакти ви знайдете на стикері упаковки, або в гарантійному талоні.
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Покупкою задоволений. Рекомендую!
- Достоинства:
- Легке підключення до телефону.
Вага (не відчуваються на вухах).
Досить гучне звучання. - Недостатки:
- Не має
- Гора Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Отримала. З працівниками Розетки нема питань. А до навушників є . Прийшли розряджені. Вдома після зарядки підвʼязались, лівий не працює. Буду повертати.
- Достоинства:
- Підвʼязались до Айфон
- Недостатки:
- Лівий не працює
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, ви можете звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Навушники працюючи, дуже схожі на айфон
- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Через рік користування спочатку перестав працювати один навушник, потім через деякий час і інший. Купувала дві пари для себе і чоловіка. В нього така ж ситуація. Тепер шукаємо нові.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працюють
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Описані вами проблеми не є типовими для BeatBox PODS AIR 2 Wireless Charging White!
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White and Red
Навушники, як для мене, ідеальні, наразі недоліків не бачу, час покаже
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Наушники понравились. Все супер.
- Ворона О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White and Red
Гарне звучання, користуюсь протягом місяця, недоліків не виявлено
- Достоинства:
- Гарна якість за свою ціну
- Недостатки:
- не виявлені
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White and Red
Все сподобалось, від оригінального поєднання кольорів, до звуку який видають навушники
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White and Red
Купив на подарунок, грають чудово, в вухах сидять трошки не звичайно, але не випадають, в цілому задоволені!
- Достоинства:
- Ціна, звук
- Недостатки:
- За таку ціну немає!
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники залікові, звук чудовий, батарея тривала, в вухах тримаються
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Пропрацювали на 3 дні довше гарантійного терміну, заглушка мікрофону на лівому навушнику почала випадати після місяця користування, шнур зарядки дуже ніжний перебився через 5 місяців, кнопка синхронізації перестала натискатися після 6 місяців і взагалі пристрої перестали їх бачити. На мою думку краще взяти дорожчі якісніші інших марок або якісь дротові за таку ціну.
- Достоинства:
- Ціна, якщо по акції
- Недостатки:
- Неякісні
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Придбав товар 25 січня 2022 року.
В принципі, непогано.
Але шнур для них просто немає ніякої користі, оскільки під час ранкової пробіжки, вони постійно випадають з вух.- Достоинства:
- •Об'ємний, якісний звук.
- Недостатки:
- •Шнур для навушників безкорисний.
•Мега поганий сенсор, він не відчуває дотику пальця коли потрібно, а коли навушнмк випадає, звук зупиняється коли не треба, це може викликати згодом серйозне роздрату
Представник постачальникаДоброго дня, шановний Дмитро!
Якщо під шнуром, ви маєте на увазі страховочний пасок, то його використання не є обов'язковим, і використовується для індивідуальної зручності.
Нагадуємо, ви завжди можете звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
- Иван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Через півроку почав відключатися один наушник,а тепер зовсім непідключаються...думаю просто слабі акуми!!
- Достоинства:
- Дешеві
- Недостатки:
- Хватає на півроку
Представник постачальникаДоброго дня, шановний Іван!
Ми так розуміємо, що за півроку використання у вас не було нарікань на роботу навушників, та на тривалість роботи батареї?
Перераховані вами недоліки, не є типовими для BeatBox PODS AIR 2 Wireless Charging, якість яких підтверджена роками використання та позитивними відгуками переважної більшості користувачів, а за півроку є багато чинників які здатні повпливати на справність такого пристрою як навушники.
- Алiна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White and Red
Гарний звук, добре тримають заряд, зручні.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red
Купували доньці на День народження. Ій подобаються, користується щодня. Не один раз падали, так що точно можу сказати, що стійкі до ударів та пошкоджень.