Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Ремешок BeCover для Amazfit Stratos (22mm)/ Stratos 2/2S/3 /Amazfit GTR 2/Amazfit GTR 47mm/Amazfit GTR Lite 47mm/Amazfit Nexo/Amazfit Pace/Amazfit GTR 3 Pro/Amazfit GTR 4 Black (BC_706376)

Оценка пользователей 3.93/5
  • Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow

Вітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lime

Якісний ремінець. Має класний вигляд на руці і не викликає алергічної реакції

• Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Непоганий за свої гроші.

Вітаю. Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що вам сподобалося, і будемо раді бачити вас знову.З повагою, BeCover.

• Ігор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Товар згідно опису,підійшов на годинник іншої фірми кріплення 22mm. Відразу застібка здається незручною але за декілька днів відчуваються її переваги.

Достоинства:
    Приємно на дотик
    Недостатки:
    З'являться відзвітую

• Тютріна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Wine

Два рази намагалась купити у вашому магазині цей ремінець. В першому замовленні вислали ремінець іншого кольору (світло рожевий) - відмовилась отримувати. Зробила знов замовлення на колір Purple-Wine, знов вислали світло-рожевого, але вже на нього наклеїли етикетку ніби він вже винного кольору. Дитина забрала замовлення не перевіривши колір. Обслуговування жах. Будемо повертати товар.

• Євген Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green

Okay

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Всі ремінці дуже високої якості я рахую за такі кошти, але кольори не співпадають, але гарні

• Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink

Хороший ремінець. Міцний.
    Саме такий, як я хотіла.

Достоинства:
    Гарно носиться, не рветься.
    Недостатки:
    Не виявила
  • Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Гарний, підійшов по розміру, надійна застібка.
    Але чомусь зʼявився висип на місці контакту зі шкірою. Перестав носити, перейшов на тканинні ремінці.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink

Шикарні ремінці взяла три кольори, все ідеально за такі гроші можна сміло замовляти

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green

Дякую супер пвдійшло на годинник, якість дуже приємна

• Костянтин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Якісний товар та швидка доставка

• Дар'я Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Не підійшов на модель годинника, хоча вказано що підходить

Вітаю! Зверніться до нашого менеджера, відправимо Вам заміну, компанія BeCover.

• Аліна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Turquoise

Ремінець дуже широкий, не знаю на яку руку, і на фото він світло графітовий, а насправді блакитний (((

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Симпатичный браслет из приятного материала, но он мне большой, на мужскую руку. На последнее ушко застегиваю и он болтается, можно пару пальцев поместить между рукой и браслетом.

Достоинства:
    Приятный на ощупь
    Недостатки:
    Большой
  • Дмитрий С***

Не покупайте!

Достоинства:
    Брак
    Недостатки:
    Надорваное ухо.
  • Ярослав Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Turquoise

Цей ремінець підійшов до мого годинника HiFuture, дуже легко встановлюється. Носиться легше, зручніше, комфортніше за комплектний металевий браслет. Спочатку застібка здається незвичною, але потім звикаєш.

Достоинства:
    підійшов до мого годинника, легко кріпиться, зручніший за металевий браслет
    Недостатки:
    поки не виявлено

• Арина К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow

Мені дуже сподобався! Мʼякий і приємний на руці. Розмір ідеальний! На мою дуже тонку руку застібнувся на передостанній отвір.Кріплення тримається міцно( бо іноді на інших випадала металева кнопка.

Достоинства:
    Все